oh jag, tänker alltid på dig

image23


Att följa sitt hjärta kan vara allt eller inget

Sjuk pluggis i sina bästa dar

Nu har jag satt mig här, sjuk och sliten, för att plugga biologi. Efter det ska jag göra matte, eftersom jag har prov på fredag. Senare under dagen ska jag och Mikis gå på Ki Balans på friskis, även fast jag inte är på topp men jag kan ta det lungt tror inte att det är ett jobbigt pass, mer som yoga.

Efter middagen igår kom Tobbe och Felicia hit, medan vi väntade på Michan spelade vi, eller jag var inte så insatt, Buzz. ASTRÅKIGT spel tyckte jag igår. Men sen gick jag och Bibbi ner och hackade frukt och tog fram glass. Vi gjorde chokladfondue och doppade frukt i. Under kvällen läste vi om tampngsjukan, dansade till the Routine i vänner, lyssnade på Justin Timberlake, tog det lungt och hade det allmänt myspys. Min kamera är numera trasig :( vet inte hur, det blir bara grått när man tar bild. Lite ledsamt faktiskt. Pratade nyss med Hanna och hon berättade om hennes händelserika helg, oj oj oj! 

Senare ikväll ska jag övningsköra och sen lägga mig tidigt och kolla på Sex and the City som jag har lånat av Sofie. Nu måste jag börja plugga det här, har blivitlite väl slarvig på senaste tiden och nu är det dags för ändring på det!!!

Ha det bra hej! 

Something pretty

Idag hos Sofie hittade jag en kärleksbok som jag älskade, så mycket fina meningar blev alldeles kär i den!


Axel, Axel ibland får du till det!

327933-21

Österåkerskaveln

JAG HATAR ORIENTERING! Åtminstånde när det är såhär, regn regn regn. Kallt som satan var det också, kom till TC vid 10 kanske, Sofie skulle springa första sträckan - start klockan 11. Hennes bana var 4.5 km. Jag och Felicia roar oss med min kamera, sen är det hennes tur att springa. Sofie kommer in och växlar till Felicia kvart över 12. Hennes bana var lite kortare, 3.5 km så jag börjar göra mig klar ganska snart. Då börjar det regna lite mer och jag hade verkligen ingen lust att springa. Men i alla fall så står jag i växlingsfållan och Felicia kommer in 4 och växlar till mig, eftersom jag sprang sista sträckan var min bana längst, 5.5 km. Inte direkt nått jag såg fram emot. Jag ramlade och jag var dyngsur, trampa snett och det gick seriöst inte att springa där, låg gamla träd och ris överallt. Kommer längst bort på min bana, har mer än halva banan kvar och kanske varit ute i en timme. Då bestämmer jag mig för att bryta. Men sen kommer helvetesfärden tillbaka till TC också. Jag var så arg, jag svor i skogen och då kommer helt plötsligt en funktionär och frågar om jag är vilse. Nej svarar jag lite surt och säger att jag brutit. Självklart vill han visa mig snabbaste vägen tillbaka, jag snubblar tillbaka. Där står mina trogna fans och hejar. Jag muttrar : "Jag hatar den här jävla skitsporten" och stämplar i mål! I sånna här lägen önskar jag att jag fortfarande spelade fotboll....


Mobilkul!

Ta fram mobilen:

Vem ringde du senast?
Hanna Seger

Vem ringde dig senast?
Filippa Jildefalk

Vad står det i ditt 4:e mottagna sms?
Okidoki, absolutly :) krya på dig fisrumpa! <3

Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
Adde Moberg

Vad står det i ditt 6:e mottagna sms?
Tja blir de de tåget?

