armémuseet, Lina!

Igår var det storbråk mellan mig pappa och mamma. Det slutade som det alltid gör - pappa kommer och fjäskar och sen är allt bra. Men Jag hade gått upp klockan 8 igår morse så jag var helt slut, helt död. Var då lite extra grinig. Juste vi var på bio igår, jag Sofie och Felicia. Vi såg på PS I love you, Det har fått jättedåliga recensioner men jag tycker den var jättebra. Hade tårar i ögonen mesta delan men det blandades med härligt skratt.

Idag orkade jag inte gå upp klockan 8 som jag hade tänkt. Skulle plugga, utan sov till halv 9 och var så död så det finns inte. Jag orkade inget var mest som en zombie. Hursomhelst så tog jag mig ner till tåget 10.17. Halvsov mest och lyssnade på Johans som var så ledsen för att dom åkte ut, dom spelade SM i bandy. Vi åkte till Östermalmstorg och var som turister. Till slut fick vi hjälp av en gubbe som sa vart vi skulel gå. Vi gick och vi gick och sen kom do mgröna flaggorna. Men vi kom 5 minuer innan det öppnade. Vi hängde alltså på låset till Armémuseet. Sen fick vi vänta ytterliggare 10 minuter på Stefan och Carro som hade gått vilse. Vi gjorde det vi skulle sen drog vi till Tacobar. Sen H&M och efter det hem.

Ikväll så kom Lina hit!!!! Har inte sett henne på 6 månader. Men hon var sig lik, lika underbar som alltid. Carro kom, sen satt vi mest och pratade om allt. Typ hur hon hade haft det och saker som hänt här hemma och så.
image186
Jag har saknat dig, fast nu har du lämnat mig för din amerikanska, så nu sitter jag här ensam och är sämst på engelska.

helveteslov

Min dag:
08.00 frukost
08.15 plugga fysik
12.00 paus, enkätarbete
13.30 mat
14.00 fysik
16.00 Enkätarbete
21.00 bio

.

Jag kommer vara lite off idag, har inte tid med datan!


Inte så beroende trots allt!

hur beroende är du av din mobil?

(x) du stänger inte av din mobil när du är i en biosalong
( ) du har mer än 200 kontakter i din telefonbok
(x) du stänger inte av mobilen på natten när du sover
(x) du skickar över 100 sms om dagen 
(x) du skickar sms när du är ute med vänner
(x) du kan skicka sms utan att kolla
(x) du kan i stort sett hela din mobil utantill, var allt finns osv
(x) du svarar i mobilen även om du är ute med vänner/drömkille/tjej
(x) du bär med dig mobilen var du än går
(x) du bär med dig mobilen även när du sitter
(x) du har mobilen med dig på lektioner
( ) din/dina lärare har sagt till dig att lägga ifrån dig mobilen
när du har suttit o skickat sms på lektioner
( ) du spelar musik på mobilen under tiden du duschar
(x) du blir hysterisk om du blir av med mobilen när du är ute
o tror att den är stulen
( ) du har kallat din mobil älskling, bebis osv
(x) du bryr dig om vilken ringsignal/bakgrundsbild du har på mobilen
(x) du har somnat med mobilen i handen o hittat den på golvet eller
nånstans i sängen när du vaknat
( ) du har somnat med mobilen i handen under tiden du har
hållit på att skicka sms o hittat ett oläsligt sms när du vaknat
( ) du har skickat så mycket sms att dina knappar har blivit uppslitna
(x) du tycker/tyckt att din mobil är bäst i hela världen(inte längre)
( ) du tycker att din kamera i mobilen tar fantastiskt bra bilder
(x) du brukar få tömma "inkorgen" o "skickade meddelanden"
flera ggr om dagen för du har haft för många meddelanden
( ) du skriver ner allt, t.ex. möten, födelsedagar osv i kalendern i
din mobil
( ) din mobil ringer oavbrutet

Totalt; 15

0-8; din mobil betyder inget för dig. varför inte sälja den
istället? skulle inte förvåna mig om du knappt vet hur man
skickar ett sms
9-17; du använder din mobil sådär lagom. du är inte beroende
av din mobil, du har ett liv!

