Höstlov

Inatt åker jag
Egypten 27/10  -  3/11


fredag

Dagen innan lovet och jag är hemma och är sjuk. Fast idag mår jag betydligt mycket bättre. Sov så himla mycker igår att jag vaknade vid 5 inatt och var hur pigg som helst. Gick ner och åt kräm och läste Elins nobelarbete, sen somnade jag vid 6- halv 7 igen. Sen har jag suttit här sen 11, så nu ska jag gå ner och duscha för att sen börja packa. Eftersom jag om jag orkar ska gå på bio med Matilda, Isabel och Michaela sen är det bra om jag packat klart allting. Idag åker Mikis till New York också, eller rättare sagt typ exakt nu åker hon. Vid tror jag jag planet skulle gå. Jag skulle hellre vilja åka dit än till Egypten eftersom jag alltid velat åka till USA. Aja nu ska jag duscha. BYE!!!!!!

Hej jag är sjuk !

image59Idag har jag varit sjuk, mått så dåligt så det finns inte. Vaknade kvart i 7 imorse och kände mig lite konstig när jag sminkade mig. Men jag gick hursomhelst ner och åt frukost och så. Men när jag skulle klä på mig kände jag att det inte gick. La mig i soffan och trodde jag skulle spy. Fick gå in på schoolsoft och anmäla mig sjuk. Missade 2 timmar biologi, lite jobbigt eftersom vi skulle göra roliga saker idag. Plus att vi säkert har nån viktig genomgång. Annars missade jag bara gympan och matten vilket inte gör så mycket. Matte kan jag göra hemma ändå. Så jag gick till sängen igen och sov till 11. Då mådde jag lite bättre så jag gick till datan och så, men efter en stund kom illamåendet tillbaka. Jag skakade och hade ont i ryggen helt öm och orkade inget. Gick och duschade för att efter det sova igen. Vid 3 tog jag tempen och jag hade feber, fick i mig lite yoghurt och en alvedon. Mådde då lite bättre, men nu är det sämre igen. Jag svettas ihjäl och jag tror mitt huvud kommer sprängas snart.

Jag missar min träning ikväll också. Jag hade sett fram emot den med tanke på att jag vill satsa lite mer nu. Så det blir en kväll hemma med lite chill i soffan eller sängen. Sen får jag se hur jag mår imorgon, om jag ska gå till skolan då eller inte. Jag måste, bara MÅSTE bli frisk för vi ska ju åka till Egypten på lördag morgon. Måste packa ikväll också, hur jag nu ska orka det. Isabel kommer hem imorrn och då vill jag träffa henne innan jag åker. Nu ska jag nog gå ner och göra lite te och sen kolla på mer Sex and The City, eller något i den stilen.

-


Jag vill glömma att du någonsin funnits
så att jag själv kan sluta bli avundsjuk varje dag
image58


z-dag

Igår ringde Hanna och berättade om sin livskris, bestämde snabbt att jag skulle överatta där så jag plockade ihop mina saker lite snabt och halvsprang till bussen. Där ser jag två igenkännande ansikten. Det var Erik och Mattias som var på väg hem från träningen som jag hade missat pga av samtalskvällen. Jag fick sällskap på bussen och vi pratade om Halikko och allt möjligt. Gick av vid Malla för att sen gå hem till Hanna i den iskalla luften. DOG.

Hanna spelade piano när jag kom, så jag lyssnade innan vi sen gick upp och fikade med familjen Seger. Kladdkakan var väldigt kladdig men väldigt god. Vi chillade på hennes rum och jag fick en BH som hon växt ur, tack så mycket. Axel kom efter en stund och vi tittade på Peter Pan och myste. Vi berättade varsin pinsam sak ur livet, och jag lovar det var roligt att höra. Vi låg i Hannas säg till klockan 1 när Axel kände att han var tvungen att gå hem, så vi följde gossen till bussen. Man var pigg och snygg, hade lånat ett par för korta mjukisar och rosa foppatofflor, lovar har sett bättre ut. Vid bussen fortsatte samtalet om vilka poäng man får, indie, svenne, cool eller typ så. Jag hade mest svennepoäng. Och eftersom Axel ska göra nått arbete i skolan så ska jag få vara med på Svennestilen, medan Hanna ska vara Coolstilen. Det sved men jag bryr mig inte så mycket. Bussen kom och vi traskade hem och somnade typ 2.

Vaknade halv 11 pigg som en nötkärna, åt frulle och hängde sen mest vid datan. Vid 2 drog jag mig hem till Mikis och Hanna till bibblan. Hon hade massa plugg att göra. Hos Mikis tvättade jag håret och efter det bakade vi Chocolate Chip Cookies, jättegoda blev dom och jag mådde illa efter ett tag. Vi kollade i skolkatalogen målade naglarna och chillade mest. Sen skulle hon iväg på nån Veromoda grej med Sandra. Så jag tog bussen hem och nu sitter jag här.

sad but true

I don't like you 

22/10 - 2007 en helt vanlig dag

Jahapp, så var ännu en måndag slut och bara 3 skoldagar kvar till höstlovet. Dagen började lite lätt med en försovning as usual. Stressade upp, åt frukost försökte göra nått åt min hemska fejs och mitt hår. 2 minuter i halv bestämmer jag mig för att platta håret. Så jag gör det lite fort - slarvigt med andra ord och borstar tänderna och skyndar ner till skorna som tar typ en stund att få på sig. 07.36 är jag och Patrik på väg till bussen som går 07.39. Vi går i vanligt tempo när vi kommer upp på vägen som bussen går på kommer den.. Vi joggar men går sen för vi vet ju att det kommer en till buss. Bra början på morgonen. Aja kommer till skolan och hänger i Rilis en stund. Diskuterar matten med Fredrik en stund och knallar sen iväg till lektionen.

