det här med kärlek alltså

Starting from zero,
got nothing to lose

Samma visa varje gång, jag har verkligen inget att förlora.
Jag kan få allt jag någonsin velat ha, eller så kan jag få
kommentarer jag aldrig någonsin skulle vilja höra.
Du vet inte vem jag är, jag känner inte dig. Men endå
är du typ den sötaste i världen. När jag såg dig idag,
så blev jag helt galen. Men vad ska jag göra åt saken?
Vi ses aldrig ute, vi umågs verkligen inte i samma
gäng. Även om några va mina kompisar är bekanta
med dig, så finns det typ ingen chans att vi ska kunna
träffas. För jag vill bara prata med dig, om jag klarar det.
Om jag nu skulle försöka få kontakt med dig så är det
bara att tuta och köra. Eftersom vi absolut inte har något
med varann att göra idag, så skulle jag inte heller förlora
något om du inte skulle vilja ha med mig att göra alls.
Men då undrar jag, hur ska jag få kontakt med dig?

Do you remember my friend?

image114

Pinsamt på toan

Nu är jag hemma igen. Jag Mikis och Erika satt på Biblos till kvart i 7 typ. Hanna gick lite innan. Vi skrev kommentarer på typ dom flesta i hela skolkatalogen, aaaskul! Hoppas bara att ingen hittar den!!! Jag åt en blåbärspaj som var lite torr, men det gjorde inget den var god iaf. Sen skulle jag gå på toaletten, så öppnar jag dörren, då står det en tant och torkar sig. Hon står på nått konsigt sätt och ropar ojjojoj! Jag får panik och stänger dörren, som inte går att stänga helt. Så jag går lite diskret därifrån. Efter vi var där gick vi till Stens Ica och köpte grejer till imorgon. Erika gick omkring med kameran, hon hade problem att ställa in den bra eftersom hon ite hade antecknat på lektonen. Men hon tog nåra nörtbilder och lite allt möjligt. Mikis posade för fulla muggar på tåget hem. När jag kom hem fick jag stryka julgardinen för snart är det juuuul. Vi har också satt upp julstjärnor och ljusstakar och så. Första advent på söndag, vi ska baka pepparkakor och lussebullar med. Fast det blir imorrn eller på söndag. Just nu håller jag på att dö av hunger. Men i den här familjen får man aldrig mat.....  

skolan

Hur hamnade jag här egentligen? Jag sitter i nån ljudsal uppe vid media. Det började med att jag gick från fysiken gick in på toan och fick en otrevlig överaskning, som jag inte vill prata om. Hur som helst så flydde jag fältet, och satte mig vid borden i ril och hängde med Niklas. Han klagade på att min mobil inte var tillräckligt bra för att ha som mp3. Sen kom Hanna och Benji, dom drog med mig hit och nu försvann dom två in i ett rum som det står "Här sänds radio" på. Dom snakca om nått garageband och stängde dörren, så jag hamnade vid nåra coola datorer utanför. Det gör inget för  datan är min bästa vän och jag trivs med dens sällskap. Anledningen till att vi ens är kvar i skolan är att vi väntar på Erika, hon slutar klockan 4 och vi 10 i 3. Vi ska ju till Bibblos, Mippen bangade. Men Mikis kommer med istället. Dagen har varit okej, bara matte och fysik. Lunchen var lite konstig, jag ville ha den där kyklingen men den var slut. Sen var lunchen lite speciell, alla var hyper och jag såg en fin syn. På fysiken så fick vi leka med laser och speglar, rätt kul faktiskt!
Men nu ska jag nörda mig på facebook, HaDetBraHej

10 dagar kvar

Idag har jag sovit 9 timmar, hur skönt som helst men jag är fortfaranade trött. Ska åka till skolan om 1 timme, har bara två lektioner så det är skönt. Efter skolan ska jag va med Erika, Mia och Hanna. Vi ska typ fika på Bibblos eller var det hette, nått som Erika och Mia hittade för ett tag sen i Sollentuna centrum. Idag måste jag också köpa grejer till Sabbes födelsedags knytkalasbrunch. Nu pallar jag inte datan nå mer.

<3

image113

The swan

Nu har jag ätit middag och tränat, det var asjobbigt har ju inte löptränat på 3 veckor eftersom jag hade halsfluss. Innan det var jag och Filippa nere på Nobel, Elin vann inte. Anlednigen till att jag inte ville hon skulle vinna var bara att jag inte vann. Men det hade varit kul om hon hade vunnit såklart. The return of the Swan var ett falier. Blev sur på papi och mami, för jag var tvungen att träna orkade verkligen inte. Men nu såhär i efterhand känns det bra. Jag försöker lägga in bilderna från igår på datan med det cpar, så jag får inte in dom. Skitsur.  

hej

SNART SÅ! Jag ber till gudarna att Elin ser okej ut, får ju inte se föränn i kyrkan. Sen har jag inte bestämt om jag ska gå på träningen eller inte, vädret är ju inte det bästa liksom...