18-24; mobilen är ditt liv! du är besatt på riktigt,
aldrig funderat på att söka hjälp?

filippa bark


Hon är ju bara för underbar!

hajdå mikis

Ställde klockan på 9 idag för att gå upp och plugga fysik och matte. men jag gick upp halv 10 istället och åt frukost och kollade på days of our lives kul att jag tycker det är rätt bra. Inte helt okej faktiskt! Mia ska snart komma hit så ska vi plugga enkäten och göra en bit på den. Sen klockan 5 är det träning, och jag ska hålla i löppasset. Idag har också Mikis flugit iväg till Egypten, i morse åkte hon. Sen kommer hon hem om en vecka. Jag skulle också vilja åka iväg nu för jag vill bara ha sol och värme. Slippa plugga och allt. För jag har så himla mycket att göra den här veckan så det är sjukt. UHH!
image185

ny design

Igår så gjorde Sofie om Felicias blogg, alltså utseendet. Det blev jättefint så jag ville också göra om min. Jag skcika et sms till Sofie och bad henne fixa min också. Så ringde hon i morse och sa att hon var klar. Och jag tyckte det var jättefint. TACK VÄRLDENS BÄSTA SOFIE!!!!!

image184

söndagskvällen

Ikväll har jag varit med flickorna, Sofie, Felicia och Mikis. Vi satt i min säng och lyssnade på musik och hade det nice. Sedan var Mikis tvungen att gå hem och plugga. Så vi sa adjö ifall vi inte träffar henne igen innan hon åker ifrån oss. Ungen ska ju till Egypten, snacka om att hon kommer bli svart. Efter att hon hade gått satt vi bara och pratade, åt chips och myste.
 
Ni är verkligen mina djupaste vänner!

städa

Sitter hos filippa, ska snart gå och träna på friskis men mikis. Sen ikväll ska vi bestämma resan och lite så. Egentligen skulle jag och Mikis söka jobb idag, men hennes data pajade så hon fick itne ut sitt cv. Istället satte jag igång och städade garderoben, och herregud vad mycket skit det fanns där inne. Men nu är det faktiskt helt okej. Hittade en biocheck på 100 kronor så det var nice. Nej nu ska jag vara social jag skriver mer sen ikväll!

HEJHEJ


gåshud på vårkonserten, minns du erika?


.

det finns inga ord

mhm

kort om dagan:
vaknade halv 11, duschade och åt frulle. Fika med Axel och Hanna istan. Sitter här. HEJ!

oh yeah

image180
du är bra tjalala

friday

Idag var det en kort dag. Hade bara en lektion så det var skönt! Sedan skulle jag och Mikis sola men hon hade lånat ut pengar till Kim så hon hade inte råd. Istället åkte vi till centrum och köpte vaniljmunk och solbrills för 5 kronor. Sen ikväll ska jag och Mia till Hässelby och fixa enkäterna, Pojkar 91 hoppas det går bra bara. När jag kommer hem ska jag till Johan. Typ hyra film eller nått bara. Imorgon bitti ska jag och Filippa ut på en tidig morgonpromme, powerwalka you know.

Nej nu kom Filippa, Hare!

trötter

nu är jag trött. nu vill jag sova

paj, bröd och aerobics

Efter skolan åkte jag Mia och Filippa till centrum för att fixa nått och Filippa köpte en ny Bh och ett par trosor. Sedan bar det av hemmåt, det bakades "paj" och stompabröd för fulla muggar samtidigt som jag och Mia fixade lite med enkäterna. Är btw skitsur för att Hässelby inte har svarat på våra två senaste mail. Jag menar säg inte ja till att ställa upp om ni sedan inte hör av er. Hur som helst så smakade pajen sådär, var lite konstig, men brödet var gott.



Sedan klockan halv 7 infann sig jag och Mikis på Friskis för att köra ett Aerobicspass. Och alla som känner mig vet att jag inte kan dansa och har absolut ingen taktkänsla what so ever. Men jag gjorde det bästa jag kunde och på slutet gick det faktiskt helt okej för att skryta lite. Men jämför man med Mikis så är jag ju sämst i världen, men aja.  Härligt att träna är det i alla fall och nu sitter jag här nyduschat och har precis fönat håret och är lite lagom trött. Ska snart lägga mig i sängen och kolla på tv, för det är inge kul vid datan just nu.
PUSS PÅ ER!!

mia mia mia

Somnade alldeles för sent igår. Så när väckarklockan ringde i morse var det ju inte direkt så skönt. 10 över 7 kom jag upp, fick stressa lite väl mycket och tog sedan bussen 20 i 8. Hade då 2 timmar Historia, höll serisöt på att somna ett tag när hon bara babblade på om Fredrik den Store och massa krig och balans i makten under 1700-talet. Men på något sätt lyckades jag hålla mig vaken för på rasten köpte jag en pärlboll.

Efter det så vare hål, eftersom Idrott B är slut. Mippen och jag umgicks ett tag med Axel, men sen dissade vi honom. Vi gled runt lite och plötsligt ser jag min syrra i skolan. Blev lite fundersam men säger hej och undrar varfrö hon är här. TIllbaka får man inget svar utan en konstig min och sedan vänder hon sig om. VILKEN JÄVLA SYRRA MAN HAR DÅ!! Men Aja, jag köpte en till pärlboll och så var problemet ur världen. Har fått tillbaka mitt sockersug, inte bra inte bra.