Vad står det i ditt 87:e mottagna sms?
jag vet inte om du per det här, vem vet du kanske redan sitter på planet.. men iaf så älskar jag dig jättemycket, du får ha det jättebra du! jag saknar dig redan.. <3

Vad står det i ditt 10:e skrivna sms?
raderar skickade

Vad står det i ditt senaste skrivna sms?
raderar skickade

Har du några utkast?
nej

Vad är ditt rekord på snake?
har inte det på min mobil

Vad har du för kontakter som börjar på J?
Jessica, Johanna, John, Josef, Julia G, Julia S,   

Har du privat nummer just nu?
nej

Hur många låtar har du på din mobil?
181

Vad har du för bakgrundsbild?
En på mig och mikis för ett år sedan

Sveriges sämsta lokalsinne

Var nyss och fikade med Hanna och Erika. Åt kladdkaka med grädde och drack te Mums!! Men nu mår jag lite smått illa, för Patrik hade köpt godis som jag fick lite av också. Skoldagen var inte så lång, började halv 12 och slutade 3. Men under den få timmarna har  några få pinsamma och jobbiga saker hänt. Vilket jag inte tänker gå in på, men iaf kallt som satan var det och jag hade skavsår. Ingen chock kankse eftersom jag alltid har det. Sen skulle jag hitta Erika och Hanna istan, jag har sveriges sämsta lokalsinne!!!! Så när Hanna lungt säger "Men gå av vid Stockholm södra och gå genom parken, så kommer du till ett stort torg! Där tar du vänster sen höger och efter det är du på rätt gata och där är vi på H&M" blir jag lite smått förvirrad. Men stolt som jag är hittade jag dom på en gång. Fast först hamnade jag på fel gata men jaja. Vi fikade det var trevligt :) På vägen hem spelade Hanna nått snowboardspel, Erika QP och jag Snake. Verkligen coola vi är, men ibland måste man få unna sig.

See yah!

godnatt Mr Tom(t)

Nu ska jag sova, men blev lite dyster när jag tänker på hur tomt det var. Jag känner mig bara helt tom innombord - ingen aning varför? Jag har dom bästa vännerna man kan tänka sig och en kulig famlij och världens skönaste säng! Men ändå ligger något där och trycker, kan inte sätta fingret på det. Men jag gillar inte känslan. Imorrn är det sovmorgon YES, det blir 10.40 bussen och jag ska schlappa hela morgonen kolla lite tv, data. Kanske till och med ställa mig och göra gröt, för vad är inte bättre till frukost om inte det.


Nu kom jag på det, vad som gör att det är tomt!

Godnatt!

Chilla med brudsen

  

Imorrn blir det chillin med flickorna, Isabel kommer hem så det blir det vanliga och det bästa hyra film, ät chips och uppdatera oss på vad som hänt på sista tiden. Eftersom man knappt träffas Isabel längre måste vi ju få reda på vad som händer i hennes liv och hon i vårt. Ska bli asnice!!!

träning,träning

Borde inte tränat, mår typ sämre nu än innan. Men det var i alla fall en trevlig med kort springtur jag och Oscar hade, sen åt han upp halv mitt äpple på tre tuggor. Han berättade om en snygg tjej han hade sett i 2an eller 3an och jag pratade på om mina problem i livet. Hoppas han överlevde, när jag snackar blir det kanske lite väl mycket för vissa människor. Men Oscar är van, och det är bäst för honom MOHAHA!

Nu är det ett år sedan jag tog den här bilden och på lördag är det samma tävling som det var då. Österåkerskaveln. Ska springa i samma lag som Sofie och Felicia, får se hur det går. Hoppas på det bästa! Fick också reda på att INGEN av oss tre får springa 25-manna, okej hon som fick springa kanske är bättre men i alla fall, hon är 93. Känns ju lite lagom kul!! hmm..


/stimpen

jag kommer dö ensam med 9 katter..

Japp, ensam kommer jag leva och ensam kommer jag dö! Vet inte varför men så är det, det blir alltid samma visa när det gäller mig och kärlek. GAAAH !

