I love you

image149

Hej då

image148
Jaha så nu har man vinkat av den människan som lämnar mig här i Rotebro i 3 jävla dagar. Men jag lär ju överleva, bara att det har gått typ 4 timmar och jag saknar han redan. KUL! Egentligen skulle ju jag också åkt till lofsdalen om det inte varit för hans jäkla mentorer som inte tycker att dom känner oss i Ril 2an så våran klass fick stanna hemma. Astråkigt. Aja jag ska iaf sova tidigt ikväll och sen har jag sovmorgon imorrn till halv 12 så det ska bli skönt. Inget kul är det på tv heller, ska kolla på vänner snart så.

bandy

Jahapp, nu har jag och Oscar stått och frysit i 2 timmar och Felicia i 1 timme. Han var hungrig och jag var tvungen att gå på toa. Men det fanns ingen toa, men jag är inte så klen så det löste sig i alla fall. Felicia kom till undsättnign med tidningar att sitta på och Oscar köpte food 2 gånger. Den människans mage blir aldrig full. Sedan vann Hammarby och gick vidare till slutspelat, GRATTIS! Johan var tydligen inge bra idag, men jag märkte inte det. Jag vet inte vad som är bra och dåligt i bandy. Märkte knappt att det blev mål. Sedan träffade vi en ytterst fräsh Lars Johan Alexander Eriksson för att sedan köpa mer mat till Oscar. Sedan tog vi tåget hem när Johan hade duschat klart. Nu har jag ont i halsen och är trött, har precis duchat ska snart sova och sen ska man upp imorrn och få en halvtimmes sovmorgon. HELT OKEJ !


Okej sämst bild på planen men det var allt jag hade att bjuda på!


GONATT

FILIPPA NAKEN

WOHOOO, NU ÄR FILIPPA HÄR OCH SKULLE PLUGGA MATTE!! SÅ GÅR JAG PÅ TOA I EN SEKUND OC NÄR JAG KOMMER TILLBAKA STÅR HON HELT NUDE PÅ BORDET OCH DANSAR. TROTS SITT MAGSÅR SÅ KLARAR BRUDEN BÅDE MAGDANS OCH RUMPVICK SOM VAD NI ÄN TROR ÄR SVÅRARE ÄNDET LÅTER. OJOJ SÄGER JAG BARA.

onsdag

Idag hade jag sovmorgon och hittade min syrras chockrosa kofta. Jag tänkte att jag kunde låna den. Brukar ju inte vara så färgglad så. Satte också håret i ett spänne. Såg nog rätt annorlunda ut mot vad jag brukar. Fick lite kommentarer som "stina, vad ficn du är jag har aldrig sett dig i rosaförut", "vad söt du var idag, verkligen jättesöt", "Du ser ut som Micha Barton", och lite såå. Att Johan tyckte jag såg ut som micha bartoon var helt sjukt. HAHA! hade fysik där jag var i princip mobbad då Fredrik och Adde inte ville jobba med mig. Sen matte gjorde inget. Sen lunch som följdes av att Johan var en liten toffel. ASKUL! :D Sedan bussen hem och lyssna på fjortismusik. Nu sitter jag här.

Väntar på att Filippa ska ringa. Jag ska hjälpa henne med matten, hon har prov imorrn. Efter det ska jag och Oscar infinna oss på Zinken för att titta när Johan spelar match. Sen kommer Felicia dit också. Mikis skulle kanske också följa med. Just nu är jag inte så taggad på att titta med tanke på att det spöregnar ... men det är väl värre för Johan. Men aja, juste Sofie har tagit hål i öronen!!! Jättefint var det. Och Hanna hade en kändis tröja på sig idag ;D

SKA PYSA SEE YOU!

gossip girl

image142
Som vi alla väntat på. har inte riktigt bestämt om jag tycker det var bra eller inte. Absolut något jag tänker fortsätta till på, för jag tror det kommer bli bättre. Det första avsnittet var inget som var direkt outstandning. Lite kul dock när jag har läst dom 2 första böckerna att man vet ungefär vad som händer. Då hänger jag med i handlingen lite bättre. Som ett första intryck på den nya serien kan jag säga att det var helt okej, lite löjligt ibland men endå spännande. Ska jag vara ärlig så längtar jag redan till nästa avsnitt som kommer om en vecka.