Sätter mig på min favvoplats och tar upp vattnet som pappa så snällt la ner i morse. Han frågade om jag ville ha grönt eller rött. Rött svarar jag, han hörde typ inte så han fråga sa du grönt?, JA GRÖNT typ ropar jag. I alla fall så tar jag upp vattnet på matten och tror ni inte att det ligger i röd flaska i väskan. Gah! Men det spelar ingen roll. Jag hade ju matteprov så jag var lite mer inne på det. Kände att mina föredetta matteskills hade försvunnit. Men att dom till detta prov kommit tillbaka. Gick rätt hyffsat om jag ska vara ärlig, trodde jag hade rätt på 4 poängs MVG frågan tills jag på biologin 6 timmar senare kom på att jag glömt att dela skiten på 3. (ingen fattar) Har suttit och räknat ut maxvolymen till cylinder istället för en kon. 

Annars har dagen varit seg haft 2 hål. Ett mellan 10.25 till 11.35 segt, gjorde inte ett skit satt typ och hängde i kafeterian. Sen hade jag Matte igen och efter det Lunch och hål mellan 12.35 och 15.00 verkligen jättekul. Bara för att Yves inte orkar med oss.. Typ! Iaf så skulle jag äta lunch med Mia ringer henne hon svarar inte. Får ett sms där hon säger att hon har lektion. Jag skriver tillbaka och säger att hon ska vänta utanför matsalen för jag var ensam. Jag går dit, ingen där svarar gör hon inte heller. Då kommer älskade Hanna och räddar mig. "men Mia sitter ju där inne redan" säger hon. Jag dampar och följer med Hanna hem och äter där medan hon var ute med Sigge. Åt lite annat gott när vi ändå var där. Resten av dötiden hängde vi i bibblan eftersom Erika och Axel skulle göra sitt ledaruppgiftspapper. Jag var på mitt allra skojfriskaste humör och hade så sjukt bra skämt. Alla var om Mia och Axels historia som vi alla mycket väl känner till. Det är inte ofta jag gråter när jag skrattar, men jag gjorde det då. Efter 3-4 tillsägningar från bibliotektstanten blev vi utslängda med motiveringen " Ni passar nog bättre in i kafeterian"

På biologin fick vi mest gurgla i sprite och dra slem eller så kallat DNA från en blanding på saliv, sprite, diskmedel och sprit. Asäckligt, men Elin blev glad när hon inte hittade något DNA. "Yes nu kan jag göra massa brott, jag kan inte lämna ifrån mig några spår" . Trängdes sen med resten av sollentuna på 520an hem och träffade Filippa som kom på spontan mellis hemma hos mig innan hon skulle var barnvakt. Senare på kvällen drog jag och Mia till Sats för att köra Step. Mia är ju den hon är men när hon tror att vi ska in och steppa(alltså dansen) börjar man ju undra. Roligt pass var det hursomhelst. På vägen hem var det en kille som spanade in Mia. Hon funderare på att gå tillbaka, men jag avrådde. Jag såg ut som shit, och var inte på humör för att träffa någon alls. Ja det var väl min dag, nu ska jag bara kolla på Sex and The City och sova för att imorgon sluta 11.35 och sen dra till Kista.

HA DET BRA HEJ!

pluggsöndag

Idag vill jag göra massa saker men jag kan inte. Felicia vill fika med mig istan och Hanna vill att jag ska baka hemma hos henne. Ledsen men jag hinner inget alls, måste verkligen plugga som en galning. Så nu ska jag sitt amed mina kära böcker fram till 3-4 kanske, sen städa klubbstugan. Och efter det plugga lite till, för jag måste få VG på provet annars är jag körd. Så önska mig lycka till nu !!

orientering

Nu ska jag berätta om mitt nya jag. På något underligt vis har jag kommit på att jag vill bli asbra på orientering. Eller bättre åtminstånde. Nu när sesongen typ är slut vill jag tävla hur mycket som helst. Tänkte till och med gå ut och löpträna idag bara för att bli bättre. Mitt mål är att komma med på sverigelistan igen, har ramlat ut därifrån. Sen förbättra min ranking som inte är att skryta med. Skulle vilja springa D18 lång på oringen. Då menar jag inte att springa det och komma sist utan typ i mitten. Så jag måste nog ligga i hårdträning nu i vinter. Jag förstår inte var detta ryck kommer ifrån. När Lasse sa att jag skulle vara funktionär på nordcupen nästa lördag tyckte jag faktiskt att det skulle bli kul. Men nu kan jag ju endå inte vara med eftersom jag ska till EGYPTEN! Det är inte ofta jag är taggad på att träna men för tillfället tycker jag orientering är kul!