11 dagar kvar

Just nu hänger jag hos Filippa, jag hade inget matkort idag så  jag åkte hit för att äta. Sen ska vi gå och kolla på Gillboskolans nobelfest. Eller till kyrkan, våra surror ska ju vara med. Och jag lovar om Elin(min syster) vinner kommer jag lacka satan. ajaaa nu ska jag gå HEJ!

fotboll

Jag var hos Hanna när Julia ringde och frågade om jag ville kolla på fotboll med henne, Sverige - Danmark. Vi fick följa med hennes lillasysters lag gratis, det tackar ja inte nej till. Så jag tog bussen till Orsavägenoch gick hem till Julia. Åt lite middag och lånade långkalsonger - det är fasiken inte varmt ute alltså. Sen blev vi hämtade. Massa gillboungar vare som spelade i hennes syrras lag. Aja vi hänge på Råsunda till 9 och käka korv och choklad och njöt av fotbollen, speciellt när Sverige vann med 3-1. Sen åkte vi hem och jag har nu badat och blivit varm igen. Det var längesen jag frös så mycket om tårna, allvarligt. Vi tog ett antal fina bilder också, men dom lägger jag upp imorrn för jag kan itne lägga in dom på denna data, den är cp.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla i skolkatalogen :D

skolkatalogen

Jahapp, så nu har skolkatalogen kommit. jag, Mia och Hanna gick till bibblan för att titta på den. Vi såg Hanna först, och herregud det var en syn man inte glömmer. Sen kom vi till Ril, alltså jag och Mia. Jag ser tjock ut i ansiktet, en uppstoppad jag vet inte vad. Tänk att alla ska se mig sånn. Efteråt skrattade jag åt Hannas bild i typ en kvart. Men när jag sen kom hem till Hanna så tittade jag igen, den var faktiskt inte så hemsk. Det är bara minen. Sen har vi tittat på resten av skolan och det är ett under att alla 91or är med. Alltså det finns en person som ser så sjukt mycket bättre ut än alla andra.  Jag typ dör för det är så sjukt! JAG DÖR! Skulle jag någonsin träffa dig och få prata med dig skulle jag vara den lyckligaste på jorden.

12 dagar kvar

Godmorgon godmorgon! om en halvtimme ska jag åka till skolan. Men nu äter jag frukost, har bad hairday. Det är typ 7 hårstrån som står rakt ut, men jag orkar inte göra nått åt saken. Eller snarare det går typ inte göra nått åt det heller. Jag är så sjukt trött, somnade ganska sent igår så jag vaknade typ för 20 minuter sen.

Dom håller på att banka här nere också, dom började kakla idag. Så jag hoppas det är klart snart för jag pallar inte duscha i badkaret längre. Nu ska jag fixa mig lite till.

-

du är fin, riktigt fin

träna, data, stan

Har varit och tränat, inhomhusträning. Det var verkligen jobbigt, sen sprang jag tillbaka till klubbstugan med Sofie och Oscar. Vi duschade och åt korv och mackor efter. Sen gick jag med Erik hem, och det var faktiskt skönt ute, inte alls sådär kallt som förut på dagen. Skönt. Jag kom hem åt middag och berättade för mamma att  jag hade fått MVG på min labbrapport som jag satt uppe med till 1. Men jag får endå VG i biologi A. Annars har det inte hänt så mycket ikväll, ska snart packa upp min träninskläder och sen typ gå och lägga mig är så sjukt trött från igår. Somnade lite sent tror jag.

Våran data som har fått virus, det där som skickar ahahah Sexxxyyy typ till alla på ens msn lista. Aa iaf den har blivit ännu mer cp så pappa försöker göra en backup, vi har itne gjort det på den datan förut. Så om nu datan skulle bli cp och krasha så gör det inget, för då är allt sparat endå. Så jag sitter på våran asgamla data, det funkar bra bra att det bara är asgamla bilder på den.. 

Imorrn ska jag kanske till stan med Sofie och Mia, och då klippa mig, men bara topparna jag vill inte ha kortare hår nu. Men jag får se om jag orkar, det beror lite på om vi få mycket läxa i fysiken, Jag har redan läxa i historia och sen ligger jag redan efter i Matte D. Men jag tror jag åker med, för jag måste verkligen köpa lite julklappar. Annars kanske jag åker till Filippa hon skulle typ vara hemma igen , eller hon slutar innan mig också. Men som sagt vi får se. Nu måste jag hursomhelst gå från datan.

GONATT!

There's something about you

image112Every time I see you oh I try to hide away
But when we meet it seems I can't let go
Every time you leave the room I feel I'm fading like a flower


Oh, kiss me beneath the milky twilight
Lead me out on the moonlit floor
Lift your open hand
Strike up the band and make the fireflies dance
Silver moon's sparkling
So kiss me

Nothing to lose
And it's you and me and all of the people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

cold

Asså mina händer är fortfarande kalla, nu är det fan vinter!!
image111

13 dagar kvar

Idag försov jag mig lite grann, och vaknade inte ordentligt föränn Mikis kom och plingade på. jag stod som en alien i mitt rum när hon upp. Hon hade glömt sina jeans hos mig och var tvungen att ha dom. Så 10 över 7 kom hon, sen åthon frukost här och plattade håret och lite så. Sen till skolan, redovisade mitt arbete. Gick väl okej liksom! Men man fick en hel del kritik och vissa saker blir jag bara irriterad på, inte bara när det gäller mig men vissa hakar upp sig på småsaker som endå ingen bryr sg om - typ du prasslade lite med papparet. jag menar who cares?!
Jaja, sen hade jag historia och efter det slutade jag. Åt lunch med Erika Hanna och Mikis. Och för första gången på hela tvåan fanns det majs. Jag tog en hel hög som jag jort i hela ettan - men självklart var det asäckligt. Klart inte godkänt.