Vi satte oss i ril igen och underhöll oss med min mobil, fick lite fina bilder på denna underbara flicka.
image177
Skriver mer snart!

ons

Idag har i princip alla kursprov i matte. Men inte jag!!! Asskönt. Så nu sitter jag och Filippa och äter godis och kollar på tv. Hon ska vara barnvakt snart, och jag ska nog träna med Mikis. Mer orkar jag inte skriva nu. HEJ! 

träning

Okej, jag kom till träningen så sjukt otaggad så det fanns inte. Självklart så är det seriös träning då alla ska springa i samlad trupp och inte individuellt. Så vi joggar bort till spåret och sedan ska vi köra intervall. Först 6 minuter (i högt tempo alltså), vila 3. Sedan 5 minuter vila 2, 4 minuter vila 2. 3 minuter vila 1 2 minuter vila 1 och sedan 1 minut. Aa ni fattar. Men jag orkar väl inte med dom andra jag ligger sist hela tiden, jämt med Amanda vid 5,4 och 3 minuterspasset. Mer klarar jag inte. Så sjukt trött så det finns inte.  Till och med Oscar blev jättetrött efter ett tag.

Sedan joggade vi tillbaka till Ytterby för att sedan springa vidare till Gillbo där vi hade styrka. Sjukt jobbigt. Men jag överlever, men nu såhär efter är jag sjukt stolt faktiskt. Känns asskönt. AAH!!!! Men det träningen slutade med att jag blev utsedd till att hålla i träningen nästa Tisdag!!!!? WHAT! Seriöst, jag är sämst av dom som brukar vara med och jag ska då allså bestämma vad vi ska göra och ja gud vet vad. Ska i alla fall få nyckel till Ytterby i veckan. Får se hur det går.

Nu ska jag snart krypa till sängs för här händer endå inget roligt.. HARE BRA HEJ!

.

Det går inget kul på tv.
Jag har inget kul att göra.
Min träning börjar snart.
Jag skulle bara vilja sova.
Resa bort, och slippa allt.
Orkar inte plugga något.
Datan är faktist rätt tråkig.


19 februari

Måste bara lägga upp bilder på det vi fixade till Erika igår. Vi gjorde en jättegod tårta som alla åt av, och en gubbe som föreställde henne. Hannas skrivare funkade ju inte så vi tog saken i egna händer. Se och beundra!!


GRATTISSS

image173

Grattis Erika 18 år !!!!!!!!!!!!!

snart är erika gammal

Nu är jag hemma hos Hanna, vi fixar och trixar lite till Erikas födelsedag imorrn. Flickan fyller ju 18!!!! Och bara om 1 timme och 10 minuter. Vi har gjort en tårta, det kan jag skriva för det vet hon redan att hon ska få det. Det kommer bild på den imorrn. Idag har Mia och jah varit i Vällingby och fixat lite med enkäten, det gick bra. Bara att det tog 1 timme och kvart att åka fram och tillbaka och vi var där i en kvart.

Sen måste jag bara berömma mig själv. Jag kom hem 5 i 7 och jag skulle gå hemifrån halv. På den korta tiden hann jag med att äta, ducsha och tvätta håret. Föna håret och platta det. Dessutom hann jag städa till rummet lite. Det är nog rekord, det är ju hur snabbt som helst. Helt sjukt!

Aja nu ska jag hjälpa till lite, ha det bra puss hej!

lördagsöndag

Igår kom Filippa till mig och vi drog ner och köpte hem mat från grillen, egentligen så skulle vi laga eget men pallade inte. Vi köpte chips och dip också. När vi kom hem kom Felicia och hon ville ha ostbågar, så direkt när Oscar kom så tog dom min cykel och åkte ner och köpte det. DOm hyrde också världens sämsta film som vi kommer 10 minuter på. Tobbe kom och Filippa gick. Tobbe och jag to assnygga bilder på toan, OOH dom va fina.

Fellan och Oscar kom tillbaka, sen kom Johan. VI satte på filmen men bytte snabbt ut den mot dvd brasan. Det var inte så kul att titta på så vi började spela TP istället. Det var inte heller så kul, så vi gick upp och la oss i mitt rum och kollade vänner. Vilket vi sorgligt nog också tröttnade på efter en stund. Då gick vi ner till datan och kollade på extremt fula bilder på mig. Fyfan alltså.

Felicia skulle ta bussen hem, men kom tillbaka igen och sa att hon hade missat det. Så hon fick sovish här istället. Vi skulle följa Johan hem, så vi lämnade av Tobbe och Oscar och gick mot spåret.  Men spåret var släkt och då ville inte vi gå där. VI funderare en stund och komf ram till att vi skulle gå äver golfbanan. VIlket vi gjorde. Sedan missade vi precis bussen hem, så vi väntade på nästa i en halvtimme. Tog bussen hem och somnade kankse kvart i 3.