fredag kväll


Ikväll är jag trött och orkar inte göra något, så jag ska snart kolla på film. Men först skriva lite här. Igår kom först Michan, Matilda och Tobbe. Vi hängde mest vid datan och kollade på bilder på olika gossar och sånt. Efter ett tag tröttnade vi och gick ner för att göra chokladfondue. Mikis kom med ett sött leende på läpparna och började hjälpa till att skära frukt. glupska som vi är börjar vi äta innan resten av kompaniet kom. Sabbe hann i alla fall komma innan allt var helt slut. Tobbe tog det mesta själv och delade inet med sig så mycket, så när Michan öntligen skule smaka lite så var det slut. Hon och Matilda åt i och för sig upp alla popcorn själva, men vi tycker om dom endå. Lite senare kom också Hanna och Erika med godis och läsk. Vi tog fram ostbågar och singstar. Vi delade in oss i två lag och jag tror mitt lag förlorade båda gångerna, men Hanna och Erika var i samma lag och dom gick sollentuna musikklassen så det är fusk. Vi sjöng hursomhelst jättefult jättelänge och det var tur att mina föräldrar hade flytt fältet nåra timmar tidigare för dom had einte stått ut. Folk droppade hem en efter en och till slut var det bara jag Erika, Hanna och Tobbe kvar. Erika älskade alla låtar på Legends skivan medan jag inte hört en enda typ. Kanske pinsamt men jag kunde i alla fall hungry like the wolf låten. Och nej Hanna det är inte värlens tråkigaste låt. Det var en skön kväll tyckte jag eftersom jag endå inte hade orkat gå ut. Sen sov jag länge idag.

Jag pluggade matte och sen gick jag till Sofie, vi gjorde ett äpple och en logga till deras företag. Gå in och kolla på deras blogg och köp sen av dom :) mysuf.blogg.se Hon skulle äta middag hos Micke så jag åkte hem och kollade på big mommas house(vet inte hur det stavas). Sen var jag tvungen att göra sallad. Middan bestod av endast mig pappa och mamma. Det började trevligt, efter en stund började mamma och jag bråka - ledde till en tyst middag och slutade med att jag gick hit upp till min kära dator.

/stina

Spa at star hotel

Klockan 14.54 trängdes jag och Hanna med resten av Rudbecksganget på bussen. Vi skulle äntligen på spa. Letade oss fram till Star Hotel och upp på relax avdelningen. När vi kom dit möter en vitklädd kvinna oss. Jättetrevlig, hon visar oss omklädningsrummen och ger oss varsin vit morgonrock. Vi byter om till bikini och väljer vilka örter och oljar vi vill ha i våra örtbad. Vi båda tar typ gran och en eller nått. skulle vara bra om man sportar mycket och om man har ont i musklerna. Vilket jag har. Sen får vi gå ner i varsitt badkar, Hannas hade typ 1 meter högt berg skum. Mitt var hur varmt som helst och efter ett tag blev jag helt cp i kroppen. Mina händer och armar domnade bort och jag blev lite skakig och kunde inte röra mig ordentligt - helt cp. Så kom hon som jobbar där och fråga om allt var bra, så jag berättade att det var för varmt och sen var det nått fel på kranen så det kom inget kallvatten. Då sprang hon och hämtade en kanna och bröjade hälla i kallvatten. Så sprang hon fram och tillbaka några gånger haha! 

Efter en stund gick jag upp i alla fall och la mig i poolen och guud vad skönt det  var att svalka sig. Sen gick hon igenom vad vi skulle göra resten av tiden. Vi fick massa smörjor och peelingkrämer och ansiktsmasker och så. Vi gick in i bastun och peelade kroppen från topp till då. Efter det skulle vi smörja in os med en duschkräm som luktade gudomligt och sen skölja av. Sen höll man på med olika smörjor och sen skulle vi göra ansiktsmask, och helvete vad den sved. Vilket det i och för sig skulle göra, så jag antar att det var bra för mina finnar. Efter hela behandlingen var jag hur len som helst, eller jag är fortfarande hur len som helst. Det är sjukt!!! Lätt värt 350 kronor var. Eller 700 kronor eftersom jag bjöd min kära vän :) 

Ikväll ska jag ta det lungt med tjejorna, Matilda, Michan, Erika och Hanna, Tobbe kanske kommer också!  Känner att jag behöver en lungn kväll. Vi ska typ göra chokladfondue, kolla film och kanske sjunga lite singstar. Nu ska jag gå och städa mitt rum innan pappa dampar och sen ska jag ner och göra guacemole. För det blir tacos, min älsklingsrätt. m-m-m.
 
/ha det bra hej!