kortfattat

Sovmorgon med bacon och dusch. hade glömt lite smink i skolan men det gick bra iaf. 520an. leta efter Sofie i en kvart för att sedan ringa och fatta att hon är hemma och sover. Historia.  Lunch med Hanna och Johan. Kursmässa med Johan. bussen hem. Pluggade massa med Mia. Hängde vid datan. Telefon med Filippa. Vann spel på datan. Snart Middag. Sen Gossipgirl. Ingen träning för mig idag heller.

idag dåra

Dagen har mest bestått av hål och ingen ork. Orkar inte skriva så mycket om dagen men jag måste berätta att Erika har tagit bort sin tandställning!!!!!!! Men hon sa inget så jag märkte det inte. Jag känner mig aselak, här har hon haft tandställning i 1 ½ år och jag märker inte när hon tar bort den. Det värsta av allt är att jag var med henne en timme och tog massa kort och så där hon visade tänderna. Jag vet att jag tittade på en fläck på tanden och tänket att jag aldrig lagt märke till den förut, jag tänkte till och med fråga, men jag tänkte aldrig på metallen som brukar vara för. Jag är för hemsk. Hur som helst så var det jättefint :)

GRATTIS ÄLSKLING

image141
Hon fyller 18 år idag

Helgen

Jag är så dålig på att skriva nu för tiden, pallar bara göra massa meningslösa test och fylla i saker som ingen ändå bryr sig om. Men aja jag tänkte att jag kanske ska dra lite kort var jag gjort i helgen.


Fredag: Var ju ledig så på dagen var jag med Julia i den stora staden och satt länge och fikade. Sedan åkte jag hem och åt middag med mami och papi och dom var sååå glada för att jag gjorde det. Enligt dom gör jag aldrig det längre. Klockan 19.50 befann jag mig på Kista med Johan, bara 1 ½ timme för tidigt. Men aja vi fördrev tiden och sen köpte han äckelgodis och cola och jag köpte mina vindruvor och en tråkig festis. Vi såg på Juno, som faktiskt var jättebra. Om ni ska gå på bio nu så se den. Slutet tyckte jag iof inte var så bra men d spelar ingen roll. Sen åkte vi 520an hem med en massa folk vi kände som kom på.

Lördag: Egentligen skulle jag dagen till ära gått upp klockan 9.00 för att infinna mig vid Turebergs klubbstuga och köra ett härligt långpass med resten av gänget. Men tyvärr så mådde jag inte helt suveränt så jag var hemma och sov istället. Tog det mest lungt hela dagen för att sedan åka förbi Mikis en snabbis och hämta lite grejs. Gjorde mig sedan i ordning för kvällen. Tar mig ner till stationen men stoppas på vägen av Michan och Matilda som säger att nån har hoppat. Massa ambulanser var där och tågen var avstängda. Så vi tog 520an till sollentuna station, 179an till Kista och sen tunnelbana till centralen och sedan byta linje för att komma till gamla stan. Där i en lägenhet på Stora Nygatan hade Isabels släkt och närmaste vänner samlats för att fira henne och Martin som fyller 18 idag faktiskt. Vi åt gott och hade det mysigt. Sedan drog vi hem till Isabels kompis Karin men jag var trött och pallade inte vara kvar. Gick ensam den korta biten till centralen och var hemma halv 1. Vad som hände hos Karin är inte helt klart. Det får jag fråga Michan och Matilda sen.

Söndag: Sov länge och njöt av det. Åkte sen hem till Johan, vi skulle kolla på I am legend, men den var lite seg och vi hade int eti att se hela filmen så vi stängde av den. Sedan skulle han iväg och slänga bort sina pengar så jag blev utslängd. Jag gick genom spåret, jättesakta coh sedan tog jag en omväg och njöt av vädret. Lyssnade på gammal musik och hade en trevlig stund för mig själv, och nåra till som jag pratade med i telefonen samtidigt. 1 timme tog det att gå från dörr till dörr. Sen hängde jag mest vid datan och gjorde en labbrapport jag helt hade glömt bort. Pratade med Hanna i telefonen, plötsligt svarar hon inte. Jag ropar: Hanna hallåå?. Det visade sig att hon hade somnat. Aja man är väl tråkig att lyssna på. Kollade på en film och efter det kollade jag på vänner och somnade kankse vid 12-halv 1.

