jobb

idag har jag jobbat i 6 timmar, är helt slut nu. uuhm men nu sk ajag göra mig iordning erika har kalas ikväll. bye bye

bettis

Idag var jag på Eastmaninstitutet, hos en bettfysiolog. Äntligen fick jag veta vad det är för fel på min käke. Efter 1½ år. Först fick jag berätta alla fel jag hade, eller det jag stördes av. Sen berättade hon att en "gummisnodd" som finns i käken har tänjts ut och blivit allt mer slapp, och det går inte att göra något åt det. Sedan hade en broskskiva typ flyttat sig en bit. Anledningen till att det kan bli så är typ att jag pressar käkarna mot varann, eller att jag biter i läppen?! knäppt, men så var det. Hur som helst inget går att fixa, men smärtan kan lindras, tur det!!! Så jag ska alltså få en bettskena. Det vra inte roligt alls när dom gjöt den,  det var hur äckligt som helst. Det kändes som att det rann ner i halsen och jag höll typ på att spy. Sen fick jag typ lite panik en stund för att jag kände mig fast, klaostrofobi typ. Men det gick ju bra iaf. Sen valde jag en så rolig färg som rosa. ;) så den 5 december kommer jag att få den och då kommer jag förhoppningsvis att slippa smärtan! TACK! 

curling

Idag åkte hela klassen till Sundbyberg och Curlade. Jag tyckte det skulle bli jätteroligt, har velar prova på det rätt länge. Plus att jag alltid tyckt om att titta på curlingpå tvn. Men När vi väl började så var det inte så roligt som jag trodde.  Först fick vi läsa oss att ta oss fram på isen, sedan hur man skulle skjuta iväg stenen. Sen körde vi match. Jag var i samma lag som Mia och Lovisa, vi mötte ALex, Henke och Calle. VI förlorade... Men det gör inget. Några bra "skott" fick man till som hamnade i ringen där det skulle vara.  I 2 timmar var vi borta, och fick sen gå hem i regnet, så nu är jag helt slut. Johan ska komma hit vid 8 också. Men jag vill att han ska komma tidigare, men det vill inte han :(. Nu ska jag ringa Filippa!!!!!!!


helgen

I helgen då.

Fredag: Jag och Johan hade storbråk så det blev mycket skrik och tårar i fredags, men nu är bättre än på länge!!! Efter skolan somnade jag i soffan som alltid och bråkade och allt vad det var. Sedan efter att Mikis hade jobbat kom hon hit och myste. Vi så på en film som jag inte minns namnet på men jag tyckte den var bra faktiskt. Lördag: På dagen åkte jag med mor och far till stinsen, men var bara med dom i 10 minuter kanske, för sen gick jag till donken för att träffa, Sofie, Felicia, Linnea, Linda och Biro vi skulle prata om skivan. Mikis jobbade så hon kunde inte vara med, och Ullis gjorde också nått annat. Vi bestämde lite olika saker, inget jättestort och sedan ringde vi Alex och fick reda på att han inet fixar affischer. Då blev rätt irriterade eftrsom han hade sagt att det ingick i priset. Men aja. Sedan gick jag tillbaka till stinsen och var där en stund till och åkte sedan hem. Bråkade lite till med Johan(samma som fredagen). Han kom hit på kvällen, vi gick på prommenad och sen köpte vi godis och gick hem och kollade vänner. Vi ritade en teckning åt varann, haha jag tyckte det var en bra ide. Och det blev jättebra! Vi somnade kanske halv 1-1.Söndag: Johan vaknade sjuk... vi åt frukost och lite så, vid halv 2 åkte han hem och jag gjorde migiordning. Skulle på släktkalas hos min kusin i Vallentuna som fyllde 14. Det var jättelänge sen jag var med på en sån tillställning. Det var ganska kul att träffa alla igen. När jag kom hem kollade vi på Idiana Jones, som vi gav till papi på fars dag. Den tyckte jag också var greaaaT. Jag läste också ut min bok, snyft vad sorgligt den slutade. uuuuuuuh.

..

lite ledsamt.

10

Idag vaknade jag 20 i 7, duschade och gjorde mig iordning var klar ungefär kvart i 8. Abra tänkte jag, för Tobbe skulle hämta mig 10 hade vi bestämt. Men det slutade med att jag satt till klockan 8 och väntade, för han hade blivit lite sen. Så han jag och Matilda åkte sakta sakta i bilkö till skolan, kom typ 10 min sent, men what eveeeeeer!? Tack för skjutsen Bibbi :). Sen labbade vi på fysiken och sedan vare fika på hålet. Väntade på att engelskan skulle börja, och då fick man reda på att jag fick VG- på uppsatsen, sääämst. Jag behövde verkligen ett bara VG eller kanske ett litet + eftersom jag fick G på alla andra delar... 

Och eftersom jag är så smart så skickade jag sms till min fotolärare och frågade om jag fick hämta en kamera runt 1 så jag slapp sitta på ett till hål och glo. Har ju nämligen hål igen mellan halv 1 och 3. Och kameran fick jag. Åt lunch med Fellan, Mary och Mia. Mia kom ju hem från Thailand idag, och hon var såklart brun, grrrr. Hon hade haft det bra iaf :)  Och eftersom jag och Johan har 10 månadersdag idag (puss) tog jag 13.17 bussen hem till honom. Vi firade inget, det gör vi aldrig. Vi tog lite foton till min lektion imorgon. Sedan gölli som han är så körde han hem mig klockan 4. Så 2 timmar hade vi tillsammans. 

För domsom inte vet om mitt käkproblem kan jag bara säga att jag har så ont idag att jag inet vet vart jag ska ta vägen. Det känns som att huvet ska sprängas. KRAMP!!! och jag lär ju säkert få tiden, vi väntat på i 3 månader på att få, när jag är i Thailand.

Nu ska jag ner och äta nått gott herrååå!


ny kamera

Igår kom min nya kamera. En liten present till mig själv för 2000 kr. Min gamla kamera var lite trasig och tog sämst bilder så jag förtjänade att köpa en ny. Speciellt till Thailand också. Det är en canon ixux 80 IS färg karamell. HIttade den jättebilligt på DustinHome, för 1989 kr fick jag kameran , minneskort(4GB) och en kameraväska. Jag är jättenöjd hur som helst :) det blir jättebra bilder, iof har jag bara hunnit ta på katten och Johan.

Igår sov jag hos Johan vi skulle kolla på valvakan men vi somnade istället. Jag vaknade klockan 8, alltid för tidigt. Jag låter ju inte Johan sova om jag inte kunde det så jag väckte honom och 5 minuter senare satt vi i soffan och kollade på gamla filmer på Johan när har var liten. Jätteroligt att se faktiskt! Sedan gick vi och la oss igen, eller jag somnade och han spelade tv-spel. Han skulle spela fotbolls turneringen idag så han väckte mig halv 12 för att jag var tvungen att åka hem. Då var jag skittrött och gnällig.. men det får man ta! När jag kom hem gjorde jag smoothie och somnade i soffan igen. SKa snart ner och göra lunch för jag ska jobba klockan 5, vilket jag verkligen inte orkar. Ska kolla om det är några roliga som jobbar. PUSSEn bild på min nya älskling!

rastlös

Sitter på fotolektionen och gör inget alls, det gör jag aldrig

RSS 2.0