Idag hade jag biologiprov. usch det gick inte så bra. Eller helt okej egentligen men det var mycket jag missuppfattade och int ekunde svara riktigt bra på, men vad gör man när man inte orkar med skolan! Ska bli så skönt att ta sudenten, om 1 ½ år, slippa skolarbetet och att se vissa människor i korridoren. Juuuste, igår fick Patrik körkort :D aaasskönt!!! Hoppas han vill köra mig till skolan (A). 
Måste städa mitt rum, BYEE

Biologipluggis

image10
Julia och jag i kittelfjäll! Saknar det lite, det var jävligt kul där. Imorrn har jag biologiprov och det är 10 ggr svårare än det vi höll på med där uppe... Dessutom har jag så mycket annat i tankarna nu för tiden, väldigt jobbigt. Idag var det speciellt jobbigt och jag typ dog. Snart är det höstlov och då sa jag chilla, inte tänka på nått. Plus att vi ska åka till Egypten :) så det ska bli skönt att slippa allt hemma. Mår inge bra - är överkänslig och väldigt gnällig idag. Nu har jag haft min icke välförtjänta plugg pause tillräckligt länge måste pysa igen.

/Stina

......

jag tror jag håller på att bli sjuk


En helt vanlig tråktisdag med extra fult i

Bilden är tagen från den roligaste gympalktionen ever!

Idag var ingen bra dag.. jag vaknade klockan 6 men somnade om till 7. Sket i att platta håret, vilket brukar vara fint ibland - men inte idag.
!!!!!!EN RIKTIG FULDAG!!!!!! Men inte mycket att göra, började med idrottsledarkunskap, vi gjorde blomman vi skulle gjort i levnadsläran i ettan. Rätt kul att läsa allas komertarer om en själv. Efter det var det biologi, har ju prov på torsdag så det var eget arbete. jag gick tidigare mötte Hanna, Michanoch Tobbe för att äta lunch.

Sen gick Hanna och jag hem till henne för att gå ut med hennes hund. Självklart missar jag bussen hem ( jag hade slutat) så jag bestämmer mig för att att följa med henne till hennes gympa. Så jag sitter där i typ 10 minuter sen går jag till bussen. Och oj vad trött jag var, höll på att somna flera gånger. Sen kom jag hem, pluggade lite biologi, kände mig dåligoch beslutade att inte gå på träningen SKÖNT! Fast jag måste åka dit i alla fall och lämna sportident pinnarna jag lånade förra veckan.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt, kolla på Desperate housewifes. Plugga mer biologi och lite matte..... Allt jag vill är att det ska bli helg. Skolan är så tråkig, fast nu är det ju lite roligare att gå till skolan :D. Fast jag vet inte hur länge det kommer att vara, imorrn kanske jag får dåliga nyheter, eller bra nyheter. OM DU BARA VILL....


TJAAA DÅ!!!!!!!


/ANNA KRISITN "STINA" JEPPSSON
 


I brist på annat

[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden. (väldigt olika!)
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. (beror på situation)
[ ] Jag ser på nyheterna
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington
[ ] Jag är petig med grammatik
[x] Jag är en sportfanatiker. (HAHA, fanatiker vet jag inte, men jag gillar sport iaf!)
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik. (Jag var innen matte C)
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Inte vid datorn"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått MVG i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad. 
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel. (Ibland (: hihi)
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

så jävla komplicerat

Varför är mitt liv så uppochner? Inget går som jag vill, eller jag tror att det inte kommer gå som jag vill.. Jag blir förvirrad av vad vissa säger så jag vet inte hur jag ska gå till väga längre! Jag blev glad idag, verkligen jätteglad. Det kanske inte syntes - jag var nervös och trodde att jag skulle svimma, men jag var hur lycklig som helst. Kunde inte koncentrera mig på matten sen..........vad händer nu?

(:

image5
I do, I really do

RILFESTEN

Juste kanske ska berätta lite hur det gick i fredags, alltså på RIL-festen. KÄndes ju som att vi tvingat dit dom små, men aja vi fick göra det bästa av situationen. Jag Mia och Erika gjorde oss i ordning hemma hos Erika för att sen gå ner och äta på grillen. På tåget sen kom vi på att vi glömt kopplet (Erika och jag var utklädda till agility och hon var min hund) så vi sprang in på Ica i sollentuna och köpte ett billigt för 60 kronor.