Väckarklockan ringde halv 9 och jag gick upp och åt frukost och bytte om. Sedan knatade vi iväg till Ytterby och Felicia gick sedan till bussen. Jag åkte med Sofie till Ängsjö där jag läste historia eftersom min start var så sen. Var helt ensam kvar efter en stund. Sedan skulle jag också få springa, började med att jag bommade 1an och sedan gick det bra, elelr helt okej iaf. Tills jag bommar min näst sista nått så förjävligt bommade jag. Ack så fel jag var. Så jag kom nog ganska så dåligt sen.

Åkte hem och pluggade, och nu känner jag att jag har okej koll på provet faktiskt. Filippa kom på besök och vi deppade över våra problem. Jag tycker själv att jag är löjlig, så det behöver du inte säga. Men faktiskt du måste förstå också......Hejdå

snart så

Det kommer en uppdatering senare ikväll!!

bored

Igår vare otroligt lungt med halvsova i sängen tills Hanna kom. Då körde vi hem Mia och sen åkte vi runt lite. Har inte åkt bil med Hanna förut så det var nytt!! Vi gled förbi stackars Johan som egentligen skulle sova. Sedan drog vi hem och kollade på film och pratade. Vi somnade väl vid kvar i 4 eller något. Vaknade sen vid halv 12. Åt frulle och sedan drog sen Hanna hemmåt och jag började plugga lite. Kom inte så långt.... Nu väntar jag på att Filippa ska komma.......

<3

image172
Nu var Isabel här nyss, hon har piercat tungan. OJOJ! saknar dig

ge mig en stek

Hungrig, hungrig!

Ikväll blire chill med nåra flickor. Mia kommer snart och ska äta här. Sedan kommer filippa också. Sen klockan 11 kommer Hanna hit och sover eftersom hon bor i stan. Nu sitter jag och äter choklad från igår och mår illa och är sugen på maaaaaaaaaaaat!

irritation

OKej, nu sitter jag vid en data där man inte kan lägga upp några bilder eller andra något om hur texten ska vara så det blir ett tråkigt inlägg.

Idag skulle vi betala 1000 kronor för resan. Så vi går till Ticket, glada för att äntligen få det bekräftat. Så säger hon att det inte går att betala kontant. När hon förra veckan sa till oss att betala kontant. Dessutom så var det inte 800 kronor rabatt som hon hade lovat utan 500. Det är i och för sig en del det med. Men i alla fall. Helt virrig är hon. Så nu kunde vi inte bekräfta resan utan pappa måste ringa och skicka in pengar genom telfonen. gaaaah

godnatt

Nu är snart alla <3 dag över - tack gode gud! Det som återstår av den här dagen är att fixa till rummet lite, för imorgon på min sköna sovmorgon kommer Carmen hit och ska städa. Jag har ställt klockan på 09.00 för att sedan ta bussen 10.39. Ska bli hur skönt som helst. Dock astråkiga lektioner, men aja.

Ska kolla lite på vänner som alltid innan jag sussar. Ha det bra, godnatt! Skriver mer imorrn.

intressant, huh?

1. Vilken BH har du på dig just nu? Haha, ingen ska sova snart ju!
2. Vilka trosor har du på dig just nu? Limegröna ;)
3. Är du nöjd med dina bröst? Nej, och det vet alla
4. Är du nöjd med din rumpa? Hra inte tänkt på det
5. Uppsatt eller utsläppt hår? utsläppt oftast
6. Hur skulle du beskriva killen som du just nu tycker om? Kort, tjock och ful!
7. Vad är det första du kollar på när du möter någon av det motsatta könet? Typ håret, helheten!
8. Vad är din åsikt om homosexuella killar? Låt dom tycka vad dom vill
9. Vart vill du helst bli kysst? munnen, eller halsen
10. Och om inte där? a precis, halsen
11. Har du några snygga killkompisar? Jadååå
12Har du kysst ngn av samma kön? Nopees
13. Vad är ett plus på motsatta könet? Mage, ryggen
14. Vad är ett minus?  Jag kan inte komma på nu, men jag vet massa...
15. Är du en hejjare på att kyssas? fråga Johan 

jag mår illa

ät fett och socker tills du spyr

ängel

 
Måste bara lägga ut en till låt, jag ÄLSKAR den.

När jag var liten satte jag alltid på den här när jag skulle städa. Sen sjöng jag högt och dansade framför spegeln. Höll i en borste och hade den som mikrofon. Så höjde jag volymen så jag skulle kunna höra fast jag damsög. Sen hade jag på repeat och lyssnade på den om och om igen tills jag hade städat klart.

