Fredag

image212
Det här förklarar morgonen väldigt bra!!

test

Ett kuligt test!


påsklovet

Jag har inte vari vid datan alls knappt dom senaste dagarna, därför har jag inte uppdaterat. Tar det lite snabbt nu :)

Söndag:


Måndag: Upp tidigt rättare sagt klockan 7. Packa ihop sakerna och sedan glida vidare till Mikis. Det var Pappa, Mamma, jag, Mikis och Elin. Åkte bil i två timmar för att sedan kliva ur bilen vid ett soligt Kungsberget. Ungefär minus 3 grader och strålande sol. Kan det bli bättre? Vi hyrde pjäxor till Mikis och sedan var det ut i backen. Pappa och Mamma åkte till sandviken och lät oss tre underhålla oss själva. Vi tog det lite lungt i början, men sedan efter lunch tog vi mod till oss och blev ascoola. Mikis och jag ska från och med nu hänga med alla coola pojkar i backarna och hoppa i dom stora hoppen och på railsen. Jag ramlade lite hit och dit, men överlevde. Fick med det på film, men jag är inte så tekniskt så jag orkar inte lägga upp det. Mikis klarade också av att åka på en rail utan att ramla. Vi tog oss kanske inte an dom svåraste men iaf nånting. Man kan inte börja på topp.



När liftarna stängde vid 4 åkte vi hem igen. På kvällen var man inte lite lagom död, men jag pallrade mig hem till Filippa där också Emelie var. Senare på kvällskvisten kom också Mia. Jag, trevlig som jag är, somnade i sängen och gick sakta och trött hem igen vid 12. Somnade på studs.

Tisdag: Vaknade 10 kanske, gick ner och låg i soffan med OC på tv till halv 4. Då kom Johan. Vi gjorde inget speciellt, jag var mest trött. Sedan skulle jag och Mikis iväg och träna, Friskis. Anulla höll passet och det var det sämsta vi varit på. Så dåligt att vi gick därifrån efter 15 minuter. Vi gymmade lite istället, vilket inte gick så bra. Felicia ringde och frågade om vi (jag och johan) ville följa med till stan och fika. Vilket vi ville. Vid 10 var där men det blev inget fika. Utan vi fyra alltså med Felicia och Jonas gick runt i stan, gamla stan och lite sånt. Efter en stund lämnade vi dom två stackarna till varann och stack iväg för oss själva. Men vi orkde inte så länge så vi tog tåget hem igen 23.20. Johan sov hos mig och jag har mycekt fina bilder på honom  i min rosarutiga pyamas. Vi somnade ganska sent och gick upp klockan 10.

Onsdag: Jag Mikis och Mia drog in till Odenplan klockan 12 för att bli lte solbrända. Mycket nice. Lite problem med solningen men det gick bra. Syndes tyvärr inte så mycket, men imorrn ska vi in igen. Och får då förmodligen sällskap av Felicia också. På kvällen åkte jag hem till Johan och skulle kolla film. Men jag sov mest. När jag kom dit så sa han att jag skulle leta efter ett påskägg. "Det ligger nånstans i mitt rum, fast inte i några skåp eller i garderoben, för där finns saker jag inte vill att du ska se!"  Jaha, vart mer kan man kolla då. Jag tittade under fåtöljen först och där ligger ett stort påskägg. Med alla mina favoritgodisar i. Att han lyckades det är jag chokad över. Inget äcklig. Jag kan erkänna nu att han verkligen är bäst. Sedan hade han skrivet något jättegulligt i botten på ägget. Tack älskling. <3

image211

Torsdag: Gick upp 9 för att gå hemifrån klockan 10. Mikis och jag är hurtiga och drog till staden redan 10.17. Vi gick runt lite och kollade. Köpte korv och bagel och smoothi. Mikis kapa lite saker och jag köpte ett par skor och en tröja. Vi gick runt hela staden och hade det mys i nästan vårvädret. Vid 3 drog vi hem och vid 4 kom Filippa hit. Nyklippt och nyfärgat. Asfint faktiskt. Den kvinnan har i och för sig alltid fint hår. NU ÄR HON RAKAD! det ni.