En till..

Hur svarar du i hemtelefonen ?
Hej det är Stina

Hur svarar du i mobiltelefonen ?
Hallå?

Ringer det mycket till dig ?
En del, ja

Ringer du mycket ?
Oh yes

Vem ringde du senast ?
Erika Zinders

Dagens låt ?
Westlife - Something Right

Hur mycket pengar har du ?
Så jag överlever

Senast kramat och när ?
Tobbe i kafeterian idag på rasten

Antal timmar sömn inatt ?
6 kanske

Sov du ensam ?
Ja

Vem sov du hos senast ?
Hanna Seger

Vem vet mest om dig ?
Det finns många som vet mycket om mig, jag berättar gärna

Vem vet du mest om ?
Filippa kankse?

Vad ser du fram emot ?
Sommaren

Vad vill du ha just nu ?
Glass, men chokladsås och hallon :D

Snyggast i Skåne ?
ooh ingen aning.


VEM ..

Längtar du mest efter ?
Lina

vill du helst slippa ?
Ingen, gillar dom flesta

stör du dig på ?
Mamma och Pappa oftast


VILKEN ..

buss åker du oftast ?
520an for life

årstid är det nu ?
Vinter.

Anser du sig själv snygg ?
Jag är snyggast av alla!!! NOT

Vem är snyggast ?
Johan

Har du varit kär ?
Ja...

Är du en bra partner ?
Det hoppas jag!

Har någon varit otrogen mot dig ?
Nej

Har någon varit otrogen mot någon , med dig ?
Tror jag inte...

Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad ?
Eeeh ingen aning, blandning kanske

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast ?
Självklart :)

Har du sett din bästa vän gråta ?
Ja!

Vad åt du senast ?
Mormors kakor :)

Är du polare med grannarna ?
Jadå, dom är nice!

Har du varit på ett party ?
haha, jaa det är klart

Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror ?
Inget, vad vill du att jag ska säga?

Har du varit utomlands ?
Yees

Var är dina syskon just nu ?
Patrik är och köper en ny banyklubba och Elin har jag ingen aning om, träning kankse

Vilken tid gick du upp imorse ?
06.45 ooojj

Vad gjorde du kl 2 inatt ?
SOOV

Vad är det första du gör på morgonen ?
Äter frukost

Vad ska du göra efter det här ?
Skriva ett blogginlägg

ännu ett test

Hur lycklig är du?

(x)Du har en pojkvän/flickvän.
(x)Du har ett eget rum.
(x)Du har en mobil.
(x)Du har en mp3/iPod.
(x)Dina föräldrar bor fortfarande tillsammans.
(x)Du har fler än 2 bästa vänner.
( )Det finns en pool i din trädgård.

Tot : 6

(x) Du klär dig som du vill.
(x) Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
( ) Det finns en dator/laptop i ditt rum.
(x) Du har aldrig blivit nerslagen.
(x) Du gråter aldrig mer än 3 ggr i månaden.
(x) Du får lyssna på vilken musik du vill.
(x) Ditt rum är stort nog för dig.
(x) Människor använder dig inte för den du är.
(x) Du har varit på konserter.

Tot: 8

(x) Du får tillåtelser.
( ) Du samlar på något normalt.
( ) Du längtar till skolan.
(x) Du önskar inte att du vore någon annan.
(x) Du spelar någon sport.
(x) Du brukar göra något efter skolan.

Tot: 4

( ) Du äger en bil.
(x) Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
(x) Du är nöjd med ditt utseende.
(x) Du har självförtroende.
( ) Du har aldrig fått IG.
(x) Du har vänner.

Tot: 4

(x) Du vet vad som händer i världen.
(x) Du bryr dig om folk.
(x) Du är nöjd med ditt liv.
(x) Du kan mer än ett språk.
( ) Du har ett husdjur.
(x) Du kan hela texten på 5 låtar.
(x) Du har inga ?fiender?.
(x) Du är en ganska snäll person.

