10mila

Oscar jag och Johan tog våra cyklar och tåget till ödemarken. Rosersbergs station var typ åker, seriöst. Det var typ en restaurang och sedan inge mer. Vi cyklade förbi Storboda Anstalten och sedan en kort bit till. Sedan var vi framme. 10 Mila. Vi ställde cyklarna vid slottet och letade efter Sofie. Till sist hittade vi Rotebros tält och då också Sofie. Vi pratade en stund med henne och gick och köpte hamburgare. Vi spatserade iväg till växlingsfållan för att heja på Sofie när hon skulle iväg. Plötsligt så ser vi ingen mindre än våran egen konung. Han stod och pratade med nåra lite längre bort, men sen började han gå mot oss. Så 2 meter från Kungen var vi igår.

Efter att Sofie hade sprungit iväg fick vi bort mot gräset för komma bort från allt folk en stund. Vi såg ut över vattnet och det var alldeles lungt runt omkring och jättevarmt. Myspys verkligen. Vi låg där en stund men vi gick tillbaka för att heja på Sofie när hon kom imål. Vi köpte lite resgodis och tog vårt pick och pack och åkte hem.


snart är det lördag igen

dags att uppdatera igen. den här veckan har jag mest pluggat hela tiden. Hade prov i onsdags, torsdags och i fredags. Men nu är det FREEDOOOOM! z-förmiddag på måndag så jag är helt ledig, det betyder att jag har låååånghelg. Precis vad jag behöver. inget plugg har jag heller.

Har fått jobbet på donken också, i häggvik. så det är väl där jag kommer hänga i sommar. Förutom att jag ska till cypern med tjejerna och oringen. Och inte att förglömma så ska jag och Filippa till Altan också. Satan vad skönt det kommer bli. tagga!

ikväll då, jaa, jag ska i alla fall träffa Erika, Mia och Hanna. Var myckte länge länge sen så det ska bli kul! Imorgon kanske jag drar mig till Rosersberg och kollar runt lite på 10mila får se om vädret tillåter.
image237
Hittade en gammal bild som vi gjorde för ungefär exakt 2 år sen. För dom som inte ser så är det från vänster; Mikis, Filippa, Jag och Simon ligger ner.

mitt liv suger

plugga plugga plugga

helg

Okej, nu har jag varit lite off ett tag... igen! Helgen har varit lungn och i fredags vad jag Sofie Mikis och Mia på Restuarang. Kastade 200 spänn i soptunnan men det vare värt. Åt nån köttbit och sedan en tryffel till efterätt. Mumis, sedan missade vi tåget hem precis, så vi tog tunnelbanan till Kista och sedan bussen från kista till sollentuna och sedan tåg från sollentuna till rotan och sen buss. Det är jobbigt när tågen inte går hela tiden. Somnade tyl kvart i 1 kankse. Ställde klockan på 20 i 8, tog mig upp åt lite och traskade ivåg mot 08.10 bussen. Mikis och jag skulle träna friskis. Ett gympapass klockan 9 var niiice. Var hemma till halv 11 och började plugga vid halv 1 tror jag.

Sämst i världen är jag men endå klarade jag av att plugga fram till halv 5 innan jag somnade. Vid 7 kommer pappa upp och undrar hur jag pluggar egentligen. Låg och kollade på Eva och Adam tills maten var klar. Sedan på kvällen åkte jag hem till Johan och kollade på Linas kvällsbok, somnade nåra gånger innan vi somnade på riktigt. Och jävlar vad jag drömde  inatt, om Sofies pappa, min väska och orientering och döda gubbar ja herre gud. Jag hade ställt klockan på halv 10 för jag behövde åka hem tidigt och plugga igen. Men då har jävlen sällt om den till 10 och sedan vaknar jag inte förän halv 12 när Soffan ringer. Förlorade 2 timmar. SATAN!. Åt frukost sen tog vi det lungt i sommarvädret innan jag tog bussen hem och pluggade igen.