Klockan kvart över 7 var vi vid Duvslaget och stod och bankade på dörren, självklart hade killarna åkt ch käkat så vi satte oss på berget och sjöng falskt till Hillary Duff tills dom kom tillbaka. Väl inne i stugan började vi klippa till ögonbindlarna till en av lekarna vi hade. När alla ettor som skulle komma hade kommit började vi med lekarna, orkar inte dra vad det var för nåra. Kan säga att för att få tyst på dom var jag tvungen att skrika och nu är jag hes. huuu! Men vi körde bara två av 4 lekar vi hade, vet inte varför men så blev det! Efter det var det som en vanlig fest, pratade med nåra ettor och fick lite koll på vilka dom är nu i alla fall. Kvällen som helhet tycker jag blev helt okej. När jag kom hem och tittade mig själv i spegeln trodde jag att jag skulle svimma, det hemskaste jag sett. Det hade regnat så mitt hår hade blivit lockigt(eller vågigt vad man nu ska kalla mitt hår) mitt smink var väldigt utsmetat och jag hade jättesmutsiga fötter, det var iof för att jag hade gått barfota. Men jag var så ful - att jag hade gått omkring sådär, herregud säger jag bara.

Under kvällen fick jag också reda på saker jag inte ville höra plus att jag blev jag grovislurad av Axel och Jonte, jag var iof riktigt jävla dum men sån är jag. Erikas hår blev vitt när Axel innan han blev nedslagen sprutade hårspray i hennes hår. Samtidigt fick jag uppleva hur det var att få göra det man vill, men inte riktigt veta hur det egentligen känns. Det hände också andra saker som jag inte tänker skriva om. Men jag tror att alla överlever!!!

Ha det bra HEJ! 


slappsöndan var inte så slapp

Söndag.

Idag har jag tävlat, det gick faktiskt bra tills jag kom till 8an där jag bommade typ 10 minuter!  Äsch jag orkar inte bry mig i alla fall ;) Sen kom jag hem duschade och satt vid datan en stund, Hanna ringde och sa att vi skulle fika. Så jag och Axel bestämde vilket tåg vi skulle ta och drog till gamla stan. Fick reda på väldigt mycket dom timmarna ska ni veta. Jag åt kladdkaka med grädde och drack vatten, 3 glas sammanlagt. Sen när vi skulel gå fick det sina följder- det blev panik!! Men det löste sig.. aa det var väl min dag, nu sitter jag här efter att ha ätit middag, ska kolla film snart och sen sova är skittrött.  Ligger fortfarande efter i matten, får ta tag i det på hålet imorrn!! 

/stina

När det går som man vill, eller?

Jag allvarligt dör!

Fredag

Om en halvtimme ska jag möta Erika, Mippen och Erwin men jag orkar inte klä på mig.. åt nyss frukost och måste ta bort mitt nagellack som inte är fint längre. Måste också hitta lite pengar men jag vet inte vart min plånka är. jag undrar om det lir kul ikväll, finns inte ord för hur otaggad jag är. Har inte alls någon lust att gå dit, men det kanske  blir kul, NOT! Jo nu jävlar ska vi göra den här kvällen kul även om ettorna verkar ha haft en annan inställning. Nu måste jag nog göra mig i ordning, jag menar vill ju inte se ut som shit i skogen, vilket jag gör nu.

See you

Torsdag

Idag har jag dissikerat fisk, och fyfan vad det luktade och det var så äckligt men endå rätt kul. Som tur var så luktade jag inte fisk efter, tror jag! Sedan fick vi vårat biologiprov framflyttat och jag glömde böckerna i skolan men aja jag klarar mig. På gympan spelade vi volleyboll det vra faktiskt kul, men jag åt 3 äpplen under lektionen så jag fick typont i magen :/

På eftermiddagen hjälpte jag Felicia att hålla i inomhusorienteringen för RIL-ettorna, det gick bra men jag ble jättevarm av att ställa fram allting. Men jag tror att dom tyckte det var roligt i alla fall. Appropå ril så har 14 stycken till anmält sig till rilfesten så nu är det 26 från våran klass och 26 från deras klass som kommer. Förhoppningsvis.
image4
Imorrn är det z-dag - sköönt! Men vi måste vara funktionärer på olika ställen så jag är inte ledig endå. Efter det så ska jag och Erika åka till Mippen och äta våfflor, för att sedan handla saker till kvällen. Jag hoppas verkligen att kvällen blir lyckad, man är ju inte så sjukt taggad när man typ har fått tvinga dit ettorna.