Sen tog jag bussen hem till Filippa som inte hade orkat gå till skolan idag, där hängde vi ett tag. Jag somnade en stund och sen var vi tvungna att hämta Elias på skolan. Svinkallt var det, men efter det gick vi från Stenkullevägen hem till mig. eller Filippa stannade på Kokalite på vägen, men fytusan vad kallt det var. brr! Och snart ska jag ut och träna, eller träningen är inne men vi ska löpa till träningen. usch! juste nya veckorevyn har kommit också, ska gå och läsa den nu !
Tjadå!

14 dagar kvar

Ookej, idag hostade jag mig igenom fysiken, fick gå ut mitt i för att hämt agympakläderna jag hade glömt. Skämdes lite i Ril... aah sen hade jag hål gjorde absolut ingenting satt typ i kafeterian med Mikis, Carro och Malin. Lite olika folk kom och gick och jag var uttråkad! Matte, jag somnade så Carro fick väcka mig lite dirskret så inte Magnus skulle märka något. Sen lunch, och fyfan vad det var fullt i matsalen. Jag skämdes för att alla var så odiskreta, och jag typ dog. Men det gör inget, gick ut med Hanna men hon skulle ut med hunden och jag orkade int egå hela vägen hem till henne så jag stannade kvar, helt alone. Hittade Felicia och hängde med henne och aa rasten var sämst egentligen. Inte på grund av henne men jag var så rastlös. HAHA! Sen fick jag redo på en sak som jag inte vill veta och sen spelade vi badminton och innebandy på gympan. Jag var bäst, gjorde 4 mål. Men Erika vann md 21-9 på badminton :/.

Sist Historia med alla 3or jag inte känner, och stefan och Fredrik. Läraren är skön och hon var typ trött så vi ficklsuta 20 minuter för tidigt, YES! Sen hängde jag i centrum med Filippa och åt på doken och kolla lit epå H&M och så. Efter det dax för jobba, 17.15 - 20.15 inte lika tråkigt idag , det gick rätt fort men iaf. Kom hem och övade lite på min redovisning. Och juste nu har dom rivit upp hela hallgolvet så nu är det knappt ett rum där längre.. Sen har jag mest häckat framför datan och nu funderar jag på att ringa Hanna ska berätta en sak men hon sover säkert. Får ta det imorrn !!!

image110
Ni betyder mycket!!!

ORKAAAAA

jävlar vad dom tjatar om mitt rum, jag städade i går och nu måste jag tydligen göra det igen... För det ligger en jävla godispåse på golvet och nåra papper, en väska och 3-4 klädesplagg. Jag menar vad spelar det för roll!? Ska bara göra det innan nån blir riktigt arg, ska skriva mer om dagen sen!

.

Nu har jag tränat lite grann på idled saken, det känns iaf helt ok. Men jag kommer dö iaf..

Filippa

image109
Jag älskar dig

25/11

Idag är jag trött, låg och pratade med Filippa i telefonen till typ 3 igår. Gick upp vid halv 1 efter att mamma hade tjatat som in i helvete. Skitsur va hon, hatar när hon är på dåligt humör. Pluggade lite, sen ringde Mikis och kom hit, vi prata, kollade tv och myste lite. Hon somnade ett tag också, och jag höll med på att göra det. Sen åt vi lunch och så gick hon nyss hem. Nu ska jag plugga och typ duscha. Lägger upp några bilder från restaurangen igår också. Det är jättedålig kvalité, tog bara med mobilen.


det är alltid kul med gamla bilder

 Mikis och jag i Karlstad förra sommaren
Sofie, jag och Felicia förra året. Vi skulle servera på Sofies farfars 70 års fest.
Elin, Sofie, Felicia och Mikis på min konfiramation. det är fasiken mer än 2 år sen, tiden går fort..
Mikis, Bella och jag också för typ 2 år sen.
2 år sen hemma hos sofie när jag, Tobbe, och Micke sov där
Haha, ganska pinsam egentligen. Men men jag och Mikis på H&M förra sommaren
Christos och Simon i 9an
Daladubbeln förra året
 Sofie och jag i kläppen förra våren

Nu orkar jag inte mer, det är lite tråkigt att dom riktigt gamla bilderna är på en annan data som jag aldrig använder. Men jaja, nu ska jag dra mig till sängen och titta vidare på Mysteriet på Greveholm. HAHA! Godnatt!

det är lördag idag

image92
Ibalnd får jag lust att spela fotboll igen, eller egentligen kanske är det bara laget jag saknar. Vi hade roliga träningar - vi var för inte dom bästa men det var åtminstonde kul. Aja, idag kom Filippa förbi med en påse godis, vi hängde vid datan och sjöng singstar och lite sånt. Sen duschade jag och gjorde mig iordning. Mikis kom förbi och sen gick vi tillsammans till tåget. Åkte till en resturang som hette Bamboo Palace, typ kinaresturang. Det var jag, Mikis, Erika, Sabbe, Niklas, Mia, Paui, Matilda och tobbe som överaskade Erika. Det var hursomhelst jättemysigt och gott. Dom på våran sida av bordet var flummiga och vi uppförde oss kanske inte helt okej. Sen tog vi tåget hem och nu sitter jag här. Astrött och på lite dåligt humör. Folk säger att jag inte ska leta efter någon och att det bara kommer dyka upp någon. Men tro mig det kommer det inte göra. Finns inte en chans att jag kommer hitta någon i lilla skitsollentuna. Jag hatar att bo här, ingenting händer och när det väl händer nått sitter man typ i en soffa och tänker, aa det här var kul. Nu har jag iof varit på roliga fester också, men hur ofta är dom då!? typ varannan månad eller nått. Jag låter säkert desperat men jag bryr mig inte. Jag har dessutom väntat på en sak i 3 dagar nu, som inte kommit jag börjar undra om der är nått som är fel.. Egentligen vet jag inte vad som skulle kunna vara fel men endå. Det känns som att jag mest skriver om tråkiga saker här, men jag lovar jag har roligt och jag är en rolig person, bara jag är på humör.