NU måste jag äta för pappa ropar kankse skriver senare om jag orkar. PUSS

.

HAHA, idag har min blogg blivit våldgästad 2 GÅNGER av mina kära vänner Mikis och Sofie. tsssssssss Men lite kul ;)

ETT TIPS! :)

Juste, kom på en sak..
När jag ändå sitter här och filurar kan jag ju dela med mig av ett skönhetstips som jag har hittat på :)
Ta en apelsin (fungerar också med citron) och skär den två klyftor. Den ena delen är till för kinderna och den andra rensa finnar och porer.. Klyftig som jag är.. ;D

image236

Trött och sliten..

Sitter här på hålet, pillar näsa. Är så himla uttråkad och har skittråkigt.. 
OMFG!! Vet ni vad som just hände?!?! WFFO, Andés kom nyss och frågade om han fick låna min penna. Holy crap, han är bara och ser bara FÖR mkt ut .. !! 
See yah , big kiss on the mouth 

.

jag älskar dig

yeaaah

Idag ringde dom från donken. Både till mig och Fellan och Mikis, fan va nice om alla vi tre får jobba tillsammans liksom! :D Nu ska jag plugga, sen kommer Mia hit på scones och sedan är det nybörjarkursstart idag. Så jag ska dit redan vid halv 5 kvart i 5 och sätta ut kontroller och sånt. Hoppas det går bra. Nu ska jag skriva klart labben skriver kanske senare. HERRRÅ! 

maskerad

Igårkväll var det party, Julia hade maskerad med temat : Jag kommer direkt från.... Jag och Mikis var Musse och Mimmi Pigg. Assnygga. Vi samlades hos Felicia och gjorde oss i ordning och sedan drog vi till lokalen kanske vid halv 11. Senare på kvällen kom också Hanna och Erika, det var roligt eftersom jag typ inte träffar dom så ofta längre. Johan och jag tog bussen hem till mig vid kvart över 1. Det var skönt att komma hem hyffsat tidigt tycker jag. Jag orkar inte skriva värsta mycket om kvällen, lägger upp lite bilder istället.


i am back

Förlåt. Jag har hela 24 läsare (ungefär) och jag har svikit er. Dom få jag har borde jag kämpa för att ha kvar. Men jag har verkligen inte orkar skriva inte haft tid. Men den senaste tiden har jag pysslat med lite olika. pluggat för jag hade prov i Fredags, Biologi B. Det gick åt helvete, kommer nog få IG, allvarligt talat. Men jag hoppas på ett G i alla fall. Direkt efter provet sprang jag till bussen och åkte till Sollentuna för att gå på arbetsintervju. Lite skämmigt, men donken, jag behöver pengar och jag måste ta det som jag kan få. Får hur som helst reda på i veckan om jag får det eller inte. På kvällen åkte jag hem till min gosse och vi pratade om våra problem, sedan tog vi det bara lungt. Han skulle upp och plocka skräp med bandylaget.

På lördagen for jag runt i staden med mor och far och handlade diverse saker. Kom sedan hem med: en svart klänning, en silvrig "kofta"(vet inte vad jag ska kalla det), Musse Pigg öron, present till Julia och hamburgare. Gjorde världens pinsamste tabbe också. Pappa och mamma var så sjukt sega så jag sa att jag åker hem själc istället, gick då mot centralen och märker att jag kommer hinna med 16.20 tåget hem. Skönt tänker jag som har lite bråttom. Kommer ner på perongen och ser tåget komma. Kliver på och sätter mig ner, typ 5 minuter senare undrar jag varför det inte har åkt än. Av en slump ser jag att det står : Mot Kungsängen. upps, fel tåg. Jag skämdes asmycket och kliver av tåget i sista stund. Sedan har jag en liten stund att inte göra nått på så jag köper en hamburgare och går sedan upp på perongen igen. Väntar och väntar men tåget kommer inte. den blir 36 och jag vänder mig om, Då ser jag Märstatåget rulla iväg hemåt utan mig. TROR NI INTE JAG SITTER PÅ FEL JÄVLA PERONG. jaja, sedan lyckades jag hamna på rätt tåg så jag kom hem halv 6 till slut.