Jag sprang med Oscar på träningen idag, och jag orkar inte hänga med honom. Nu tror jag att han sprang saktare än vad han egentligen brukar göra men det var snällt. Vi hade mycket att prata om, eller jag hade mycket att prata om. Förlåt om jag tröttade ut dig med mitt snack!!! (A) Det kan inte hjälpas..

Bilden har inget med texten att göra jag kom bara att tänka på den dagen jag och erika åkte till översjön och träffade hästarna och låtsades att vi åkte upp mot gud, haha det var faktiskt nice! Eller när du var min Dr Phil, det var tider det. Jag tror du och jag behöver ett till Dr Phil snack. Allvarligt talat innan jag blir galen!Ha det bra hej!

Vintermys

image3Jag har varit igång hela dagen, och nu är jag hur trött som helst. Det känns som att klockan är typ 11 eller något men där är inte ens 9 liksom. Jag hoppade ju över ena mattelektionen idag eftersom jag var tvungen att förbereda mig till ledaruppgiften. Så nu ligger jag jättemycket efter. Jag gjorde ett tal på lektionen för jag kunde inte koncentrera mig.

Det blir nog en rolig helg i alla fall. Efter den här veckan behövs det jag lovar!!! På fredag blir det party, antingen som vi tänkt med alla idrottsledare eller med massa andra människor. Sen på lördagen ska jag till Naturhistoriska riksmuseet med Julia, Elin och Rebecca. På kvällen sen ska vi 4 ha tjejmiddag, så det blir mysigt :) På söndagen ska jag tävla, hoppas det går bra för jag har blivit sämre känner jag.

Förhoppningsvis åker mamma och jag till Ikea också, annars kommer mitt rum aldrig göras om. Och just nu är det bara så tråkigt att men knappt vill vara där, jag orkar inte hålla ordning på alla grejer. innan jul ska det i alla fall vara klart har jag bestämt. Just nu vill jag bara att vintern ska komma, jag hatar det här mellanläget det är så tråkigt.  Men innan vintern kommer vill jag ha någon, en mysig person och jag orkar itne vänta på att det ska komma någon och ta mig med storm, nu ska jag ta saken i egna händer. Men jag vet inte hur det ska gå till, så önska mig lycka till!!!!

:)

JUSTE! jag pratade med "han" idag :) absolut inte mycket men det räckte, eller jag gick fram till 2 av hans kompisar och han var med dom. Och då blev det bara att vi pratade med varann. Jag var typ lyckligast på jorden sen!!! HAHA det var lite pinsamt när jag tänker efter.


Idag har jag haft min ledaruppgift i orientering också, det gick bra orkar inte skriva mer om det. Nu ska jag bada, gud vad skönt!

bye

fuck off

Alltså nu kanske det inte blir någon ril-fest bara för att det är för få ettor som vill komma! Allvarligt, kuuul. Då har vi planerat helt i onödan och bokat lokal och allting.. När vi gick i ettan ville alla komma och vi flyttade fram festen flera gånger så att så mångaa som möjligt skulle bli nöjda, det var liksom en grej man skulle och verkligen ville gå på. Men jag vet inte varfrö ettorn är så tråkiga, antingen tror dom att det är nollnig och att vi kommer tvinga dom att göra vissa grejer, vilket det inte är. Eller att det kommer bli fett tråkigt. Men jag tror att vi kommer ha det roligt, och det är som en vanlig fest med ettor och tvåor tillsammans.

Dom verkar liksom inte gå att övertala heller, och det blir ju jättetråkigt om det för första gången inte kommer att bli någon rilfest som vi tvåor håller för ettorna. Verkligen jättekul.