noo

vad ska jag säga liksom!? Ska göra en redovisning om orienteringens historia, men jag vet inte vad jag ska säga...

nu är det jul

Snart, bara en månad kvar! Igår började jag titta på Mysteriet på Greveholm, den absolut bästa julkalendern. På tv:n har dom börjat göra julreklamer också, jag älskar det. Nu gäller det bara att köpa julklappar till alla också. Min fantasi kan vara ganska dålig när det gäller sånt. Men jag ska börja nu, måste vara ute i god tid! Idag händet inget, måste göra lite skola. Har blivit förkyld också, hostar och så. Mamma sa att det kan bero på att jag har ätit penicillin, och att immunförsvaret sätts ner. Jag orkar inte vara förkyld.. GAAH!

nu ringer telfonen!

100

Det här är mitt 100:e inlägg! jubilemum :)

Jaha, idag har jag bara varit i skolan, inget kul hände. Drog sen till regniga stan med Mikis och Filippa. Jag köpte en randig lite silvrig tröja. Kom hem, var tvungen att städa rummet - vilket jag inte gjort än. Men jag orkar inte så jag satte mig här istället. Jaha ikväll då, inget alls? Astråkigt, jag är sugen på att dra ut, men det händer ju absolut ingenting. Jag är egentligen rätt trött, har sovit typ 5 timmar inatt. Men skulle inte banga på ett party.Imorgon ska jag förbereda mig för mitt idled-framförande och kanske hitta på nått annat kul. Vad det är vet jag inte än. På kvällen ska vi ha middag för Erika J och efter det vet jag inte. Men annars är det ju bara att tagga till nästa helg.

Juste, idag kom Axel och gav mig en ballong, haha gullis! En grön ballong som det stod Axel på. Hanna fick en ljusgrön, den var lite finare men det gör inget. Hanna och Axel följde med in till stan och hängde med oss ett slag. Axel berättade att han skulle klippa håret, raka det där nere och låta håret ovanför hänga över, elle rnått sånt. Asfult iaf!! Men jag tycker om dig iaf Axel, det är insidan som räknas!!

Jag har varit lite allmänt sur dom 2 senaste dagarna, en del vet varför. Men Erika, som jag knappt ser i skolan längre frågade mig "Har du mens eller?". Hahaha! Ursäkta får jag inte vara sur lite då och då eller?? Nu hade hon iof nästan rätt, men endå. ;) Det känns jättekonstigt att inte äta med henne längre, inte på hela jävla 2an kommer vi kunna äta tillsammans, aa förutom tisdagarna dåra. Det är hemskt. Lite bilder från skolan på den gamla goda tiden i 1an :



dig gillar jag

image76
Bara för att vi är så sjukt fula på den här bilden!!

fredagsmorgon

Igår satt jag med min labbrapport till klockan 1. Idga gick jag upp klockan 7 för att skriva klart den. Vilket liv! Men jag märkte att jag typ var färdig, så nu hänger jag här. Ska ta bussen om lite mer än en timme. Igår hängde jag med Hanna, eller jag gjorde labben och hängde bredvid. Gjorde lite Samhällskunskap A men hon blev klar långt före mig. Sorry om jag inte var så social, men jagvar tvungen att göra labben. Hon åt middag här och hon sa att det var en upplevelse - min familj kan vara lite speciell ibland! Aja, idag blire två lektioner sen till stan. Nu hittade jag lite Fysik jag hade i läxa SEE YOU!  


jag dör

Okej nu har jag panik! imogon ska jag lämna in en stor jävla labbrapport om restriktionsklyvning?!! eeh!. Men nu är det så att jag inte hittar min jävla bok. Jag har skrivit anteckningar och hela labbhäftet är där. Jag dör!

Fan

JAG HATAR DEN HÄR JÄVLA KÄNSLAN! varje gång jag ser dig så blir jag typ arg? nej inte arg, jag blir glad jag vill se dig. Men samtidigt så orkar jag inte se dig. För mig är du typ bäst, även fast jag inte känner dig. Men sen finns ju det en annan människa på denna jord som förstör det hela. Okej det är kanske ingenting med det men det känns fortfarande inte bra!! Idag har jag varit så fruktansvärt nere, jag har inte haft lusten till något. Sen möts vi i korridoren och jg bra sjunker ännu längre ner. Måste du vara så in i helvetes söt?! det finns typ en miljon andra, men du har något speciellt. Och jag vet, jag är kär i kärleken! Jag gillar inte dig, tror jag. Jag bara orkar inte se dig VARJE dag för det är så jävla jobbigt!

.

Måste du döda mig med ditt utseende!?


.