snart

Idag ska jag skriva men just nu pratar jag i telefon. Håll utkik!

kung

Jag har haft fullt upp idag så jag har inte kunnat skriva något eller lägga upp bilder från igår, men det kommer imorrn det lovar jag! Idag har jag varit i Kungsberget. Mer info imorrn. hejhejhej

för att ni är för bra för att vara sanna

image198

En söndag att minnas

Klockan ringde 06.20 och jag pallrade mig upp. Tittade på mobilen och hade 2 missade samtal och typ 4 sms från Johan. Hade sagt att han skulle ringa och väcka mig igårkväll. Jag var lite trött, hade somnat halv 2 efter att jag och Mikis hade dragit till Gärdet igår. Vi åkte dit vid 9, efter att jag hade varit på släktmiddag hos farmor och farfar.

Hur som helst, jag tog 07.17 tåget från rotebro och träffade Johan och Felicia i Sollentuna. Jonas, Mathias och deras pappa kom och hämtade oss för att sedan dra vidare till Barkaby. Där stod vi och frös i 8 minusgrader och skulle ut på äventyr. Ett äventyr ingen av oss trodde vi skulle göra för ett halvår sen. Johan var alldeles lycklig och det lyste i blicken. Jag var bara lite orolig och Felicia skämtade mest. När det väl var dags satt jag och Felicia där bak och Johan och Jonas där fram. Med headset på och hela grejen sjöng jag luftens hjältar och var lite nervös inför starten. Att flyga i ett litet skitplan, när man är van vid stora sas plan känns ju lite skrajjigt. Men det gick asbra. Vi flög kanske i 30 minuter, över mitt hus så jag fick se det från luften. har bilder sen, men nu är jag hos hanna så jag kan inte lägga in dom på datan.

Till Hanna kom jag vid kvart i 12. Åt lite mackor och var sedan fit for fight. Gjorde en kladdkaka medan Hanna målade ägg, vilket hon fortfarande gör nu 2 timmar senare. Jag måste plocka undan efter baket, men jag orkar inte. Mår lite illa eftersom jag åt en del smet. Jag badn Johan om ett påskägg, hoppas jag får ett. Då är han bäst i världen. UPP TILL BEVIS! Lägger in bilder senare ikväll, ha det bra hej!

påskafton

igår bakades det hemma hos mig. Mikis, Felicia och Mia kom och det blev kladdkaka. Liktigt delikato måste jag säga. Inte för torr, inte för kladdig. Lite tunn dock men det gjorde ju inget alls. Sedan var det middagsdags och Felicia och jag bestämde oss för att gå hem till Johan. Men eftersom vi sörjde Jesus död igår så gick bara bussarna och tågen en gång i timmen så fick fellan stressa till 35 tåget, och gå hem till mig för att sedan 10 över 8 bussen. Väl hemma hos Johan blev det pistvakt, Guitarr Hero och vacker singstar sång av mig och Felicia. Pelle ringde och ville att vi skulle komma till Hannes, så vi gick dit. Vi väntade tills klockan var 12 för då fyllde Pelle år, sedan gick vi med Felicia till bussen och sedan tog vi bussen hem 00.36. Somnade kankse 2 var helt död igen.
image197
Men pigg som jag är på morgonen nu för tiden så gick jag upp klockan 10 och åt frukost med mami och papi. Sedan vid halv 12 drog jag till filippa och här sitter jag nu. Äter upp hennes påskägg, eftersom jag inte fick något eget av John. Nu lyssnar vi på Amy Diamond. Mycket nice. Klockan 5 ska jag till farmor och farfar och äta mat. Vi ska fira dom för att dom fyllt år men också för att det är påsk. Släktmys ;) Nu ska jag vara social. PUSS

.