Tot: 7

Multiplicera antalet X med 3.
29 x 3 = 87
SVAR: 87%

jag är en nörd

Nörd
Jag har varit instängd på toaletten ( )
Jag har blivit dissad (x)
Jag har glasögon ( )
Jag har byxorna över naveln ( )
Jag har blivit kallad tönt (x)
Jag har bra betyg (x)
Jag har/har haft tandställning ( )
Jag tänker inte mycket på mitt utseende ( )
Jag har mindre än 2 kompisar ( )
Jag har blivit mobbad på ett eller annat sätt (x)
Jag tycker schack är roligt (x)

Totalt: 5


Fjortis
Mitt utseende är mitt liv ( )
Jag använder brunkräm/brun utan sol året om ( )
Folk har kallat mig korkad (x)
Folk har kallat mig fjortis (x)
Jag lyssnar på remixade babyröster ( )
Jag är blond (/)
Jag tycker att jag är snygg ( )
Jag festar varje helg ( )
Jag röker ()
Ifall jag tycker att någon är ful, säger jag det högt, helst så att personen hör ( )
Jag är dålig på grammatik ( )

Totalt: 2½

Emo-kid
Jag är piercad (x)
Jag har svart hår ()
Mina block i skolan är nerkladdade med låttexter/dikter ( )
Jag gråter ofta ( )
Jag vet vad sXe står för ( )
Jag har snelugg ( )
Jag spelar i ett band ( )
Jag använder kajal/eyeliner ( )
Jag har blivit kallad emo ( )

Totalt: 1

Brat
Nästan alla mina kläder är märkeskläder ( )
Jag använder mycket hårgelé ( )
Jag tar aldrig bussen ( )
Pappa betalar (x)
Jag åker utomlands varje år (x)
Jag spelar golf (/)
Jag har blivit kallad snobb/brat ( )
Jag har blivit kallad korkad (x)
Jag posar på mitt klassfoto ( )
Jag är solbränd året om ( )
Jag äter på resturang varje vecka ( )

Totalt: 3½

Ghetto-kid
Jag använder keps varje dag ( )
Jag använder stora munktröjor ( )
Jag har häng ( )
Jag har ett kompisgäng som jag hänger med varje kväll, gärna bakom snabbköpet ( )
Jag använder ord som "din mamma", "mannen" och "yo" (1) (men inte seriöst!? o_O
Jag hälsar på mina polare med en dunk i ryggen ( )
Jag lyssnar på hip-hop ( )
Jag har slagit ner någon ( )
Jag har hamnat i bråk med polisen ( )
Jag hamnar ofta i bråk ( )
Jag skolkar ofta ( )

Totalt: 0

Datanörd
Jag använder uttryck som lol, n00b, rofl, ffs och omfg ( )
Jag skriver cya istället för see you ( )
Jag spelar WoW ( )
Jag spelar något annat spel online ( )
Jag säger lol, brb och omg IRL ()
Jag är inne på datorn varje dag (x)
Jag är i level 60 eller mer på WoW ( )
Jag vet vad roflmao betyder ( )
Jag är nästan aldrig ute ( )
Jag har mörka ringar under ögonen ( )

Totalt: 1

LEEEDIG

Idag är jag ldig, wohooo! Måste köpa present till isabel som ska ha 18-middag imorrn. Sedan ska jag försöka hinna träffa Julia, Rebecca och Elin också. Och sen ikväll antagligen bio med Johan. Imorgon skulle jag upp och träna klockan 10 men jag får se hur jag mår. MIn hals är väl inte den bästa. Men får hoppas att det blir bättre.. Jag vaknade halv 10 av att mamma ringde sen dess har jag kollat på OC, ätit frukost duschat och målat naglarna. Det är ganska skönt att inte sova bort hela dagen faktiskt. Mennu återstår bara att städa rmmet som pappa har tjatat på sen i onsdags.

ha det bra hej

trött

Idag har jag jätteont i halsen, och det har blivit värre eftersom jag har gått och sjungit på Harry Potter klippet hela dagen. Slutade halv 1 men satt och väntade på Fellan för jag skulle följ amed henne och sola vid Odenplan. sen hem till henne för att bli proppmätt på pankakorna som jag förstörde och brände. Sen kolla vi resa med Sofie, och sen hem!

orkar inte skriva mer...

!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4

Roligaste ever!!!! HAHAHHAA


.

I never had a dream come true,
until the day that I found you

.

jag menade inget dumt. förlåt

jaha där ser man

Tjockistest!