Lina älskling

JUSTE!

Det viktigaste av allt glömde jag skriva. Lina kommer hem. Lina som jag har saknat så mycket. Lina som lämnade oss för USA. Lina som har varit borta i 6 månader. Lina kommer hem. Den 23 eller 24 februari kommer bli en härlig dag. Carro och jag tänkte boka in henne nån kväll på lovet och bjuda henne på resturang och prata igenom hur hon har haft det. Åh det kommer bli en härlig kväll.



image171
Lina och Carro för ett år sen!

hjärtats dag

Jahopp, dagen var inte så speciell. Var i skolan hade gympa och matte sen slutade jag. Fick en fin ros av Johan!! Tack älskling! Sedan skulle jag hem och plugga, vilket jag inte gjorde. Sprang som satan med Oscar och fick choklad av pappa och mamma, och en trisslott som jag inte vann på, och en liten grön mus som håller i ett hjärta.

Har inte så mycket mer att säga idag faktiskt. Är det något ni vill veta? Jag har inte många besökare och dom flesta känner säkert mig. Men aja, när jag läser andra bloggar är det alltid kul att se vad dom svarar på det folk frågar.

Även om jag inte är ledsen eller nått idag så passar den här låten in mycket bra. Har lyssnat på den när jag varit lite nere i typ 2 års tid, men den funkar fortfarande.


And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worst?

thailand, igen


12/12 2008 - 4/1 2009

Nu vare klart, det blir jul i Thailand igen.

alla <3 dag

image168
Jahaa, snart är dagen då alla älskar här igen. Vad är grejen med den här dagen seriöst. Jag har aldrig gillat den här dagen. Jag är ledsen Johan, men eftersom vi ändå inte kommer kunna ses förutom i skolan så spelar det ju ingen roll vad jag tycker om dagen. Jag tycker den är helt onödig!!!

MEN GLAD ALLA HJÄRTANS DAG ALLIHOPA!
Hoppas ni får det mysigt med pojk/flickvänner och kompisar och familjen, alla som ni vill visa kärlek. Jag ska i alla fall plugga och sen träna. Eftersom min kille ska träna så har jag inte så mycket till val att också göra det., jag har ju endå träning. Ett långpass i Tureberg vad säger ni om det. Fyfan! Men aa jag tänker i alla fall inte sitta hemma ett år till och tycka synd om mig själv.

ingen jul i vinter




Bara för att vi inte ska fira jul iår så ville jag lyssna på en jullåt. Den här är jättebra, verkligen!!!! Lyssna på HELA låten man blir helt glad av den. Verkligen lycklig. AAAAAAAAAAH!

livslustsdagen

Idag var det en speciellt dag i skolan, började halv 9 med frukost i matsalen. Väldigt gott faktiskt, med det mesta man vill ha till frukost. Sedan var det dags för massage, asskönt faktiskt. sedan alla <3- dag pyssel och efter det Magnus Betnér. Jätteroligt :D Efter det så så åkte jag Mikis och Sofie till biblos och åt mat och nu sitter jag här.

gossip girl

OJ vad bra det är. Jag älskar GossipGirl! Det är verkligen hur bra som helst.

xoxo

ingen rubrik

Okej, om ni vill se vad jag och felicia gjorde i lördags kolla på hennes blogg! Jag orkar inte skriva om det (A).

Idag vaknade jag och var hur trött som helst. Hade inget, absolut inget att klä på mig. Sen tog jag nått jag hittade i gaderoben iaf och traskade till bussen. Kallt som satan var det, trodde faktiskt att det hade blivit vår, men nej nej. Hade idled och fick mittkursomdöme, hade gått från G- till MVG- under rubriken hänsynstagande. Låg i genomsnitt på VG +. Så det känns väl okej liksom. Sen tråk på historian och efter det lunch med Hanna och Erika. Elevrådsmöte och sedan bussen hem och plugga med Mia. Vi gjorde lite på enkätarbetet och sedan gjorde vi stompabröd. Felicia kom och vi gick till träningen. Sprang 2 varv runt spåret och sedan 1 timme styrka. Nu känner jag mig asbra. Mår helt utmärkt och är helt frisk.

För tillfället tittar jag på Gossip Girl men hinner skriva det här i reklamen, den håller ju endå på så jäkla länge nu för tiden typ 8 minuter. Nu börjar det kankse skriver senare ikväll om jag orkar !!
HA DET BRA HEJ

aaa

Sorry för dålig uppdatering, men jag har ingen ork.

Lördag: Plockade in kontrollen med Felicia på järvafältet, ojoj!! Sedan var jag med Johan och hyrde film på kvällen.
Söndag: Fika med Hanna och Axel och sov sen hos Johan.
Måndag: Ledig, var med Johan och sen kom Filippa hit och lite senare kom också Mia för att plugga med mig.