Ni har allt som inte jag har..


prov,

Okej! Den här dagen har varit väldigt konstig och hyper och gud vet vad. Mikis sov här, egentligen hann jag inte, men vi hade bestämt det och jag hann plugga fram till halv 10 endå. Vi traskade till bussen och åkte till skolan. Hade då fysik, var inte så tråkigt. Vi skulle typ mäta hur lång tid det tog för en kula att falla 1.5 meter. Hur som helst sen blev det matte, men Anna och jag var bara där en kvart och drog sen till matsalen. Träffade Erica, Sabbe, Tobbe, Matilda och Matilda. På rasten var jag jobbig med Tobbe och Matilda. Han hatade mig och jag slängde hans saker på golvet. Men sen skilldes vi åt, jag mötte Hanna i kafeterian vi stötte på Emilie. Så vi bestämde att vi skulle äta med henne och Nadia. Men jag var tvungen att ha ett matkort eftersom jag redan hade ätit. Så vi sprang till receptionen, Hanna kom på att hon inte hade tillräckligt med pengar( hon skulle bjuda mig eftersom jag inte ville betala) så vi springer tillbaka till kafeterian och sen till mitt skåp i RIL eller F-korridoren. Sen springer vi vidare till receptionen köper ett matkort och springer tillbaka till Emilie. Samtidigt så pratar jag med Filippa i telefonen. Måste sett helt sjuka ut. Aja sen satt vi i matsalen tills den var nästan tom och det ekade. Vi pratade om lite allt möjligt och jag var asjobbig. Synd för Nadia som aldrig träffat mig förut, vilket intryck jag måste ha gett.

Sen kom helveteseftermiddagen. MATTE C KURSPROV! Satt i Aulan och vi började 20 i 2. Jag hade laddat upp med choklad tuggumi och lite annat gott. Provet gick dåligt, det var hur svårt som helst. Och vissa frågor fattade jag inte ens... Klockan 6 var jag ute på skolgården och väntade på pappa. i 4 jävla timmar hade jag suttit med det där jävla provet.

trasiga

Okej, nu är jag färdig med matte! Jag tycker endå att det känns bra faktiskt. Hoppas på ett starkt VG eller så. Idag var hur som helst ganska rörig, en incident i bibblan med mig själv. Gled runt i cafeterian mest med Mikis. Hade Historia - vilket var roligt faktiskt hahha! Fick också reda på att jag ska redovisa mitt idrottshistoria arbete nästa tisdag. Jag hatar att redovisa, det absolut värsta som finns! uuuhjj!


Juste min afavoritbyxor har gått sönder igen, nu på andra knät. Okej 1 knä funkar men 2 känns inte bra. Dom är verkligen mina skönaste jeans. Måste köpa nya nu juu! En till grej - det finns numera 7. Eller 5 och (2) ;)
ska dra mig nu!

plugg

Plugg, plugg

Kursprov imorrn! Matte C måste få VG - Panik!

Fick MVG på biologin, haha Elin jag och Julia stod och skrek. julia hade väst i klassen, alla rätt. Elin hade 0.5 poängs fel och jag 1 poängs fel :D! Fyfan vad skönt, nu är mitt VG säkrat. Måste plugga BYE

livet just nu

JAG ÄR TRÖTT
JAG HAR ONT
JAG GILLAR INTE DIG
DU ÄR SNYGG
JAG HAR TRÅKIGT
JAG VILL...

Ny period

Började med Fysik A i morse, inte så jobbigt än så länge men kändes inte så jäkla kul. I läroboken stod det att det kunde vara tråkigt och svårt i fysik A men att det blir bättre i Fysik B. EEH? varför ens skriva så. När dom som skrivit boken tycker det så är det fan illa asså.  Efter det försökte jag och Elin plugga på hålet, men jag hade ingen ork så Sofie kom istället. Vi fick skäll för att vi åt klementin och pratade för högt typ.
Sen hängde jag med Mikis och vi gled mest runt, åt macka och så.

Sen matte och sen lunch med Mikis, Felicia och Jennifer. På rasten blev det panik på toan och chill på solgården. Och rent hat kom från mitt hjärta. Inte till Mikis alltså! Men jag ska försöka se förbi det och inte bry mig. Sen gymnastik på gympan, mådde illa av alla kullerbyttor och så. Sen första lektionen i Historia A, asmycket folk, känd einte igen så många! Vi skulle typ gissa när olika föremål var ifrån. Läraren verkar faktiskt bra. Sen trängdes vi på 520an hem. Pluggade matte, och åt. Nu ska jag Mikis och Filippa till Sats, det är typ öppet hus där. Så önska oss lycka till. Måste pysa till bussen nuuuuu!

HEMMA

Okej, nu ska jag dra allt jag gjort denna helg.
I fredags drog jag till Erika på födelsedagsfika, det var jag och massa andra flickor. Det bakades och det bjöds på mycket gott. Mådde väldigt illa efteråt. Vi drog hem allihopa vid halv 5 typ. Men Erika och jag tappade bort resten av companiet så vi tog 520an själva. Där var det en kille bakom oss. Inget speciellt med det tills vi kände en svag lukt av prutt. Det var den vidrigaste lukt jag känt på länge, vi förstod att det var han och höll diskret för näsorna. Drog till pizzerian med pappa och efter det hem till Isabel. Länge sen man såg den människan. Hon var rastlös och hade inget att ha på sig, hon dampade på att det int egick att stänga av basen på datan och det fick bli utan musik helt och hållet. Michan och Matilda anlände och sedan Filippa och Mikis. Vi fixade oss lite och hängde lite här och var. Issas kompisar från staden kom och jag ändrade uppfattning om dom. Dom började köra igång vattenpipa och så medan jag FIlippa och Mikis hände i Isabels rum. Filippa gick och mötte nåra killar och jag plattade Mikis hår. Under kvällen hängde vi mest i soffan och kollade wrestling, eeh? Christos och Simon kom, kul för det var länge sen man såg dom. Efter ett tag kom grannkillarna över och otroligt nog var det Isabels gamla kärlek. Eller en som hon tyckt varit snyggast i världen i typ 100 år. SÅ hon var asglad. Hanna och Erika kom sen också.  Jag drog hem vid 2, skulel upp klockan 9 dagen efter.