Tell me that we belong together

I'll be your crying shoulder
I'll be your love suicide
and I'll be better when I'm older
I'll be the greatest fan of your life

Fredag

Jag var nyss hos tandläkaren - inga hål! men jag borstar tydligen tänderna fel. Allt såg bra ut menjag var tvungen att sluta småäta på godis och bullar och annan skit. Hur fan ska jag klara det? Nu äter jag frukost och om en halvtimme ska jag gå till bussen. Ska bli skänt att glida genom viby och bara slappa ett tag. Den enda stunden på dagen som man med gott samvete inte behöver göra något mer än att sitta och lyssna på musik i en halvtimme. ÄLSKAR DET! Jag har två lektioner matte nu och efter det klockan halv 4 blire spa. Får inte glömma ta med mig bikini. Eftersom det är något terapibad i behandlingen, kul om jag ska sitta där och ups glömde underdelen..  

/stina


Min dag!

Försov mig, hann iaf med bussen. Vanlig tråkig dag. Tränade, roligt att träffa Oscar igen :) det var ett tag sen nu. Det gick bra förutom att jag fick så satans ont i magen att jag inte kunde springa, men jag gjorde det endå. Så jag hade ont halv akvällen sen. Jag fick hjälp av min snälla bror med matten och jag tror faktiskt att jag fattade lite mer nu än innan.

Annars har det inte hänt något mer idag. Eller jo Hanna och jag bokade att vi ska på spa imorrn. Det ska bli jätteskönt, det är min födelsedagspresent från mig till henne. Så jag hoppas hon gillar det. Imorrn ska jag dessutom till tandläkaren, det förstör min sovmorgon som egentligen är till halv 1. Men jag får väl överleva. Nu har jag sett klart på alla Sex and The City som jag lånat och Sofie så jag vet inte vad jag ska se på nu. Antingen Vänner eller OC. Men det är lite tråkigt för jag har tröttnat på vänner för jag kan typ alla repliker utantill och OC har jag ingen lust med. Aja ingen bryr sig väl endå inte vad jag ska se på. 

Ha det bra Hej!  

Mikis & Sofie

image50
Oj så länge sen, men jag älskar er lika mycket nu som då!

Onsdag

Idag var hela klassen ute på vishan. Eller snarare centralt men ute i ingenstans. Vi tog 69an till tekniska museet elle rnått sånt. Där såg man kaknästornet och gräs itne mkt mer än så. Sen drog vi oss in till Riksidrottsmuseet där vi hade en guidad tur i en timme. Rätt intressant, bara att man var så himla trött. Sen fick vi kolla lite själva. Hade rullstolsrace med Erika och Axel. Jag vann mot Erika men förlorade på Mr Högberg. Aja stolt iaf.. tröttnade drog till centralen, missade 20 över tåget med typ 10 sekunder. Sen har det inte hänt så mycket.

Borde gå och plugga matte, men hur brukar det bli med det egentligen. Har fortfarande inte kommit ikapp med den sömn jag förlorade i helgen så jag är sjukt trött. Kvar att göra denna vecka förutom plugga, är träna och städa ytterby. På fredag ska jag träffa Michan och Matilda, blir nog chillpill. Sen har jag inte mycket mer bestämt. Är, tro det är eller, lite småsugen på att tävla (A).

Ha det bra Hej!

bilder


Besviken på mg själv, hade tagit för några och astråkiga bilder, men här är några av dom i alla fall.

Halikko

Okej, nu har det gått några dagar sen jag skrev sist. Ska berätta lite om helgen. Jag träffade Sofie och Felicia på tåget för att åka till Silja Line terminalen. Väl framme där fick vi sitta och vänta i typ tusen år. Hungrig och trött efter skolan fick vi äntligen gå på båten iaf. Där letade vi upp lite food. Fajitas för 150 kronor blev det ASGOTT! Efter det gjorde vi inte så mycket, hängde mest omkring på tax freen. Skulle sen sova, men det var lite svårt. Hade för mycket energi och bruden som alltid vill sova först och tidigt prata på som fan. Haha Sofie hade massa att säga, jätteroligt, och sen trodde hon vi skulle dö så hon skicka ett hejdå sms till Micke. Efter en stund sa vi godnatt, men ett nytt ämne kom upp. Vid 2 kanske vi somande, och vi skulle upp kvart över 5 svensk tid och äta frukost.

Vi åt frukost buffén och var inte alls så farligt trötta. Tog en buss från båten till tävlingen, kallt som satan. Jag orkade knappt prata, och då är det illa. 3 minusgrader och jag hade inte så mycket varma kläder på mig. Klockan var kanske 8 och jag skulle springa typ klockan 1 så det var lite surt. Under den tiden gjorde jag inte mkt mer än att va sur. Sen kom tävlingen - såg kartan orkade inte. Lite kuperat, jobbigt! Banan såg inte så lätt ut heller. Men jag fick en glad överraskning, den var lätt. Och jag spickade nästan alla kontroller utom en ganska grov bom. Synd bara att jag hade jävligt ont i halsen. Aja, Rotebro kom 70 av 142.