jesus dör idag


lååångfredag

Igår tog jag bussen till Norrviken och hyrde film med Johan, Hostel blev det. Vi gick till Norrviken norra och hoppade på bussen där. Mikis satt på den och vi åkte tillsammans hem till Johan. Hängde vid datan en kortis medan vi väntade på Pelle. När han kom kollade vi på filmen, åt chips och drack saft. Den var asäcklig och jag frös och var trött. När filmen var slut satt Johan och Pelle och garvade ikapp åt pistvakt. Inte helt okej när dom kan alla repliker, men jaja lite kul var det allt. Efter ett tag tittade också David förbi och spelade Guitarr Hero, och jävlar vad bra han var. Vi tog bussen hem 01.30 och jag somnade typ på en gång.
image196
Idag vaknade jag klockan 10, åt frukost med mor och far min, bråkade lite lätt på morgonkvisten. Nu sitter jag och gör klart min fysik som ska in. Snart får jag mitt påskägg, och hoppas det är nått gott i det. Mia och jag skulle kanske till stan idag, men jag tror jag bangar med tanke på vädret. Hellre typ stinsen eller Kista som är inomhus. Men vi får se hur det blir. Jag har värsta suget att åka skidor, så jag ska fråga Patrik om inte vi kan åka till Kungsberget nån dag om han får ta bilen. Då får jag iaf åka lite grann!!!

aceton + öga = blind?

image195Nu höll jag nyss på att bli blind. Jag skulle dutta lite aceton på en finne men istället för en liten dutt råkade jag hälla ut halva flaskan över mitt ansikte, och därmed in i mitt öga. Det sved som fan och paniken över att jag skulle leva mina resterande år som blind på högra ögat slog mig. Jag skrek på pappa som är ledig idag som kom springande. Men vi löste det och nu mår ögat bra igen, det är bara lite mörbultat. Dagen trauma, verkligen. Men nu när det är GLAD PÅSK och mitt lov har börjat ska jag sätta igång
med plugget. Labbrapporten ligger och väntar. Så jag skriver senare!



Nu har vi hål

Nu har vi hål, vi var nyss i simhallen och kollade om det fanns step brädor till Mias gympapass. Sedan skrattade vi åt hennes hår. Hon hade massa fjädrar i det. Haha, det hade ju varit påskpyssel så hade nån satt det i hennes hår. Men hon märkte inget utan gick lungnt omkring med en lila fjäder i håret genom kafeterian. Johan är sjuk, som vanligt, fast han är här iaf... Åt nyss ett winerbröd, asgott vill nästan ha en till men aah vi får se.

bye bye birde

image194
kommer sakna dig
Idag åkte Sofie, den jäveln, till västindien. I två veckor kommer hon vara borta. Medans vi sitter här i det tillfälligt snöiga Sverige ska hon ligga och sola och bli brun på stranden. ORÄTTVIST! Men jag hoppas att hon kommer ha det jättebäst. PUSS!

ett g, fysik, och grattis farfar

Förlåt igen för att jag aldrig skriver, men jag har så mycket att göra.

Idag fick jag tillbaka mitt matteprov, fick ett G tuuur! Tänk om jag hade fått IG, det hade varit illa. Jag fick 14,5 poäng av 31. Det är ju egentligen sämst. Men aja, ett g är ett g. Sedan hängde jag ensam i skolan och väntade på Felicia och Mikis, tittade ut ur kafeterian och såg attd et typ var snöstorm. Jag förstår inte. Det var ju sommar nyss typ. Hoppas det blir varmare på lovet.

Johan den veklingen har inte varit i skola på länge. JÄVLA MEEEES! Men imorgon kommer den lille. Efter skolan var det en föreläsning om Fysik. Det var rätt intresant en stund, tills han tar fram en jävligt lång formel. Då somnar jag och sover skönt i 10 minuter. Vaknar av att Carro knackar lite lätt på min axel. Direkt efter att det var slut åkte jag hem till farmor och farfar, farfar fyller 80 år så det var lite olika gamlingar där och åt. Elin och jag var där och diskade och hjälpte till lite grann. Men det var rätt så kul.

Nu ska jag :
Duscha
Ringa Felicia
Ringa Mikis
Ringa Filippa
Klistra in en grej i BiB boken
Lägga mig i sängen.