På lördagen drog hela familjen Jeppsson till Lidköping, jag lyssnade på musik hela resan och var allmänt trött. När vi kom fram åt vi korv med bröd och sen skulle jag plugga matte. Orkade göra typ 10 tal sen var jag tvungen att gå ner och sova. Vid halv 7 åkte vi till mina kusiner och åt middag och så. Jag och Ida åkte ut med bilen, hon hade precis fått körkort. Hämtade hennes kille och åkte hem igen. Alla kollade på Sverige - Spanien utom jag, jag pratade i telefonen med Filippa i 1 ½ timme. Jag lovar det var nödvändigt. Vi åpt efterrätt och kom till mormor och morfar igen vid halv 3 kanske. Somnade på 1 sekund. Idag gick vi uppklockan 10 jag var död och åkte hem vid typ halv 12. Sov nästan hela resan, köpte donken och nu sitter jag här. Har precis fått höra om Erika och Hannas "jag hatar díg, vill aldrig mer se dig" bråk.  Det som väntar nu är bara matten, jag måste ju verkligen få VG på kursprovet...

22 dagar kvar..

Iskolan

Det är fullt i RIL korridoren så jag och FELICIA hänger víd datorerna. Idag har jag bara haft en lektion för den andra är frivillig. Ska ta bussen om 10 minuter, då skajag hemoch pluggamatte och sen träffa Isabel, mellanslagsknappen är cp därför blir det så´fult.ska gå nu!skrivermer sen!


Hos Hannis

image70Nu sitter vi och datanördar oss framför facebook. Tävling
i flest vänner har pågått ett tag, men jag är fast besluten
att vinna. Just nu leder dock Hanna. Fyndade en Peakjacka här också, ska kanske köpa den måste fundera på saken först! Men det ser lovande ut, den är brun förra årets modell. 

Idag har jag haft biologiprov och det är lite svårt att svara på om det gick bra eller inte MVG frågan var svår och bedömningsfrågan var cp. Så tiden får berätta hur det gick. Sen vare gympa och eftersom jag fortfarande äter penicillin får jag inte träna så jag satt och kritiserade ledaruppgiften. På tisdag ska jag berätta för resten av klassen vad jag tyckte. Största felet var att det bara spelades match i 7 minuter. ILLA! Annars var det bra. Sen matte - gick bra, men blev så hungrig att jag inte kunde jobba koncentrerat. Måste ju ligga i nu när det är kursprov om mindre än en vecka.

Hanna och jag slutade halv 1 så vi gick hem i kylan och åt glass med chokladsås och kollade på vänner och sen 13 snart 30. Hanna som är lite sjuk somnade men jag tittade klart. Senare ikväll ska vi åka till mig och träffa Filippa. Och imorrn börjar jag klockan halv 12 och slutar halv 1. Egentligen är hela dagen frivillig men jag känner att jag behöver mattelektionen faktiskt.  

Så ska jag återgå till att försöka slå nytt rekord på Eskiv! Ha det bra Hej! Läs Hannas blogg också : http://antonia.fashionblogg.se/

jag är nog sjuk i huvet

image69
Jag blir som en 5åring när det gälelr julen. Men har man inte firat jul på 2 år tycker jag det är okej att vara lite barnslig i frågan. För tillfället pallar jag inte med November utan vill hoppa direkt till December.

sorglig

Nu är arbetet snart klart, jag kommer kunna sova gott när jag är klar för idag. För jag måste plugga biologi också.

Oj jag har verkligen inget liv.


snart så

Nu sitter jag här igen, med julmusik i mina öron och skrier på mitt idrottsarbete. Jag skrev det mesta klart igår så nu finputsar jag mest. Ska skriva en reflektion också. Jag kom alldeles precis hem från skolan, var kvr med Elin och Julia. Vi satt i 2 ½ timme och pluggade biologi. Plus att Vivvi var där så vi fick hjälp med det mesta och nu känns det osm att jag kan! Idag har inte hänt nått speciellt, letade efter Erika ett tag men hittade inte, inte svarade hon på mobilen heller..

Nu är det 26 dagar kvar, jag vet jag är jobbig som redan räknar ner, men jag bryr mig inte.

18 dagar till första advent
22 dagar till Hannas födelsedag
26 dagar till min födelsedag
28 dagar till Elins födelsedag
29 dagar till Lucia
40 dagar till Julafton
47 dagar till Nyår


onsdag morgon

Nu ska jag snart åka till skolan, två timmar matte. Sen ska jag vara kvar och plugga biologi i biblioteket. Just nu har jag ont i ryggen så jag kan inte stå på ett visst sätt. Asjobbigt! Igår innan jag somnade tittade jag på en till disneyfilm, har kollat på 4 den är helgen. igår blev det skönheten och odjuret. Jag älskar dom :D

nu måste jag göra mig iordning om jag ska hinnna seee you

O

Så, nu har jag skrivit ytterligare en sida om orienteringens historia, eller nu mest om O-ringens historia. Det går ganska bra och jag hoppas på att bli helt klar idag. Måste ju hinna plugga biologi också, eftersom mitt betyg står på spel. Som tur var så flyttade Vivianne labbrapportsinlämningsdagen till på fredag nästa vecka, vilket lugnade ner mig otroligt mycket. Senare ikväll ska jag göra mackor på orienteringsträningen, egentligen hinner jag inte det, men jag måste.