Mat jag tycker om;
[x] Pizza
[x] Allt friterat
[x] Donken
[x] Max
[x] Sibylla
[x] Burger King
[x] Tacos
[x] Kebab

Snacks och godis jag gillar;
[x] Chips
[x] Popcorn
[x] Lösgodis
[x] Choklad
[ ] Lakrits
[x] Mint
[x] Salta Pinnar
[x] Gelé
[x] Skum
[x] Kola

Dricka jag gillar;
[x] Allt med alkohol
[/] CocaCola
[/] Lightläsk
[/] Fanta
[/] Sprite
[/]Trocadero
[x] Kolsyrat vatten
[x] Kolsyrat vatten med smak.
[/]ed Bull eller annan energigivande dricka
[ Must

Motion
[ ] Du motionerar varje dag- 2 minus
[x] Du motionerar 3 - 5 dadag i veckan- ett minus
[ ] Du motionerar 1 - 3 dagar i veckan- halvt minus
[ ] Du motionerar aldrig

Din kropp
[ ] Du har dubbelhaka
[x] Du har vällingkinder
[ ] Ditt midjemått är större än 90 cm.
[ ] Din vikt är över 68 kg
[ ] Du har klädstorlek 42 (M)
[ ] Du har blivit kallad tjockis
[ ] Du har blivit mobbad för det.

Hälsa
[ ] Efter 2 meter när du springer, så är du "död"
[ ] Ditt beeptestresultat är under 3. JAAAA VERKLIGEN!
[ ] Du går / har gått hos en dietist
[ ] Du har gått i en grupp med andra överviktiga
[ ] Du har fått sjukdomar som fetma eller diabetes.

Summa: 25

0-10: Hej skinny. Du bör nog äta mera!
11 - 19: Du är "normal"
20 - 25: Du kanske bör tänka på din vikt
26 - 35: Du är tjockare än andra. Se upp! Speciellt vid juletid.
36 - 42: TJOCKIS !

hang in there

Förlåt att jag inte har ork att skriva just nu! Men håll ut, snart är jag fit for fight igen :D Kan dra lite snabbt min helg:

Fredag: Mia och Tobbe + en film.
Lördag: Öppet hus, Filippa på dagen, Middag hos mig med Isabel, Michan, Matilda, Filippa. sen kom Felicia.
Söndag: Johan och sen bio och sova hos Hanna.
Måndag: z-dag, Vakna hos Hanna sen till Johan, sen Plugg hos Erika. ¨

ha det bra

pause

bloggpause brb

hmm

GÖR SÅHÄR
Första bokstaven i ditt namn:

A- Korkad
B- Blond
C- Störd
D- Porrig
E- Sexig
F- Het
G- Rolig
H- Underbar
I- Söt
J- Gullig
K- Vacker
L- Killaktig
M- Bitchig
N- Undersmart
O- Gangster
P- Fantastisk
Q- Populär
R- Puckad
S- Översmart
T- Söt
U- Ful
V- Tjejig
W- Fräknig
X- Smart
Y- Dum
Z- Osexig
Å- Cool
Ä- Social
Ö- Osocial

Första bokstaven i ditt efternamn:

A- Bitchbabe
B- Ödla
C- Bitch
D- Rövslickare
E- Gud
F- Gamling
G- Katt
H- Kille
I- Tjej
J- Emo
K- nörd
L- Alkolist
M- Tönt
N- Sexmaskin
O- Idiot
P- Spankare
Q- Fotbollsproffs
R- Porrstjärna
S- Sexgud
T- Fittslickare
U- Prinsessa
V- Prins
W- Punkare
X- Rädd-Katt
Y- Hora
Z- Chokladgalen
Å- Tandborste
Ä- Sötnos
Ö- Snygging

Färg på tröjan som du har på dig:

Röd- Som gör allt för att få knark
Lila- Sommkollar på porr
Orange-Som har ett stort ass
Gul- Som vill ha sex med dig
Grön- Som vill rocka
Rosa- Som är bra med händerna
Blå- Som gillar att strippa
Vit- Som alla vill knulla
Brun-Som är väldigt ful
Grå- Som gör allt för att få ett ligg
Svart- Som är porrig 


tråkigaste på länge.