Plan

Jag har typ en plan, ingen bra sådan men alltid något! Jag kan inte låta det falla i sanden som jag alltid låter det göra. Den här gången ska jag kämpa och som Sofie och Felicia sa, så har jag har inget att förlora!!! Nu ska jag bara ta mod till mig och prata med människan, eller åtminstone få ögonkontakt så han vet att jag finns.

Byeeeeeeee!


.

Nu är jag arg, igen....


pallish

Jag är stressad, måste komma på 4 lekar till ril-festen. Göra en läxa som är i en bok jag inte ens kan hitta. Rita 15 kortor till min ledaruppgift, dom första 15 tog en och en halv timme att rita. Bbiologiprov nästa vecka, lista ut hur jag ska få you know who att märka att jag ens finns! Bestämma vad jag ska klä ut mig till på fredag. Gå upp halv 7 imorrn, oh gosh! Åka till Naturhistoriska riksmuseet och svara på massa frågor. Det var nog allt men det räcker... Nej juste, hämta min kära cykel hos Filippa också.Det bor en sorg i dina ögon, som jag inte når

Jag skulle göra allt för dig det vet du! Låt mig få dig att må bättre för jag älskar dig, och vill
bara att du ska vara glad igen för du är världens bästa. Glöm aldrig det!!!!

<3

Har nyss jobbat, aaaaastråkigt! Ska duscha och sen kolla klart på filmen jag somnade ifrån igår, det ska bli skönt för jag är så sjukt trött..

Måndagar är min längsta skoldag 8.20 - 16.00 och det har varit sjukt tråkigt! Förutom när jag såg min nya loverboy såklart, aldrig pratat med människan men han är nog sötast i världen. Jag typ dör för han är så söt, han är 91, men det gör absolut ingenting jag faller alltid för 91or. Jag börjar tro att det är något fel på mig!! Men nu är det ju såhär att jag och killar brukar inte fungera så bra, eller alltså när jag gillar någon så gillar inte den mig tillbaka, så jag antar att det här kommer skita sig också.. hm aja!

Nu måste jag duscha!!!

see yah

Here we go again

Jag är tillbaka, här för att stanna vet jag inte däremot får se hur det blir med den saken! Jag raderade det gamla för att nu börjar om på nytt. Jag är då Stina är 16 år och går på Rudbeck. Mer är det behöver man inte veta!!

Idag, Lördag har jag inte gjort ett piss. Suttit vid datan i princip hela dagen, ätit lunch kollat tv och slappat för fullt! Funtar på att se på film elelr nått snart, men får se hur det går. Funderar samtidigt ut lekar till RIL-festen. Juste jag går andra året på idrottsledarprogrammet, RIL, och varje år håller tvåorna en insparksfest för dom nya ettorna! Så nu är det våran tur, jag och Mippen ska vara lekledare. Först är det lite lekar och sånt och sedan ska det vara som en vanlig fest. Igår ringde Axel och sa att vi skulle ha massvis med lekar, men vi har bara kommit på två stycken, så jag måste verkligen komma på något!

Igår vart det fredagsbio med Hanna och Erika, Mia bangade! Vi såg "This is England", faktiskt en mycket bra film måste jag säga! Hemsk men klart sevärd. Kom inte hem så farligt sent så Filippa kikade förbi en stund, vi låg mest och halvsov, sen vaknade vi och Filippa hade missat sista bussen hem! Så jag lånade ut min blåa fina cykel och hon fick cykla hem i det underbara höstvädret !

Ikväll då? Antingen party nånstans i stan vet inte vart eller fika med Zindros(Erika) och Hanna. Det är lite diffust hur det blir.. Skulle inte banga på filmkväll, jag är så trött nu för tiden! Först ska jag i alla fall äta middag med familjen eftersom jag iten gjorde det igår, hoppas vi får något gott!  klockan är 6 och jag är ashungrig redan. Känner jag mina föräldrar rätt så kommer vi inte äta föränn vid 9 eller något sådant. Nu ska jag dra mig till sängen och kolla på vänner!

Ha det bra hej!

RSS 2.0