I helgen sen ska jag åka till Lidköping där mina kusiner och mormor och morfar bor, det är tvång på det för jag hinner egentligen inte. Har massa matte att göra också, men får väl plugag där nere. aja nu måste jag fortsätta och om 6 minuter är julskivan jag laddar ner klar. YES!
herrå!


orka

Att göra den här veckan:
Idrottsarbete
Labbrapport
Biologiprov
Plugga matte

jul jul jul jul jul jul

image66
Last christmas, I gave you my heart
but the very next day you gave it away
This year to save me from tears
I'll give it to someone speciel 

söndagen den 11 november

IDAG:

känner jag mig frisk

har skrivit två sidor på mitt arbete

fyller jag år om 29 dagar

hra jag laddat ner en julskiva

längtar jag allmänt mycket till jul

har det snöat

skulle jag tävlat

har jag slagit nytt rekord på eskiv

slutar jag smitta

bibblan, död hamster och polisen (skrivet igår)

Syster kommer bärande på hamsterburen
Mamma: Vad gör du är den död eller? typ skrattar
Syster: Japp
Jag: Haha jaja, (kollar i buren)
Hamster: DÖD

Pappa och jag begravde den en bit bortanför kom köpcentrum, pappa kliver ut ur bilen i mörk jacka ensam på en landsväg ute i ingenstans men en stor spade i handen. Då av alla gånger komemr polisen förbi på den lilla skitvägen. Bilen stannar, säger : Jaha vad ska du göra med den där för någonting? Pappa svarar att han ska begrava en hamster. Polisen ser väldigt skreptisk ut och skulle säkert bett om att få kolla i bilen om inte jag, den ängels om jag är skulle hoppat ur bilen precis innan polisen hann öppna munnen. Jag: Vad vill polisen. Polisen: Ja då förstår vi, lycka till. Så åker dom vidare. Vilka jäkla födomar mot äldre män i mörka kläder och spadar alltså! Vi begravde i alla fall hamstern som jag nu för tiden kommer ihåg namnet på (Skruttan). Allt gick bra, och hon såg fridfull ut. 

Vi tog också en färd till bibblan eftersom jag behövde fakta till mitt arbete. Fick bara 4 sidor fakta om orientering på ENGELSKA!! Har läst lite nu, mycket svårt om jag får uttrycka det själv. Sen när jag kom hem skrev jag faktiskt en hel sida på datan. Rätt intressant faktiskt!!!. Aja! Idag mår jag bra, bortsett från halsontet dåra, som btw har blivit bättre. Imogon smittar jag inte längre vilket betyder att jag KANSKE får träffa någon ! Ikväll väntar en likadan kväll som igår - filmkväll med familjen och sova tidigt... KUL!

.

Japp jag har halsfluss!

helvete

För två veckor sedan exakt låg jag hemma och mådde piss, kunde inte inte röra mig eller göra någonting. Jag hade feber och allt var bajs. Igår vaknade jag upp med lite lätt halsont 1 ½ timme innan jag egentligen skulle gå upp. Jag kunde inte svälja mackan, se blev det värre. Fick skjuts av pappa till skolan så jag kunde ligga i sängen en stund till. Jag borde varit hemma men vi skulle ju göra den där labben på biologin. Ganska viktig grej. Att jag gick till skolan resulterade i att jag bara satt tyst på biloginoch glodde(vilket jag aldrig gör, låter väl mest av alla i vanliga fall). Hängde inte med på vad vi gjorde och jag började gråta en gång, lite pinsamt men jag mådde verkligen skit. Så jag fick hoppa över gympan och matten och åka hem. Det visade sig att jag hade 39.6 graders feber. Och ovanpå det ont i halsen så jag kunde dö. Sov från 11 till 18 för att då gå ner och äta lite. hade bara ätit en tredjedels macka på hela dagen. Sedan sov jag från halv 8 till halv 12 igen då jag gick ner och drack te. Hade så grymt ont i halsen, kunde inte svälja mitt eget saliv eller någonting. Vid 1 gick jag upp igen, men var då inte trött så jag kollade på Sex and The City och fick i mig en och en halv banan och min femte alvedon för dagen. När klockan var 5 stängde jag av tv:n eftersom jag då hade sett klart på alla sesonger.

Idag kom pappa och väckte mig vid 8, jag duschade och hade ont överallt. Fick i mig ett halv glas te och pyttelite yoghurt. Från och med nu (09.30) får  jag inte äta eller dricka alls. Jag ska till vårdscentralen, mamma tror att jag kan ha fått halsfluss. Så om en timme måste jag gå ut utanför huset, vilket jag inte alls pallar. Jag fattar inte ens hur jag orkar sitta här. Måste iof fördriva tiden, 1 cm stor hals att andas igenom hur ska detta sluta!?

because you live!

image62

Nobody said it was easy

I just couldn't get you out of my head


Nu är jag här igen, på samma jävla ställe som för några veckor sedan. Okej inte riktigt samma, då var jag hysterisk. Nu håller jag det inom mig för mig sjäv. Folk säger "never say never" men jag börjar fan tro att dom orden inte betyder nått. Det finns inget jag kan göra, inget jag orkar göra. I can't make you love me.. jag vet det.


There are many things I would like
to say to you, but I don't know how

tråkonsdag

Idag var jag bra på matten, gjorde alla tal man var tvungen! Imorgon har vi diagnos.. ska plugga lite snart. Filippa ska komma hit innan hon är barnvakt. Och sen ikväll ska jag träna med Mikis och kanske Mia! Jag vet inte vad jag ska göra med jackan jag köpte för jättelänge sen. Den är grå och ah jag orkar inte förklara. jag har beslutsångets hursom helst.