Kan skriva mer sen men jag orkar inte nu, godnatt!

balla stina

Så är jag:

[x] Har ett smeknamn
[x] Är blyg
[x] Kan lyssna på samma låt flera timmar
[x] Kan spara pengar länge
[x] Har alltid haft en vän
[x] Har gått på simskola
[/] Har bra ordning på mina grejjer
[ ] Jag har haft massa tejp i mitt hår
[x] Kan gråta till film / musik
[x] Har blivit sviken av någon
[x] Har svikit någon
[x] Gillar att sporta

POÄNG : 10½

Utseende:
[x] Jag har långt hår
[x] Jag använder smink
[ ] Har färgat håret fler än 2 gånger
[x] Har tyckt att jag är ful
[ ] Är lång
[x] Har bland färg på ögonen
[ ] Har Paris Hilton eller någon liknande som förebild
[ ] Jag har färgat hår just nu
[x] Jag har min vanliga hårfärg just nu.

POÄNG : 5

Förhållanden:
[x] varit kär
[x] haft känslor för någon som inte känt samma sak
[ ] hånglat med någon av samma kön
[ ] haft sex med en främling
[x] älskar eller saknar någon just nu
[x] tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
[x] blivit tillsagd av en främling att jag är het
[ ] hånglat med minst 5 pers på en kväll
[ ] varit otrogen

POÄNG : 5

Övrigt:
[x] Jag har mobil
[x] Kan numret till fler än 10 pers i huvet
[ ] Kan sjunga när andra lyssnar (måste träna på det)
[x] Gillar att kolla på TV
[ ] Tar droger
[x] Dansat på mitt rum
[x] Varit på begravning
[x] Hoppat från en brygga
[ ] Döpt en insekt jag hittat
[x] Rullat ner från en pulkabacke

POÄNG : 7

dina poäng: 27½

0 - 16 - du är tönt!
16 - 22 - du är normal!
22 - 34 - du är ball!
34 -38 - du är en idol för många!

soon

Nu ska jag snart in och fika med Hanna och Axel, skriver senare om gårdagen ;) det vill ni inte missa kan jag lova! håll ut det kommer.

Min fredag

Hann inte skriva något igår det var en händelserik dag faktiskt. Det började men att jag hade en otroligt skön sovmorgon till halv 12. GIck upp klockan 9 och bestämde mig för att med flit komma lite sent till matten så jag kunde ta bussen 11.09. Det var nästan vår ute, tänkte nästan ta vårjackan - men är glad att jag inte gjorde det faktiskt. Frös lite senare på dagen.  Kom en kvart försent på matten men det gjorde inget. Sedan lunch och då upptäckte vi att Hanna hade 4 tuttar! Sedan fysik och efter det kom det roliga. Jag Felicia Mikis och Sofie åkte till centrum och gick in på Ticket. Vi skulle äntligen boka resan. Eller i alla fall preliminärboka.
 
Vi beättar vart och när vi vill åka, alltså till Cypern, Ayia Napa i början av augusti. Det finns ett hotel, helt okej som inte var så dyrt. Så det tog vi, hon fyller i alla uppgifter och har sedan bokat resan så säger hon "ja då¨åker ni 1 september". Helt fel, så vi fick kolla om och bestämde då ett nytt datum till samma hotell. Vi åker alltså 28 Juli - 3 Augusti till Tsokkos Holiday. Det kommer bli askul!!! Vi kommer hem från oringen den 26, vilket betyder hem tvätta sova en dag och sedan vidare.

image161

Ja i alla fall, när vi hade bokat och var nöjda köpte jag och Felicia var sitt Wienerbröd. Sedan täntke vi tagga lite genom att sola solarium. Så jag Mikis och Felicia åkte till Odenplan för att sola. 30 kronor för 15 minuter, asbilligt. Sofie åkte hem. Så var vi bara 3. Vi får varsitt solarium och Mikis som fick sitt sist var ute ur rummet 17.17 jag skulle vara hos Mia kvart i 6 och Mikis hos Sofie klockan 6, så vi fick lite bråttom. Vi springer till tunnelbanan och hinner med det som går 19 över. Bara det att Fellan inte hinner in i tunnelbanan och missar den, så var det bara 2 av oss kvar. Tunnelbanan stannar på s:t Eriksplan 17.21 och tåget går från Karlbergs station 17.24 så Mikis och jag kutar allt vi har, hon i högklackat dessutom. Det var det jobbigaste jag gjort på länge. Vi ä rpå stationen i tid att hinna med tåget men som tur var så var det 3minuter sent. Fast vi kanske hade hunnit endå eftersom vi fick vänta nån minut på det. Hur som helst kom vi med tåget och sitter mest hela resan och eftersvettas och håller på att spy efter springturen, blodsmak i munnen hade jag också.