helvetes dag

FÖR TILLFÄLLET ORKAR JAG INTE MED NÅGOT ELLER NÅGON. Länge sen jag var på så dåligt humör som jag är just nu, jag vet inte vad det beror på men jag är bara allmänt sur så ta inte illa upp. HEJ

Grattis på namnsdagen

image42
Det är inte varje dag Felicia har en egen dag!

matte D

alltså jag orkar inte mer. jag ser ingen anledning till att kunna det vi håller på med nu, och jag förstår inte på något sätt hur man ska göra.

aaah

image139
http://youtube.com/watch?v=nKBpwYXg2eg

måndag

Idag vare full dag förutom ett hål efer andra lektionen. labbade på fysiken och pluggade ytterst lite på hålet. Matten gjorde jag inte så mkt på heller, sen lunch med Hanna, Johan, Emilie och Nadia för att sedan bvisa att jag är bättre än Johan på matte. Sen pingis på gympan och sen en kort historialektion. För att nu komma hem och göra idled och sen matte. Kul liv man har!

anmäld

för alla om bryr sig har jag nu tagit steget och anmält mig till Oringen i klassen D18 Lång. Hur det ska gå får tiden utvisa!

resa resa resa

Nu håller jag på att leta resor till sommaren, har hittat några bra alternativ och när man sitter och tittar på bilder vill man bara lämna det här hemska landet och åka iväg. Har tittat lite på Grekland och Cypern. Samtidigt som jag kollar lite till familjen om vi ska åka i vinter. Jag vill åka nuuuuuu! Juste har fått reda på att pappa och mamma ska åka iväg i 10 dagar på sommarlovet samtidigt som Elin är på språkresa - vilket betyder att jag och Patrikär ensamma hemma i 10 dagar. Hur skönt som helst, jag längtar! :D


bli frisk nu!

image137

nu är julen äntligen över

Nu har vi slängt ut granen och tagit ner alla tomtar och andra saker som stått framme den senaste månaden. Nu ska jag börja tagga för nästa jul som vi förmodligen kommer spendera i Thailand som jag har bett pappa och mamma. Idag blire plugga ska börja redan nu med min kära matematik.. blä!!
image136

the world is upside down

image135

istället för att plugga matte


[x] Druckit alkohol
[ ] Rökt/Snusat
[x] Rökt vattenpipa
[ ] Testat Hasch/Marijuana
[ ] Testat Tyngre Droger
[x] Drabbats av minnesluckor
[ ] Däckat
[ ] Druckit Hembränt
[ ] Blandat alkohol och medicin
[x] Druckit så mycket att du spytt
Summa: 4

[ ] Snattat
[ ] Snott från privatperson
[ ] Misshandlat någon
[x] Fuskat på ett prov
[ ] Liftat
[ ] Hamnat i trubbel med polisen
[x] Druckit alkohol på offentlig plats
[x] Langat Bröd från matsalen
Summa: 3

[x] Kysst en främling
[ ] Haft sex med en främling
[ ] Haft ett one night stand
[ ] Följt med en främling till ett hotellrum
[ ] Haft sex utomhus
[x] Haft sex/strulat med olika personer under 24 timmar
[ ] Hånglat med nån av samma kön
[ ] Haft sex med nån av samma kön
[ ] Haft sex med någon som är 20 år eller mer
Summa: 2

[ ] Slagit knytnäven väldigt hårt i en vägg
[ ] Slagit huvudet hårt i väggen
[x] Skurit dig själv av misstag
[ ] Hetsätit
[ ] Haft bulimi/anorexi
[ ] Druckit alkohol i syfte att dämpa psykisk smärta
[ ] Piercat dig själv
[ ] Har en "scar tattoo"
[ ] Har en tatuering
[ ] Har en intim piercing
[ ] Tagit receptbelagd medicin utan att behöva
Summa: 1

[ ] Spridit ut falska rykten
[ ] Mobbat någon
[ ] Hånglat med någon som har pojkvän/flickvän
[ ] Varit otrogen
[x] Gått bakom någons rygg
[ ] Hånglat med en kompis flickvän/pojkvän
[x] Gett någon oskyldig skulden
[x] Tjallat på någon
[x] Kallat någon slampa/hora
[ ] Hotat
Summa: 4