Just nu håller jag på att lägga upp bilder från egypten på pa. Kanske lägger upp dom på bilddagboken också. Nu är det Fresh Prince TJADÅ!

6/11 2007

idag var en helt okej dag, fick en bulle av Axel!!!! Han är en snäll gosse ibland. Jag lät honom smaka på den bara för att han var så gullig. Sen vidare till biologin rätt tråkigt. Det var min sista lekion, så efter det gick vi (jag Hanna och Erika) och åt. Jag såg nåra snygga boys, gör jag iof ofta har jag kommit på. Hängde i skolan ett tag för att sedan åka hem. Nu väntar lite plugg, om jag orkar, och sen träning.

Nu fyller jag år om 1 månad och 4 dagar, och Hanna fyller om exakt en månad. Jag har några saker på önskelistan:
- Bärbar dator
- Concealer från make up store

- Pengar
- Ny kamera
- Kläder
- Ny tv
- Göra om mitt rum


Sen har jag inte kommit på mer än, men det kommer jag lovar. Hittade en bild från halikko också. Gustav jag och Sofie, typ enda bilden från tävlingen jag ser glad ut på, dock var jag väldigt ful men jaja.. Nästa tävling är på söndag, ska bli roligt faktiskt. Nu måste jag nog börja på mitt historiaarbete. Skriver sen, tjadå!


bild

                    image60
en bild kan jag lägga upp - längtar redan tillbaka

back on track

Lovet är slut och jag är på hemmaplan igen. Det var nice i Egypten sola bada snorkla det vanliga liksom. Lite färg har man fått på köpet också. Kom hem 2 timmar senare än beräknat i lördags på grund av snöstorm på arlanda. Det kändes konstigt att höra det när man sitter i ett 35 gradigt varmt land, men det gjorde inget vi hängde på burger king på flygplatsen och spelade kort. När jag kom hem gled jag över till Erika och hängde där ett tag. Söndag blev slappare än slappast, med min slappkompis Filippa. Ugly kläder och godis vare som gällde. Men det vare värt!
 
Sen kom denna dag, tidigt som tusan skulle man upp, men jag fick åka bil med Patrik till skolan. Självklart var det kö så jag kom nästan försent. Det tog 25 minuter att åka till skolan. Det brukar ta typ 10. Hade två timmar matte, gjorde inte så mycket, sen hål en timme. Hängde med Fellan och Bibbi. Letade fakta om min kära underbara sport orientering(haha) , ska ju skriva ett historiaarbete om det. Sen vare matte igen. Då fick vi tillbaka proven JAG FICK VG!!!!!!!!!!!!! .  Åt lunch med gänget, fick äntligen se Felicia och Micke tillsammans :D. Vi gjorde typ inget på lunchen och sen hade jag hål igen. Sen sist biologi. Vi såg bilder från kittelfjäll dom satt upp i natur. Och fyfan vilken ful bild det var på mig och Elin, ojoj! Efter skolan utnyttjade jag Hannas mat för att sen åka till friskis och jobba. Lite roligare än vanligt.

Haft inbördeskrig i Hannas mitt och Axels crew.
Hanna berättade vad axel hade sagt
Axel var elak
Jag blev förbannad
Han sa han skojjade
Jag sa okej
Axel var elak igen
Jag blev skitsur
Axel skratta
Hanna skratta
Jag var på dåligt humör
Hanna ringde Axel och sa att jag var sur på riktigt
Axel ringde och fjäskade
Jag lämnade crewt för nåra minuter
Men enligt nått kontrakt fick jag inte det
Vi slöt fred
Övergår till den vaniga tiden då han FÅR mobba mig för att jag inte är indie
Nu väntar jag bara på min överraskning han lovade mig för att han hade varit dum


HERRÅ! (bilder från egypten kommer sen på min pa eller st-ina.bilddagboken.se om jag orkar)


lista igen

Ta fram din mobil och bläddra bland kontakterna
-Stanna slumpartat
-Och bläddra bland dina kontakter!

Hej, jag heter Carro Löfqvist
Jag är jättekär i Erika Zinders
Men jag tycker att Gunnar är snyggast
Den fulaste på jorden är Jessica Källström, fast Mamma blå är fulare
Nils Karlsson är helt knäpp och Sabina Granath är den mest korkade personen jag känner.
Axel Bohlin är den hetaste jag vet dock,
och Ville Stjernström kommer gå långt i livet
Emilie Forsmark är kär i en kräfta
och, Matilda Arenhäll är kär i en gris
Den drygaste människan jag vet på jorden är Eva-Maria Knorn
Och den skummaste Isabel Velasquez
Gustav Larsson är tjock
och Sara Sandström likaså.
Rebecca Bergström har haft sex med Hanna Seger,
och Mikis Lundén gav mig syfilis

Hemma!

Nu är jag hemma!!! Sitter hos Erika, hon funderar på att skaffa facebook eller bara om jag skaffar det åt henne. Jag är inte så brun, klart lite färg har man väl och jämfört med Erika har jag väl en del färg men lite besviken på brännan är jag. Ska skriva mer imorrn om hur det har varit. Nu är jag jättetrött bara, i egypten är klockan 10 i två nu och jag gick upp halv 8 så det är lite surt. Men det gör inget.
Ha det bra hej!


RSS 2.0