hemma

Nu är jag hemma igen efter en kortis på donken. Jag fick stå i köket idag!! Det var sjukt mycket roligare än kassan. Kanske inte i längden men skönt som omväxling faktiskt. Just nu sitter jag i min nya breda säng och kollar på OC!! Är lite trött faktiskt. Ska sova tidigt idag iaf, för ska ju ställa klockan på 06.00 imorgon, ojoj.den 11e Juni var den absolut roligaste dagen i mitt liv!


Utkast: Hej allihopa! ...

Hej allihopa! Jag har väl en sisådär 2 läsare. Mig själv och Felicia som sitter här bredvid mig. Vi har nu ätit chips och druckit cola/flädersaft. Inatt ska jag och Johan provsova min nya 120 cm säng. Jag har dessutom nya lakan,dra på trissor. Dom är svartgrå med lite ränder på. Kan lägga upp en bild vid tillfälle. Imorgon ska jag jobba ett jävla superlångt pass, vet inte hur jag ska klara av detta pass. Börjar halv 12 och slutar kvart över 3!!!!!!!
Hade ingen bra bild på Felicias dator så jag tog en gammal från Utö förra året.

I torsdags var jag på arbetsintervju på en särskola i Rinkeby. Det var min brorsa som jobbade där senaste året, men nu skulle han börja plugga på KTH så jag tar över som sjukvikarie när dom behöver hjälp. Jag ska dit på måndag och gå med dom så jag vet vad jag ska göra när jag väl ska jobba på riktigt. Jag fick träffa barnen i torsdag och dom var verkligen jättesöta.  

PUSS

Hej bloggen!

Såg att det var nästan ett år sedan jag skrev sist. Orkar inte ta upp vad som hänt sedan dess. I alla fall inte nu! Det är sååå många som har bett mig blogga igen. Så här är jag. Behövde nog bara en pause på ett år eller så. Just nu är jag hos Fellan, kom hit nyss. 
Mitt liv i kort:
Mobilen spärrad
Köpte ny säng idag
Ska jobba imorrn
aa men det var typ det. mmmh. Puss puss

RSS 2.0