Totalt: 14

0-15: Du är mammas pojke. Du är ärlig och följer alla lagar och regler som finns.
15-25: Du är en kaxig sak! Du säger vad du tycker och tänker, och är inte så värst rädd för vad folk har för uppfattning om dig
25-35 Du kan vara riktigt riktigt ond.. du är absolut inte en ängel som lyder alla lagar.. mer en som bryter dom..
35-50du är ett RiKTiGT bad ass

oringen

image132
dags att anmäla sig

Tjejmiddag

Igår åkte jag med Felicia hem efter skolan för att hämta lite saker, sen hoppade vi på en överfull 520a vid löpet. Terrade Tobbe med massa sms och smart som han är fattar han inte att vi sitter 2 meter bakom honom. Sedan drog vi vidare till Sofie där hennes mamma visade oss allt nytt. Dom har byggt ut och det var verkligen jättefint. VI fixade lite mat och gjorde sallad och så, sen kom Jennifer och Rebecca, Mikis har blivit sjuker så hon kunde inte komma. Vi åt redan klockan 6 och det var jättegott. Sen hängde vi i soffan och bara pratade för att seda ngå ner ch hyra film. Där träffar jag en nattvandrande mamma och Filippa och Tilda. Vi hyrde Just My Luck. Efter filmen gick Jennifer och Rebecca hem och vi kollade på OC istället och sen gick vi och la oss vid 2 kanske. Gick upp vid halv 12 och åt hotellfrulle och sedan tog jag och Fellan bussen hem och jag duschade och nu sitter jag här. Ska snart ta tag i matten och verkligen förstå vad det handlar om.

Jag tänkte lägga ut bilder, men det ar nått fel på facebook!

that's what friends are for

image131

svacka

Livet är jobbgit ibland, och nu är det en sån period där det nästan är omöjligt att vara lycklig. I princip alla mina närmaste vänner mår dåligt just nu, och jag hatar att se dom så ledsna. Dessutom händer allt på samma gång. Jag vill bara att ni ska veta att jag finns här för er och att jag älskar er jättemycket!


då man var elit

image130

..

When the day is long and the night, the night is yours alone,
When you're sure you've had enough of this life, well hang on
Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimes


torsdag

Kom upp 5 i 7 idag!!!!!!
Gick till bussen och den första bussen var överfull så jag frågar om et kommer en till och får svaret , jaa den är här bakom mig precis. Och som han sa så kom den andra bussen - helt tom! aah :D men den kör bara förbi!!!!! jahaa, skitsura och irriterade börjar jag och Erika röra oss mot stationen, men jag ringer min far och frågar om vi får skjuts vilket vi får så vi svänger av och går hem. Men vi ser alla från min hållplats och vasavägen vandra skta ner mot stationen.

Kommer till skolan har historia, fick VG på mitt prov, yey! Jobbigt som fan på gympan, men rätt kul faktiskt. Sen ingen matte så jag slutade halv 12. Men jag var kvar i skolan till halv 4. Hängde med carro i RIL. Bråkade med tobbe.. åt lunch sen hade vi frågesport med chokladkalenderchokladsom pris. Jag vann 9 st, alla andra sög! Nej men jag var snabbast.

Sen när alla andra hade sina lektioner gick jag iväg till bibblan för att plugga på matten. jag fattade faktiskt mycket i jämförelse med innan, och nu känner jag mig iaf lite lugnare. Nu ska jag snart på träning, eller det är ingen träning men jag och oscar ska ut och vara duktiga iaf. Blir typ spåret eller vibyrundan eller nått får se.


HEJ!

finaste låten

http://youtube.com/watch?v=M9i0WF0T8NM

Jag älskar den här låten, och den blir ännu bättre när Hanna spelar den på piano för mig. Det är verkligem hur fint som helst.

jag är sämst

Jahaa, om sanningen nu ska fram så har jag inte rört matteboken idag. HELVETE! Men aja, ska istället läsa lite Harry Potter och kankse kolla lite på tv. Igår satt jag klistrad vid telfonen, från typ 8 till klockan 12 pratade jag konstant med lite olika folk. Somnade sent, vaknade sent. 20 minuter innan jag skulle gå till bussen gick jag ur sängen. Fick efter lite tjat VG på mitt Fysikprov. Accsess på matten -> jag gick därifrån och hängde i ril med Tobbe, Fellan, Matilda och Lollo. Åt lunch med Hanna, Linda och Felicia. Sen bussen hem för att göra ingenting. jag hatar mig själv ibland. ingen självdisiplin what so ever.

