DJJE

du är min älskling<3

Halikko-året vi ej sprang

I helgen var jag och Sofie i Finland och roade oss. Vi följde med våran klubb för att titta på när dom sprang för att sedan få parta på båten hem! VI somnade tidigt på fredagen, gick upp tidigt på lördagen, var på tc vid 8 och hängde där till 5. Det är 9 timmars rolig tid. Vi gick mest runt och till slut hamnade vi vid en gubbes hus, han hade två hundar och en K-pist. Men vi satte oss i närheten iaf och gjorde en playlist. Sen bjöd vi int efolk till våran hytt. Men till vår besvikelse var hytten mindre än vanligt så det sket sig. Vi åt buffé som jag inte uppskattade sedan vare dansa fram till 2. Då gav jag upp. Var trött och då täntke jag att jag lika gärna kan sova. Somnade inte förän 3 ändå för Gustav kom in i hytten, så pratade vi tills vi somnade. Tur att man drog bak klockan så den var 2 svensk tid. då hade jag 4 timmar på mig att sova. Men det blev lite mindre.

Kom hem kvart i 7 och började packa upp, sätta på tvättmaskin och tvätta min blöta väska. Vår flaska gick sönder i den. Så i princip alla mina kläder var blöta....... Fast lite klarade sig faktiskt!!! Jag tog en dusch och gick och la mig, fick sova 1 timme innan det var dags att gå upp igen. För jooo jag skulle jobba, kul. Men det gick bra ändå. Fick sätta lappar på varenda jävla bil på hela stinsenparkeringen. Askallt. Sen fick jag sluta 30 min tidigare. Filippa tittade förbi, när hon kom somnade jag. Fast jag vaknade och sedan målade vi naglarna kollade bilder och bar chillade. Nu var jag trött, men såklart skulle vi städa Ytterby. Så mor jag och far åkte dit och skrubbade huset från vägg till vägg. Kliniskt.

Ikväll hade jag hoppats på att träffa Johan, för jag saknar honom. Men han hade träning och skulle plugga och allt vad det var. Jag vill ju få en puss....

lkjgiajäje

Igårkväll kollade jag och Johan på film med mina päron sen somnade vi tidigt :P är vi 40 bast eller!? mysigt vare iaf :) vaknade tidigt skulle upp och jobba, klockan 11-16 stod jag på donken. Men det var helt okej ändå. Åkte hem och sen dess har jag mest chillat. Min kusin var här en stund och lekte med våran katt. Som förövrigt(för dom som undrar) har två namn. Vi kan inte bestämma oss, så vi kallar henne Smulan och Molly.

Mamma och jag letade hotell till Thailand, hittade ett jättefint! Hoppas vi ska åka dit. Jag har också varit så duktig att jga har läst 27 sidor i min engelskabok, vi ska ha läst till sida 50 tills på fredag. Caught in the crossfire heter den. SKönt att inte ha gjort nått alls denna kväll. Men om jag ska vara ärlig hade jag gärna gått på 25mannafesten med Sofie. MEEEEEEN jag är inte 18 än, så vad gör man :/ det suger stjärt. 


J

Igår hade jag och Johan varit tillsammans i 9 månader. Tänk vad fort tiden går. Och hur mycket man kan älska någon. Puss på dig snygging!

DU<3JAG


det var år och dar sen

Länge, länge, länge sen jag skrev nu. Jag har haft en svacka, en pause, kalla det vad du vill. På senaste tiden har jag gjort allt mellan himmel och jord. Sommaren hann knappt börja innan den var slut. Idag och dom senaste dagarna har jag bara pluggat pluggat och pluggat. Har Fysik B prov imorrn :/ Hoppas på att det går bra.

Planering!
Onsdag:
Fysikprov, Jobba (17-21)
Torsdag: Ledig, Skolfoto, Träna
Fredag: Va med min älskling
Lördag: Jobba(11-16)
Söndag: INGET


(från cypern med dom bästa i somras!)

RSS 2.0