GODNATT HA DET BRA SÅ SKRIVER JAG MER IMORGON! lovar.

bäst


<3

min helg

Jag har börjat hänga väldigt lite vid datan, är helt chokad över det! Men om jag ska dra imn helg lite snabbt.

Fredag: Jag och Mia åkte till Kista för att träffa Paui. Vi kollade lite i affärerna och sedan fikade vi. Felicia och Jonas kom och vi 3 åt middag fast jag egentligen inte var hungrig någonstans. Jag är nu skyldig Jonas 50 kronor. Sedan tog vi bussen till Sollentuna och sedan 520an hem till mig. Johan hoppade på i Viby också. Felicia hade med sig madagaskar, som jag aldrig har sett. Vi tittade på den men jag slutade hänga med efter typ 45 minuter. Vi hade det mysigt och sedan tog hela gänget tåget hem 00.47.

Lördag: Vaknade halv 9 för att klä på mig och packa klart väskan, satte på mig mina überfina stövlar, skidjacka mössa, vantar och med stolsryggsäck och traskade ut i morgonen för att bli upphämtad av Erika. I bilen satt Sofie och sedan bar det av till Viby. När vi kom dit så var typ alla redan där, vi blev indelade i olika grupper för att sedan gå på kartprommenad i 2 timmar. Jag fick gå med nybörjarna. Upstartsdagen var nu igång. Vid halv 12 var det lunch och sedan information om hösten. jag blev lagledare för lag 7 i stafetten. Vårat lag var bäst, men vi kom 5a av 9. Men det gör inget. Vid 4 kom Johan, inga kommentarer.

Klockan 5 åkte Mikis och jag till Vivo för att träffa resten av tjejerna. Vi handlade lite mat och sånt för att sedan ta bussen upp till Sofie, där det lagades mat och dukades för fulla muggar. Vi åt gott och sedan var det melodifestivalen. Jag tyckte att rätt person vann, eller så skulle BWO vunnit. Hos Sofie var det jag Felicia, Mikis, Jennifer, Rebecca, Lenne, Elin, Hanna och Sofie såklart. Senare kom också Christian, Jesper och Niklas. Jag gick hem vid 12 och somnade vid ett. Hur skönt som helst.

Nu ska jag gå och göra mig en milkshake. Puss

Biologi B

Idag har jag sovmorgon till halv 12. Ska ta bussen 10.39. Men eftersom att jag är jag så har jag gått upp klockan 8 för att skriva klart min labbrapport som ska in idag. Nu är jag klar! Den är sämst men jag orkar inte göra något mer på den faktiskt. Nu ska jag äta frukost. Skriver mer ikväll ;)

hello again

Hallå. Jag har inte kunnat skria något på några dagar, känns som en evighet sen. Jag har pluggat hela tiden. Hade matteprov idag och igår. G-delen igår och VG-MVg-delen idag. DET GICK ÅT HELVETE! För första gången på alla dessa år tror jag att jag kommer få IG på ett matteprov. Det brukade vara mitt favoritämne för ett tag sedan. Sen kom dubbelblock i Matte C och nu matte D. Det förändrade allt.

Nu ska jag plugga ännu mer. Ska lämna in en labbrapport som jag inte har börjat med än. jag ska träna ikväll också, Friskis Aerobics. Har precis ätit lunch, hade mitt matkort i Johans plånka och han var hemma så jag fick åka hem och äta istället och då glömmer jag min hörlurar i skåpet. Så jag får sitta i 30 minuter och lyssna på en jävla skolklass som har åkt skridskor. Astråkigt.