skoltrött

det har gått 3 dagar och jag är redan trött åp skiten. Nu sitter jag och kör lite abtronic, inte för att det kankse funkr mer för att det är skönt. Ävenom mia fick stötar och blev helt röd så gillar jag den. När jag satte mig vid datan för kankse 20 minuter sedan sa jag att jga skulel sitta tills klokcn vra halv 3.. nu är den 20 i och jag har inte rört matteboken, jag kommer seriöst att få ig på provet. För första gången i mitt liv känner jag att jag kommer faila helt och hållet på ett matteprov!! men nu ska jag plugga eller tror jag iaf!

ha det bra hej

!?

vad har hänt med världen. inget är som det ska längre.

Tillägnat Tobias Alfred Oskar Biberg

Dagen har varit en lååång dag. Vaknade klockan 9 för jag tänkte vara hurtig och gå upp lite tidigare så man kommer upp som man ska på måndag. Men jag orkade inte så jag somnade om och gick ur sängen vid halv 12 kankse. Städaren var hos oss idag också så jag fick stänga in mig i pappa och mammas rum fråm till typ 2 medan hon fixade i mitt rum och så.

Filippa svängde förbi ungefär då, kollade mest på OC åt mat och körde Abtronic. Jag känner hur musklerna i magen har blivit allt starkare hahha. Sen vid halv 6 bar det av på släktmiddag. Dom som inte träffat min släkt har missat något. Den är lite speciell ibland. Disskusionerna går rätt så hett till och det är ganska så komiskt att lyssna på faktiskt. Hur som helst så var det trevligt och god mat. Men vid 9 åkte jag hem, var trött och så. Har kollar på OC och bara chillat.

Imorgon ska jag upp halv 8 för att jobba mellan 8.30 och 11.00. Efter det ska jag till staden och träffa Hanna och strosa i staden ett tag. Kallt kommer det bli men vad ska man göra. Träffa Hanna vill man alltid göra.

Men nu ska jag sova ha det bra gott folk i hörs imorrn!

<3

jag älskar dig sofie

bio igen

Sofie och jag skulle klippa oss och drog ner till frisören i lilla rotan. Men självklart var det stängt så vi fick ta tåget till Kista istället. Det gick bra att klippa mig men det syns inte så mycket, men det är bra för jag ville bara klippa bort det slitna. Men frisören gjorde nån jävla tantfrisyr på migså jag gled snabbt in i butiken bredvid för att fixa till det lite grann. Sedan åt jag på burger kingoch sofie åt rid och kykling. Vi satt och pratade om lite allt möjligt till 5 för att sedan åka hem.

Sen på kvällen skulle gruppen ha en reunion, Hanna jag och Axel träffades för första gången på mycket mycket länge. Vi gick till gamla stan och berättade allt som har hänt den senaste tiden. Vi fikade och sen kom vi på idén att gå på bio, så vi bestämde oss klockan halv 10 för att gå till bion på hötorget. När vi hade kommit ut ur dörren på cafét började Axel springa och Hanna sprang med så då började jagj springa, fattade inte riktigt varför. Men sen slog et mig att vi hade glömt att betala. Dom skrattade mest, men jag hatar sånt där och ville gå tillbaka. Men dom övertalade mig att inte göra det.. Så nu har jag lite dåligt samvete. När vi kom till bion ungefär kvart i 10 splittade vi på oss. Axel sprang iväg till Arn som hade börjat en halvtimme tidigare, och jag och Hanna satt på splittrade platser på filmen 1408. Vi missade kankse 3 minuter av början på filmen. Filmen var helt okej tkr jag men Hanna gillade den inte. Eftersom att våran var kortare än Axels bio fick vi sitta och vänta en stund på honom. Sen tog vi 20 över 12 tåget hem. 


bio

Nu har jag precis sett på Arn, den var faktiskt bra tkr jag. Sen mötte jag en sur Isabel och åkte hem med henne och Malin. Förut idag har jag mest kollat på OC sen kom Mikis förbi en liten stund. Nu borstar jag tänderna och ska kolla på lite mer OC.

TACK SOFIE <3

..

Allt känns bajs!

RSS 2.0