Sen var det resan hem också. Jag var astaggad, eller snarare det gick i vågor. Vi började med att äta buffén på båten. Sen gjorde vi oss iordning på hytten och lite sånt. Sen drog vi och var med Tumba ett tag, men jag tyckte det var tråkigt så jag gled omkring i korridorerna lite grann. Råkade stänga en dörr rakt i min höft så jag fick asont. Sen var jag och Sofie på vift och kollade på vårat kort, åt toffifee, träffade på nåra i klubben, hängde lite här och var. VId kvart i 12 gick vi in till Discot, eller var man ska kalla det. Och när klockan blev tolv gömde vi oss på toan för då var det 18 årsgräns och dom hade tänt upp för att kolla leg. Efter en stund gick vi ut igen. Vi var där inne tills det stängde vid 3- halv 4. Sen letade vi efter Felicia, Hade inte sett den människan sen 9 typ. Vi gick till hytten och somna typ halv 5 kanske. Vaknade sen vid kvart i 6 - Felicia var fortfarande borta!!! Jag hade typ panik, vi hade verkligen ingen aning om vart hon kunde vara. Ingen mobil hade hon på sig heller. Sen 5 minuter innan vi ska av båten rycker hon upp dörren. Pjhuuuuuuu!

Vi gick av båten och fick där sitta i en halvtimme utomhus klockan 6 i kalla Sverige och vänta på att den där jävla bussen aldrig kom. Alla klubbar och människor åkte iväg på en gång utom Rotebro och Täby. Vi satt och frös en extra stund. Kuuul... Men sen kom iaf bussen och vi halvsov typ hela resan. Vi blev avsläppta på Rotebro stn och självklart går inte bussarna så tidigt. Jag fick gå med all min packing genom halva Rotan. Men det gick bra. Packade upp, gjorde gröt och te. Satte mig vid datan och duschade. Vid halv 11 bestämmer jag mig för att sova lite. Vaknar av att Mikis ringer, Hanna skickar sms och allt var det var. Hanna och jag bestämde att vi skulle ta 14.17 tåget till stan. 5 i 2 vaknar jag och hade somnat med blött hår. Fatta vilken hemsk följd :/ Får panik, sminkar mig lite fort slänger på mig nåra kläder och drar på mig mössan och cyklar som satan ner till tåget. Var inte så jävla pigg men det var nice att sitta och kolla när Hanna prova jeans. Det slutade med att hon köpte 0 st, efter typ en timmes prövning.

Vi pratade om hur livet hade varit om bara några små detaljer hade ändrats. Allt hade varit annorlunda, jag hade aldrig gått där en sliten söndag och berättat om min natt med henne om inte Erika hade börjat i min klass. Och massa mer saker. I alla fall så är jag nöjd med mitt liv som det är just nu och vill inte ändra på något. Möjligen en sak och det vet alla, att jag vill ha en kille. Men det kommer ju aldrig ske.. så jag får väl ta och anpassa mig och leva med att  jag kommer dö med 9 katter. Ah senare på kvällen höll jag mig vaken till halv 11 sen somnade jag för att sedan gå upp vid kvart i 7. Inte mycket sömn denna helg helt enkelt. Dagen var slö jag somnade på biologin, fick veta att jag låg på G kanske VG om jag får bra på nästa prov. Suck! Sen efter 3 timmars hål slutar jag 4 och drar till jobbet för att stå still och säga hej till männikor jag inte känner till klockan 8. Och nu sitter jag här, trött som fan och ska snart sova. Ska upp halv 7 imorrn, måste duscha och sen har jag läxa kom jag på nu. Äsch gör den på bussen.

Japp det var en händelserik helg, det har hänt så mycket saker jag inte orkar skriva om, både dåliga och bra saker. Men nu måste jag gå och lägga mig, eller åtminstone kolla på Sex and The City. Jag lägger upp bilder imorgon eller något för nu orkar jag inte.

Ha det bra Hej!

HEJDÅ!


Nu åker vi till Finland, kommer hem på söndag igen.

torsdag

Hanna och Axel tog sog hela vägen till rotebro bara för att baka med mig. Vi mötte den lilla gossen på två sparkcyklar, eller heter det kickbike eller kickboard många var alternativen. Gick sedan hem i regnet. Vi eller Hanna, hon gjorde det mesta av jobbet, brände våra chokladrutor eller "brunisar" som Axel kallar dom i ugnen. Men det gjorde inget, vi skar bort det översta lagret och det smakade jättebra i alla fall! Sedan satt vi i mitt kök och pratade om livet en stund i höstvädret. Plötsligt fick Hanna panik och var tvungen att åka till sin träning så fikat för denna vecka fick ett abrupt slut.

Jag satte mig ilugn och ro för att göra klart min matteuppgift, som var att göra en så stor låda som möjligt av ett A-4 papper. Jag tror jag lyckades bra och jag gjorde en fin uträkning. Nu hoppas jag att jag ska få lite beröm, eftersom att han som många andra lärare har lite svårt för min personlighet. Jag pratar tydligen för mycket? Vivianne säger alltid, "Men Stina.. ska du inte vara lite tyst nu" med mesig röst. Men det är bara sån jag är, jag pratar, har alltid pratat och kommer alltid att prata!!!

Senare på kvällen åkte jag till frikis med Johanna, vi skulle prova på Aerobics. Men tåget var försenat så vi kom lite sent och då var det tydligen fullt. Blev lite halvt irriterad. Istället blev det ett vanligt medelpass, men det fungerade bra i alla fall. Det som återstår av min dag är att packa, och jag vet inte vad jag ska packa ner. Jag orkar verkligen inte, får packa är nog det tråkigaste som finns.. Innan jag går och lägger mig sen ska jag äta choklad och kolla på Sex and The City!