På kvällen var det tjejmiddag hos Julia med några treviga flickor, vi fick god mat och efterrätt och hade det mys. Men jag skulle tävla på söndagen så jag tog bussen hem vid 10 över 11 och somnade gott i min säng runt halv 1. Vaknade kvart i 8 nästa dag för att traska till ytterby i regn. Det var Rånästafetten och jag skulle springa första sträckan. 2.9 km VIT. Det är så enkelt det kan bli. Men ofta betyder ju det att man springer fortare. Dessutom när sträckan är rak. Fellan var assnabb och kuta på som satan, jag kom bakom och mådde i princp piss. På upploppet var jag så sjukt nära att spy. Jag var tvungen att sakta ner farten annars hade jag vomerat framför alla. Efter att vi hade duschat i snöblandat regn satte vi oss i bilen och försökte hålla oss varma tills vi fick åka hem.

time out

Mitt liv har varit lite upp och ner på sista tiden, återkommer när det har återhämtat sig!

rullstolsbasket

Började dagen med att jag försov mig 35 minuter och kom upp ur sängen kvar över 7. Var jävligt stressad, skulle hitta kläder att ha på mig och sätta på mig gympakläder och äta frukost och sminka mig. Men mamm var snäll och sa att hon kunde köra mig till skolan. Så 5 i 8 åkte vi hemifrån. Första lektionen var gympa. Och inte vilken idrottslektion som helst utan vi skulle få prova på handikappidrott. Rullstolsbasket. Det var nog det roligaste jag gjort på en idrottslektion i hela mitt liv. Verkligen askul! VI åkte runt där på varsin rullstol, alla var typ sämst. Sen var image222en Landslagsspelare där och spelade med oss. Herregud vilken fart han hade om man jämför med oss liksom. I slutet var det alla mot honom, gissa vem som vann!? han såklart.  I slutet av lektionen fick vi prova att vara blinda, det var mer läksigt än roligt. Men ända kul att prova.

Det var fyra stycken med från handikappföreningen och dom berättade om sig själva och sitt handikapp. Jag blev helt tagen, det var verkligen stort att få höra tycker jag. När en av dom berättade att han hade en medfödd cp skada blev jag typ förvånad. Han var helt normal förutom att han inte kunde gå. Han hade en son på 5 månader och hade vunnit EM i rullstolsbasket.

underbara du

Egentligen har jag massa att skriva, men just nu är jag inte på det humöret. Så jag lägger upp en härlig bild från dagen. Så njut bara!
image221

18 bast

image220
Grattis min älskade vän! Nu är du vuxen och får massa ansvar: rösta, köra bil, gå på krogen, röka, dricka  på restaurang och i princip göra vad du vill som lagen tillåter. Nu kan du börja leva livet! Tack för ett trevligt restaurangbesök igår, hoppas du tyckte det var kul på krogen sen när vi minderåriga fick gå hem. Puss på dig! <3 

hmpf

-Hur många köttbullar vill du ha?
-8 blir bra.
-Okej, du får 7!


DIN SNÅLA JÄVEL


snakes my friend

Nu är det fredag igen. Efter en mycket kort dag i skolan har jag bakat scones med mippen, eller hon gjorde dom och jag skickade mest sms till Johan. Han var ju på sjukhuset idag... Sedan hängde vi i mitt rum och pratade och myste lite. Satt lite vid datan när hon gick hem ! Det har jag inte gjort på länge, enda anledningen till att jag ens går in nu för tiden är typ för att skriva i bloggen, vilket jag inte heller gör ofta. Livet ändras, förut satt jag ju här minst 4 timmar om dagen, helt sjukt! vad gjorde jag egentligen ?? Seriöst!