Kom hem till Mia vid 6 och belv då bjuden på jättegod mat som hon och Hanna hade gjort innan jag Mary Fia och Emmy kom. Vi åt och hade trevligt och sedan kom Jennie. Hon som skulle hålla i kvällens aktivitet. Hon berättade om olika hudprodukter från Mary Kay som hon sedan sålde. Jättetrevligt, kul och annorlunda. Vi fick först välja ut foundation som passade våran hudfärg. Sedan rengöra händerna med nån asbra peeling och handkräm. Efter det berättade hon lite och vi fick rengöra ansiktet med en smörja och använda olika krämer som skulle vara bra. i 4 timmar höll vi på och i slutet hade vi en individuell pratstund med henne om vad vi själva ville ha. Tyvärr så köpte jag inget nu, kanske gör det vid ett senare tillfälle. Jättekul var det i alla fall, det rekomenderar jag verkligen.

Kom hem vid kvart över 12 och somnade typ vid 2 kankse minns inte rikitigt. Ska skriva om dagens händelser sedan också men det orkar jag inte göra nu. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska äta hemma i alla fall så får vi se. Skulle bara vilja hyra film eller nått. Är så himla trött. Ni kommer förstå varför när jag berättar om min dag sen.


sleeep

Nu är jag trött. vill bara sova igenom hela helgen, det skulle vara så himla skönt faktiskt!!!


sommar kom till mig

image160
där var man blondare, vill ha sammar nuuuuuuuuuuuuuuu

fysik a not my friend

Nu har jag nog skrivit klart labben, iaf nästan. Det var astråkigt och det kändes helt onödigt att ens göra den. Här får ni ett litet smakprov på vad jag har gjort hela eftermiddagen.
image159
Jag slutade halv 1 idag och åkte hem , var helt död. Somnade en halvtimme på historian tidigare på dagen. Sen tyckte Mikis att jag och Felicia inte skrev om så roliga saker jämt, utan borde ha med lite mode och skönhet. Då kom vi på iden med att hon borde starta en egen blogg. MM - Mikis Mode. Det skulle den heta. Sedan hade vi snabbmöte på 3 minuter innan min buss skulle gå hem. Vi kom fram till inte så mycket egentligen.

Egentligen skulle jag varit på träning nu, MEN, det absolut bästa MEN:et i världen, det var ingen träning. Nattcup i väsby var det istället. och jag springer inte natt så bye bye med den träningen. Jag ska gå på prommenad med Soffan istället. Känns mycket mer lockande om jag ska vara ärlig. Hoppas inte mina tränare läser det här bara..

SKRIVER MER SEN!

pluggaaa

Jag ska snart skriva ett inlägg men jag håller på med en labbrapport så jag måste bara göra klart den först!!!

onsdaggggg

Idag är det onsdag vilket betyder sovmorgon, men min väckarklocka ringde inte utan jag fick vakna av mig själv kvart över 9. En kvart innan jag ska gå till bussen, men på något sätt lyckades jag hinna i alla fall. Sedan fysik och sen matte. Lunch med Felicia, Mikis, Johan, Hanna och Linda. Sedan bussen hem till Johan, vi har btw varit tillsammans i 1 månad idag :)!!! Vi gjorde inte så mycket sedan somnade vi. Efter det bussen till mig och Hanna hade stått ute i en halvtimme för att jag missförstod vilken buss hon skulle ta.

Vi åt middag och kollade vänner för att sedan göra egen chokladsås och nu mår jag illa av det och glassen. Nu pratar jag med Felicia som precis har träffat Jonas. Ikväll ska sova tidigt och kolla vänner och sedan upp tidigt som satan.

(ursäkta om inlägget är tråkigt men min data är cp, kan inte göra fet stil eller nått)

cyprus


Vi ska till cypern, tjalala!!! :D
 Nu gäller det bara att vi kommer till skott och bokar resan.
2 år gamla bilder, tänk vad tiden går fort!! LOVEYOU

Z-DAG

idag vare z-förmiddag, men eftersom mitt schema är så lyxigt och jag slutar halv 12 i vanliga fall var jag helt leeedig. Jag vaknade kvart i 10 när Mia ringde och undra när hon skulle komma. Erika kom halv 11 och Mia kom en halvtimme senare. Då började pluggandet, Mia och jag gjorde klart våran enkät och Erika jobbade på sin.

Sedan stektes det plättar för fulla muggar och enligt dom så var jag sämsta kocken. Men det tror jag inte på. Det smakade i alla fall exelente. Sedan kom Mikis och Johan vi hände mest i soffan och kollade på vänner. Sedan droppade Hanna förbi och gjorde egen chokladsås. Efter det vare dax för träning. 2 varv runt spåret och sedan 1 timmes styrketräning. Nu är jag död. Och nu är det Gossip Girl.