Dags att sätta igång. Hare.

by johan

världensbästastina är fortfarande i skolan, men det är inte jag så jag fick äran att skriva ett inlägg!:)

Jag ligger i min säng och är små sjuk, tittar på en repris från uefa cupen på eurosport, skit trist! Är lite oväntat hungrig också.. och ute regnar det jag vill ha sommar det vore nice! 

haha oj vad jag är sämst på att skriva, bättre om Stina sköter det, jag lägger upp en bild istället!


image193

Johan <3 Stina

.

för upptagen för att skriva just nu.

att man var så snygg

HAHAHHAHA! okej jag dör. Kollade nyss igenom lite gamla bilder på datan och ser då det värsta jag sett på riktigt jävla länge. En bild på mig som jag tog när vi var i alperna när jag gick i 9an. Och Fy satan vad jag såg ut, herre gud. Det är en sån bild som man verkligen inte vill visa någon. Eller möjligen typ Filippa bara för att hon redan sett så många fula på mig. JAG SKÄMS!

Hål, hål kära hål

Hanna hälsar för det första. Mia kommer snart, Erika får vi inte tag på. Jag är hos Hanna på mitt hål. Ska plugga historia, men vem fan kan svara på frågorna som ska besvaras. Men det löser sig, det ska bara lämns in om 1 timme och 10 minuter. Johan är sjuk idag, så han har man inte sett röken av.

Idag har jag fått reda på att jag har mycket att göra innen lovet:
Biologilabbrapport, in på fredag
Biologiläxa, onsdag
Matteprov, onsdag
Matteprov, torsdag
Idled, tisdag
Fysiklabbrapport, onsdag

Nu är det time to pluggaaaaa.

projektcupen

Pfffffff. Trött, igen! Känns som att det är det enda jag skriver nu för tiden, att jag är trött och inte orkar göra nått. Men det är sant. Idag har jag pluggat matte, så ovanligt! Sedan åkte jag till Patriks fotbollscup idag igen, fick en kamera i handen och bestämde mig för att ta lite kort. Inget betungande jobb. Johan var där också eftersom hans syrra spelade. Hon är så söt!! Eftersom jag är Patriks syster fick jag ta lite vad jag ville ut kaafeterian så under helgen har jag plockat på mig, 2 hamburgare, 1 toast, 4 festis, 1 cola, 1 rem och 1 kexchoklad. Då räknar jag in det som Filippa fick igår också.  

Igår kom Tobbe till mig med moppen halv 10, vi gled ner till videobutiken och hyrde På smällen, Vi hämtade upp Filippa och sedan åkte vi hem igen till mig. Johan kom efter en stund också. Sedan kollade vi på filmen och bara tog det lungt. Somnade typ halv 2, efter att ha cyklat hur fort som helst till stationen för att Johan inte skulle missa sitt tåg. Nu ska jag hjälpa pappi med maten och sen ska jag och Mikis gå en sväng. Ska bli skönt att lufta skallen lite. PUSS

.

Idag vaknade jag klockan 09.00, gick upp åt frukost och bröjade lite lätt att plugga. VId 11 kom Filippa hit och vid kvart i 12 åkte vi iväg till Edsbergs sportfält. Patrik hade ju sitt projektarbete idag, en fotbollscup för 96or. Det var 36 lag med. Vi fick typ jälpa till att plocka upp läsk ut kartonger och sånt. Som belöning fick vi varsin hamburgare och 2 festisar. HAHA! Vi tjänade iaf 50 kr var på det. Sedan åkte vi hem och jag har suttit och försökt plugga matte hela dagen. Fyfan.

Nu väntar jag bara på att vi ska äta middag vilket vi alltid gör så jäkla sent i vår familj. Klockan halv 9 kommer den stå på bordet idag. Vi ska äta lövbiff, mumsi!!!!!!!!!! Sen ska jag och Tobbi hyra movie. Idag åker också Felicia till Kittelfjäll, men det känns inte så tryggt att låta henne fara iväg, kolla artikeln på hennes blogg.

thats what friends are for


Okej sämst video men bra låt!!

fredagfredag

Idag hade jag sovmorgon till halv 12 så jag gick upp halv 10. Så kom jag till skolan och träffade Hanna som hade en ny fin klänning, hon var på jättebra humör! Jätterolig. Sedan hade jag matte, var helt okej, måste plugga. Skulle gjort 36 om dagen, men eftersom jag var sämst igår hade jag 42 att göra idag. Men jag har inte gjort allt så jag har 78 uppgifter att göra imorrn.