Aja, nu har Johan äntligen kommit hem från sjukhuset så jag ska åka dit snart och bara mysa. Hoppas han mår bättre. Ska sova där, och sen imorrn måste jag nog plugga lite faktiskt. Inget jag direkt ser fram emot, men aja. Jag och Hanna redovisade om ormar idag också. Vi är alltså numera experter på Ormars Anatomi och Fysiologi *NOT*. Nu har Tobbe varit borta länge har jag kommit på. Är det på söndag han kommer hem kan tro? Hmm aa det ska bli kul att träffa han sen iaf . Han lär ju vara bruuuuun! pfff..
image219

HÄRLIGA SOVMORGON

Idag börjar jag klockan 2, så jag gick upp ur sängen kvart över 10. Hur skönt kan det bli. Ska snart fixa till min labbrapport, duscha lite kanske och äta lunch. Just nu äter jag bacon, det är så sjukt gott! Efter skolan blire scones á la Mia. Mumsii. Nu ska jag kolla på Oprah. Hare! 

yeey

Idag kom Soffan hem :D Efter att hon varit borta i 2 hela jävla veckor i ett fjärran land har hon äntligen återvänt. Brun var hon också. Vi har saknat dig här hemma! Väldigt mycket min vän.

johan eriksson

image218Alltså jag måste bara säga att du är verkligen världens bästa kille. Först har jag gått och velat ha dig hela hösten och sedan får jag dig. Vad är odsen? Lite motgångar hade jag, feta dissen, men sen rättade ju det till sig så det gör ju inget nu. För nu är du hursomhelst min, bara min som ingen annan kan få. Jag är världens lyckligaste som får ha dig för mig själv. Även om jag inte visar det så ofta, så gör jag faktiskt det. Du är så gullig hela tiden och du är verkligen den perfekta killen. Jag vill bara säga att jag älskar dig mer än du nog själv förstår. Jag trodde aldrig att en kille skulle kunna betyda så mycket för mig, någonsin.

lay your love on me

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, min otroligt långa spellista på typ 10 låtar går runt runt. Jag är typ klar med labbrapport som blev tre sidor. Har varit och träna också. Det gick inte så bra en kort runda. Var så tung i benen så jag orkade. Har lite ont i ryggen nu också. Har fått lite skäll av mami idag för att hon tycker att jag kör med Johan. Men jag gör det av kärlek, jag lovar. HAHAHAHAH! Snart blire promme med Filippa och Batman eller Porndog som hennes far kallar den. Ja det är en den, jag kan inte förstå att den ser ut som den gör haha, men den är söt...puss

kort dag och shopping på hålet

Idag var en kort och ful dag. Vaknade och såg ut som crap rent ut sagt. Jag har inte rent hår men jag hann inte göra något åt saken. Slappade genom Historian och sedan hål. Mia och jag drog till centrum och träffade också Julia och Rikke. Jag kapa en väska och en mascara. Jag har inte bestämt om jag ska behålla väskan än men jag tror det, behöver verkligen en ny, eller iaf en till så jag kan byta lite! Sedan var det matte i 10 minuter eftersom lekitonen tydligen var frivillig att vara på. Då har jag alltså egentligen slutat 10.10 men hängt i skolan till kvart över 12. Jaja, jag och Carro gick och åt, Satt med Linus, Stefan och Jonte. Jag försökte få Jontes pappa(min biologilärare) att se att vi satt bredvid varann. HAHA bara för att han kanske skulle kunna ge mig högre betyg. I alla fall nu är jag hemma och ska skriva en überlång labbrapport, önska mig lycka till!

image217
Här är väskan jag köpte. Men den jag tog hade inga rosa detaljer utan dom var bruna. Men jag hittade ingen bild på den versionen tyvärr.

grattis älskling

image215
17 år nu, grattis världens bästa! <3

18 år

image213
Grattis snygging :D<3

april

Solen skiner
himlen är blå
vad det är skönt att leva då
högt i topp går allas humör
för det är det som susen gör

RSS 2.0