HEEEEEEJ

grönt

jag kommer tyvärr aldrig kunna sluta bli avundsjuk på dig, jag trodde att dom dagarna då jag blev det var över. men det är inte alltid som man tror. jag hatar att säga det men jag kommer nog alltid känna så här. ja jag vet, det är inget, det har aldrig varit och kommer aldrig bli. jag litar på dig. tro mig det gör jag. det är bara det att jag gillar dig så mycket. det är därför jag blir så här.

.förlåt.förlåt.förlåt.förlåt.förlåt.förlåt.förlåt.förlåt.förlåt.

horoskop

Kärlek
Istället för ett romantiskt möte kan det idag bli snäsiga kommentarer från din sida. Just nu är du extra lättirriterad.

Ibland stämmer dom läskigt mkt.nu ska jag gå och gråta.

söndagen den 3 februari

Idag sov jag lääänge och gick upp senare för att göra omelett och bacon. Mums, sedan låg jag i sängen ett tag till för att sedan åka til götgatan och kolla på sound of music med mamma och Elin. Den var faktiskt bra, men lite lång. Sen vart det ledset på tåget hem och middag och sen sedan dusch. Nu sitter jag här och känner mig dyster...

lördagen den 2 Februari

image151Vaknade upp hos Hanna klockan 08.30 för att sedan ställa om klockan och gå upp halv 12. Hanna skulle träffat Emilie därför skulle vi upp tidigt. Men nu blev det andra planer istället. Vi åt frukost och sedan tvättade jag håret innan pappa och mamma hämtade mig. Vi skulle till stinsen och sy upp mina jeans som var för långa. Samtidigt skulle pappa köpa jeans, och jaa det var inte alltid så kul att se. Vi kom hur som helst hem med 5 par jeans, 2 t-shirtar, strumpor, skor och en bh. Sofie kom hit och jag masserade henne och vi kollade lite på datan och tog det bara lungt. Sjölvklart så har det snöat hur mycket som helst så när jag följde Sofie en bit hem var det nästan snöstorm. Inte helt kul när jag typ har ställt in mig på sommar.

Jag pratade med pojken min och sen kom farmor och farfar hit på middag. Men jag lämnade dom för att ta bussen 2 stationer till Sofie. Där kollade vi på Chuck and Larry med Mikis och Oscar. Det var myspys. Vid 12 kom mikis pappa och körde hem mig och henne. Skönt att slippa gå i snön. Nu är jag allmänt trött och ska snart kolla på vänner och sen somna. GODNATT

FREDAG

Jahopp, dagan började skönt med sovmorgon. Somnade typ halv 12 igår och sov till 9 så det var skönt. Sedan åt jag ingen frukost utan köpte en stor kalkonmacka i kafeterian när jag kom till skolan. Skolan var tomoch det enda jag gjorde på matten var att lyssna på dålig musik och ritade den här:
image150
Sen vare lunch och jag och fellan var mobbade tills 2 till kom. Hängde i datastugan och var allmänt deppig. Skolan kändes tommare än vanligt, delvis för att Johan inte var där, men det måste ha fattats hur många som helst. Det var inte ens någon matkö. Aja sen hade jag bajsfysik och trodde jag skulle avlida. Sedan drog Felicia och jag till Kista och köpte nya jeans till mig. Vi skulle egentligen bar aläman tillbaka en väska och köpa glass för att sen åka hem. Men jag var hemma 10 i 7.  På vägen från kista, vid bussen kommer två dumma tjejer

Tjej 1: jag kollar när bussen går, vad är klockan?
Tjej 2: 17.54
Tjej1: Aha okej. (kollar en stund på tabellen och säger sen) Vad sa du att klockan var?
Tjej 2: 17.54
Tjej 1: Okej ( kollar igen) Vad är det för dag?
Tjej 2:(Asirriterat) Men hallå det är ju fredag. 
Tjej 1: Jahaa juste, (och kollar på tabellen igen) okej då går den 17.57.
Tjej 2: När kommer den då, (börjar räkna på händerna) 55 , 56 , 57 men då kommer den om 3 minuter.

HAHHAHAAHA jag och Felicia höll på att dö av skratt. Det var roligare än det låter!!!!!! Sen tog vi 520 från sollentuna och det luktade nått äckligt, vi misstänkte att det var tanten framför så vi lutar oss samtidigt fram och ska lukta, vilket hon ser. Aspinsamt. Sen somnade jag nästan när bussen körde genom viby. Tack Felicia för att du gjorde min dag!!!!! Nu ikväll ska jag chilla med Hanna och sen sova där. Ska bli niice.

Ha det bra hej!

RSS 2.0