/Stina

GAH!

jag dampar på en viss person! AVUNDSJUKAN TAR ÖVER MITT LIV...


z-dag

Igår var jag i stan med Mikis, hon var hos en napprapat och jag trodde att han skulle knäcka sönder ryggen på henne. Vilket han såklart inte gjorde! Vi kollade lite i affärer, sen tröttnade vi och åkte hem. Köpte ingenting, ellre jo ett billigt täckstift på H&M eftersom mitt andra försvann. Senare på kvällen kom Filippa till mig, vi tog det lungt och sen tog vi bussen till henne. Resten av kvällen hängde vi på bussen eller på Stenkullevägens busstation. Eftersom bussen inte kom. Vi somnade typ vid 12, och var typ hur trötta som helst.

Självklart vaknar jag först, iof på grund av att Mia skicka sms. Låg där en stund sen prata jag med Felicia tills Filippa vaknade. Hon som skulle fasta idag bröt det på en gång när hon såg enkilos godispåsen på golvet. Riktgit god frukost, godis och "päron, apelsin, morot, äpple & citron juice". Senare idag ska jag hem och plugga matte och sen packa till Finland, ska ju springa Halikko i helgen. Är inte taggad någonting. Men det kanske kommer!

/stina

Jag gillar sånna här listor..

DEN SENASTE

Du sov i samma säng som: Hanna
Du pratade med: Pappa
Du gick på bio med: Erika & Hanna 
Du gick på stan med: Mikis
Du kysste: Johan
Du kramade: Mikis
Du pussade: Mikis
Som såg dig gråta: Vet inte
Skällde på dig: Mamma
Skickade ett e-mail till dej: Facebook

HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det: Ja
Bråkat med ditt husdjur: När jag var liten
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Tror inte det
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: Ja
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Typ alla som jag lyssnar mycket på

Vill du gifta dig: Självklart
Vill du ha barn: Jag SKA ha barn
Vad är du mest rädd för: Spindlar
Vilka kläder sover du i: trosor & t-shirt
Vem hatar du verkligen: Ingen just nu
Varit kär: Ja
Kör du bil: övningskör
Har du jobb: Frikis&Svettis
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja roligare så
Är du ett hälsofreak: Absolut inte, klarar inte en vecka utan onyttigt
Har du någon tatuering: nej
Har du någon piercing: öronen

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?

Gråtit:  Nej
Köpt något: Mat, godis, kakor, täckstift
Varit sjuk: Halvt
Sjungit: Ja
Sagt "jag älskar dig": Nej
Träffat någon ny: Nej
Saknat någon: Lina :(
Kramat någon: Ja,
Kysst någon: Nej

Supersugen

Jag tyckte filmen supersugen var jätterolig! Klart värt att se på bio. Idag är jag som sagt ledig så nu ska jag plugga lite matte, slå in mammas present och stryka lite. Sen ska jag åka till stan med Mikis. Behöver rätt mycket nytt faktiskt. orkar inte skriva mer.

a quicki.

Lungn dag, men ett trevligt elevrådsmöte. Krångel med Ril overallern, och jag blev på asdåligt humör. Sen hem med Mia kolla film, bakade stompabröd och myste hela eftermiddagen. Skulel träna också - natt skulle det vara med lampa, men sen var det ingen där som ahde gjort nån bana eller nått så Sofie och jag sprang glatt efter nåra reflexer vi hittade i skogen. Dom var som en slinga, som gick lite huller om buller. Så om ni någonsin tar er till Rotan spring vårat "Reflexspår".

Nu ska jag snart ta tåget till Söder för att gå på bio med Hanna och Erika. Vi ska se Supersugen hoppas den är bra. Jag känner att jag har det lite kärvigt med pengarna för tillfället. Eller jag är skyldig folk mycket.. men jag hittade 60 enkronor i mitt rum idag så klirr i kassen! Nu måste jag göra mig klar, skriver mer imorrn!

/stina

Oh yes, så ska det se ut!

Nu måste jag skryta om min härliga vecka, för det är riktigt nice!!

Måndag: Inte så skön, men spelar ingen roll
Tisdag: Börjar 8.20 med idrottsledarkunskap, sen 1 timme biologi(fick G på provet btw). Slutar 11.35.
Onsdag: Har två lektioner, varav båda är matte. Men nu ska min mattelärare bort så JAG ÄR LEDIG
Torsdag:
Z-dag
Fredag: Börjar 11.35 med matte, Lunch, Matte igen och sen slutar jag.

Sen är jag in Finland under helgen och orienterar !!! Och det är finlandsbåten hem jag längtar efter.
Ska på friskis med mikis klockan 19.00!


waiting ..

                    image32
Booooring, sitter här och glor! Har varit och sålt bingolotter, vi köpte till och med tvåstycken själva. Haha det var år sen jag spelade men vem vet jag kanske har lyckan på min sida. Tog lotterna med nummer 7 och 1 på. Efterdom 11 är mitt turnummer och 7 mitt andra turnummer. Får hoppas på det bästa. Jag mår inte så bra idag, min hals gör jätteont och mitt huvud sprängs, även fast jag druckit typ 2 liter vatten.
 