Efter skolan så skulle jag gå förbi Filippa på vägen hem. Vi skulle baka till Patriks fotbollsturnering imorrn. Men sedan orkade vi aldrig gå hem till mig så vi stannade kvar. Det blev en lite längre visit som blev till middag med familjen. Tacos, mmmm!!! Sedan drog jag hem kom hem typ 19.27, lämnade mina grejer och lite så och hann med bussen 39. Nu är jag hemma hos Johan, vi ska kolla på en film bara.

image191
Sötnos

en snabbis

Okej, bara för att Johan vill att jag ska skriva. Jag har inte tid, men jag skickade nyss ett mail till min tränare så kan lika gärna passa på. Idag slutade jag halv 12, åkte hem till johan och gjorde lite matte. Måste gör 36 tal om dagen om jag ska klara av provet på onsdag. Sen går självklart inte 520an genom cpviby utan jag får ta 525an till norrviken, missar tåget och får vänta på 520an som ska komma 11 över, men den är sen så jag kom hem halv 5. Inte så bra!

Pluggade lite, sen så ringde en tjej från spärrservice och frågade om jag kunde komma på arbetsinterjvu på måndag. Men jag ändrade tiden til nästa måndag eftersom ja inte hinner. Nu ska jag snart tröna aerobics, jag är sämst men det är askul.

image189
Måste också säga att idag fyller skitungen 15 år, fan vad stor hon har blivit nu! Grattis ELIN!

YES

Idag hade jag Fysikprov, och det gick ASBRA! För att vara mig alltså. Haha, ett Vg tror jag att det är iaf. Nu håller jag på och shoppar på hm.com. Och snart kommer Filippa hit. Ikväll ska jag till Kista med mor och far och köpa present till Elin som fyller 15 år imorrn. wihoo!!!

Ska äta nåt tnu, hare!

Pluggpanik

Okej en liten uppdatering på vad som hänt sista tiden. Inte mycket faktiskt. Pluggat i princip hela tiden, och pluggat ännu mer. Imorgon har jag fysikprov i 3 timmar och jag undrar hur det kommer gå. Men hoppas på ett VG iaf. Efter det ska jag köpa present till Elin som fyller 15 år på Torsdag och sedan återgår jag till att plugga matte.

Jag har räknat ut att dom uppgifter vi kan göra på det vi har prov på, är 213 st. Jag duktig som jag är har på 2 månader gjort 37 st. det är fan riktigt jäääävla illa. Men jag har 1 vecka på mig att plugga. uuh

 
Idag vare träning för första gången på nästan 1 ½ vecka. Med tanke på att förra träningen såg ut såhär. Kul vare, men mcyket träning vet jag inte om det gav HAHA! Jaja, idag sprang jag och Sofie 1 ½ varv på spåret, och när jag säger sprang menar jag gick/joggade. Sedan lite styrka som vanligt. Nu tittar jag på Gossip Girl! Det är asbra. Jag kommer nog inte uppdatera så mycker nu pga av mitt plugg, men om en vecka kommer det vara lungish. Lägtar.
image188
Ha det bra hej!


.

Idag har varit en rolig dag. Ska berätta mer om den senare ikväll. just nu pluggar jag fysik. IGEN! haha

natti

Nu har mofar och Gustav åkt hem och förbereder mig för sängen. Är otroligt trött. Ska kolla på Snygg Sexig & Singel. GONATT!

blää

Mitt liv går ut på endast en sak! PLUGG!

släktparty

Idag har jag varit hur trött som helst. Släkten kom hit för vi skulle fira Elin som fyller 15 år på torsdag. Jag bjöd även hit Filippa så jag fick lite sällskap. Vi åt glasstårta och massa kakor, sjöng lite singstar också. Sen vare middag och melodifestivalen men hela familjen - det var länge sen. Och nu tittar vi på Om en Pojke. Snart ska jag sova för att imorrn gå upp och plugga det sista innan period 3 börjar. HEJ

HAHA

image187
Bara för att den är niiiice!

:(

Tänk att det kunde kännas så jobbigt..

RSS 2.0