Lite irriterad också, jag hade köpt ett nytt täckstift i torsdags, sen hade jga med mig min sminkväska till Hanna för jag gjorde mig i ordning där. Sen när jag skulle använda den idag vad den borta!! Måste tappat den på Mias fest eller nått, men roligt att 90 spänn bara kastades bort på två sekunder. Och mer pengar ska det kastas bort, ska till stora staden snart - tror jag- Axel Segis Högberg var tvungen att repa med bandet innan han hade tid att åka. Så Hanna och jag fick vänta. Jag har sysslesatt mig med att ladda in lite nya låtar på mobilen, äta pizza, sitt avid datan, kolla på tv, hittade nåra chokladrutor hemma också. Nu ska jag kolla på reprisen av Desperate Housewifes!!

Ha det bra hej!

Trött och sliten

Mia och Tobbe kom med en hyrd film och gjorde min dag. Jag har inte gjort ett piss, eller Filippa var här en timme men inget annat. Har varit så skönt. Vi såg på Blades of Glory, och herre gud vilken töntigt rolig film. Så överdrivet men en dag som denna funkade den perfekt. Vi käka popcorn och myste, sen åkte dom hem.

Felicia skickade ett sms där det stod "Du är allt en riktig clown!" Jag fattade inget, så jag ringde men då svara hon inte. Provade igen men då la hon på, tänkte oj har jag gjort något och ringde Sofie för jag trodde Felicia var med henne. Då hade hon skickat samma sms till Sofie och lagt på och aa. Sen skickade Felicia ett sms typ en halvtimme senare och sa att det var en lek och hon inte fick svara, ROLIGT!
 
Nu ska jag snart lägga mig och kolla på Sex and the City är för trött för annat. Imorrn blire mysfika med Axel och Hanna, men innan det säölja bingolotter klockan 10.00.... Jag orkar inte.

                                                                                                               /stina

För den som orkar läsa

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?

3 st
Vilken svordom använder du mest?
Fan

Äger du en iPod?
Nixie

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Beror på 06.40-08.30 på vardagar 

Hur många resväskor äger du?
1 som jag navänder, sen om jag han nån mer vet jag inte

Var köper du dina matvaror ifrån?
Coop, Ica, Konsum det som är tillgängligt

Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Jag är en linslus, men det är kul att bilderna också.  

Vilken var den senaste filmen du såg?
The Breakup

Har någon av dina vänner barn?
Eh, nej inte än!

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Kläder, en ny kamera, en ny tv, listan kan göras lång

Har någon någonsin kallat dig lat?
Har väl hänt

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Justin Timberlake

Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
Vanlig :S

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja, hör hemligheter varje dag typ!

Använder du huvtröjor?
Jadå

Kan du vissla?
Absolut

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej

Vem var den senaste som ringde dig?
Mikis

Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Ja det tror jag, men det gör alla...

Tittade du på tecknat när du var liten?
Självklart,

Hur många syskon har du?
2

Vilken film kan du alla replikerna till?
Vänner, om et nu räknas som film

Äger du några band-t-shirts?
hmm, nej det tror jag inte

När flög du senast?
i Augusti

Hur många stolar står runt ditt köksbord?
5

Läser du för skojs skull?
Ja, fast mest på sommaren när man ligger och solar

Pratar du några andra språk?
Engelska, och lite spanska

Diskar du din egen disk?
Nej, diksmaskin

Har du gråtit offentligt?
Jaaaa

Har du en stationär dator eller en laptop?
stationär

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Konstig fråga men aah visst.

Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Nej, eller jag har hål i öronen, men jag vill inte ha nåra fler

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Ja för jag är blyg

Kan du kasta macka?
Yes, ibland iaf

Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
Ja, det är insidan som räknas bara det inte är för många och fula

Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?
Gympa

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Snäll, rolig, orka rinte rabbla

Gillar du din boendesituation?
Ja, joo men skulel va skönt att bo ensam

Vilken är din favoritfrukt?
Äpple, vindruvor, kiwi typ alla frukter

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
ORKA

Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
17.

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nej, spelarroll

Vem var den senaste personen som gjorde dig arg?
En kille som inte ska nämnas vid namn

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Hmm, vet inte

Gillar du senap?
Nej,

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Jag det verkar roligt :)

Sover du på sida, mage eller rygg?
olika

Har du någonsin köpt något från eBay?
Nope..

Tycker du om att krama folk?
Jag är kramgo ;)

Skulle du säga att du är trendig?
Nej, inte direkt

Äger du en digitalkamera?
Ja.

Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Jag vet inte, :/

Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
HAHA ingen aning

Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
Vet inte faktiskt 

Tycker du att du är attraktiv?
Ibland har man ju bättre dagar

Vad är du allergisk mot?
Inget

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej, varför skulle jag, ? jag älskar kött

Vad skulle dina barn heta, pojke & flicka?
har inte bestämt än, men har nåra namn som är fina
Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

"gett efter för en sån utpressning"
Vad har du på dig?
tights, en stor orange tshirt och en svart luvtröja

Vad var den senaste musik du lyssnade på?
Min profil låt jag har på pa.


fredag kväll

Okej, kvällen började med ett bråk med papi och mami. Jag orkade inte så jag gick till bussen lite tidigare än jag behövt. Jag och Erika åkte till Hanna, där åt vi pizza och gjorde oss klara för kvällen. Vid kvart över 8 tog vi bussen till löpargymnasiet, där var det förfest och det var riktigt kul faktiskt. Efter ett litet tag där åkte vi till Duvslaget där Mia och Paui hade fest. Mia Fick sin present - och hon verkade glad för den !!! :D

Kvällen gick och det var hyffsat kul, men sen gick det lite nerför. Blir så arg.. Sen letade jag upp Tobbe och vi tog nattbussen hem, Felicias jacka försvann också, hoppas den kommer fram igen. Erika och Hanna såg jag knappt skymten av på hela kvällen. Jag undrar om dom höll ihop som dom hade tagit hand på. Och mina 75% tid att vara med er, vad hände med dom?
Idag blire slapp dag och jag ha ringet plugg heller. Juste matteprovet gick bajs, eller jag tyckte att del 1 var lätt men del två.. Det ska vi inte ens tala om! Hoppas jag får VG!

/stina


helt okej torsdag

Idag var det chill, komp på biologin, sen var jag inte med på gympan - är ju inte helt frisk. Sen var det bara matte och sen åkte jag hem! Fast innan åt lunch med Hanna, Mia och Emilie. Det var jättetrevligt, :) synn bara att Erika var tvungen att gå ut med Hannas hund. Vi satt ute på skolgården och pratade om allt mellan himmel och jord., mitt vanliga problem och massa mer. När jag kom hem pluggade ja matte hela tiden fram till middan och sen till halv 10. Ändå känns det int esom att jag kommer få VG. Sen gav jag upp.

Sen har jag pratat i telefonen fram tills nu, Telefonen är verkligen min sanna och bästa vän!

/stina

Jag + Matte = Sant..NOT!

Nu är det bara Torsdag och Fredag kvar, och imorrn har jag bara två lektioner: Gympa och matte, men jag ska inte vara med på gympan så jag har en lektion! :) Sen blire hem och plugga mera matte, kan verkligen inte så mycket jag borde kunna. Sen på fredag har jag bara två lektioner - varav båda är matte då jag har provet :| Det enda jag gör nu för tiden är att plugga matte, eller ha matte i skolan. Kul!
Sen är det äntligen HELG!

På fredag har Mia och Paui hyrt en lokal för dom har fyllt år, så det ska bli askul. På lördagen blir chill, har inget plugg heller, och på söndagen ska jag sälja bingisar för klubben.. Inte så himla kul, men det är bara i två timmar så.

På lördag är det 25-manna också, men bra som vi är så är varken jag Sofie eller Felicia uttagna, men det gör itn eså mycket. Men det säger ganska mycket om hur bra vi är. Haha!! Av 25 människor i klubben i alla olika åldrar får inte nån av oss springa, patetiskt

Godnatt!

om 4 veckor, då jävlar

image29
Nu är det bara 4 veckor tills jag slipper den här skiten..

När ska jag bli frisk?

Skolfoto idag, vaknade 5 över 7 vilket blev lite smått panik. Skulle ta bussen som går 07.39. Men snabb som jag är hann jag! Kortet blev nog inte så bra tror jag. Fast man blir väl aldrig nöjd i och för sig. Efter det kom två stycken från trean och skulel hjälp oss att fixa RIL-overallerna. Det blev Vinröd tröja och svarta byxor. Det höll på att bli helsvart viket jag tyckr är jättetråkigt, eller med gråa byxor som jag också tycker är fult. Det blir säkert bra nu. Sen var det biologi, vi kollade på film om människans uppkomst. Det vr okej men jag somnade en gång för jag var så trött. Har inte sovit bra inatt, somnade sen plus att jag vaknade vid 5 för att jag hostade så mycket :( . Sen åt jag lunch med Mikis, Elin, Tobbe, Mia och Paui. Det vra nice, rätt okej mat faktiskt! Mikis och jag gick före dom andra, jg orkade inte sitta där för länge. Vi satte oss ute på skolgården och pratade.  Sen tog jag 12.47 bussen hem och nu åt jag nyss glass och ska snart göra matte. Har ju prov på fredag. Ska inte träna idag heller, är inte helt frisk ännu.


Lite gamla bilder på mig och Mikis <3

Youre on my mind

Jag vet att jag tjatar, men jag bryr mig inte!!!!!!! Jag håller på att bli galen, och jag vet inte hur jag ska sluta tänka på det hela tiden. Idag har jag fått andnöd av det två gånger och en gång igår.. Nu får jag antingen sluta bry mig, eller göra nått åt saken. Kan inte tänka på annat!


måndag

Idag har varit en cp dag, skulle ta steget - men sabbe det! Åt på donken, hängde i bibblan med Erika. Jobbade , astråkigt typ dog. Haft en allmänt tråkig dag helt enkelt så tråkig att jag inte ens orkar skriva om den.. plus att jag är SJUUUK!
 
Juste kan ju säga att jag såg bilderna från RIL-festen idag också!

tjadå

RSS 2.0