fredaglördag

Fredag: Jag var ledig så jag tog en tur till den stora staden och var på så sjukt dåligt shoppinghumör, men kom ändå hem med en klänning till skolavslutningen och ett linne. Köpte jordgubar på hötorget och åkte hem. Johan tittade förbi nån timme, vi åt jordgubbar och sedan skulle jag ge mig iväg igen. Mötte Sofie och Mikis vid stationen, vi åkte till Maxi med Felicia och köpte massa gott. Sedan drog vi till badberget och grillade och hade mys hela kvällen. Kom hem vid typ 12.

Lördag: Vaknade tidigt och gick upp för att duscha, mötte Mia, Erika, Hanna och Lollo vid Vivo för att köpa lunch(mycket pengar går åt hela tiden) Sedan tog vi tåget in till Stan och satte oss på en gräsplätt på Djurgården. Sedan hängde vi där och åt, solade, spelade ytterst lite kort och så. Erika och jag fick aldrig reda på vem av oss som är bäst på plump, men det kommer, det kommer. Vi bestämde vad vi skulle ge till Karin och Yves som avslutningspresent, hahha. Jag lämnade flickorna vid 4 för att följa med Sofie och Mikis på Fotboll. Vi åkte till skinnaråsen och sedan åkte vi hem och nu sitter jag här. Ikväll ska jag vara med Johan och vad vi ska göra är ett mysterium, vi får se helt enkelt.


Pusssssss

UTÖ


sommar snart , wiiiuuu

Nu kan man säga att mitt lov har börjat. Äntligen är allt över och mina betyg ordnade upp sig okej iaf. Pjuuuu!!!! Idag fick jag tillbaka mitt Matte D kursprov, det var ett VG :D weeeey, 30/43 poäng fick jag, och vg gränsen var 25. Jag är ledig imorgon och sen på måndag är det typ tömma skåpet, inte så farligt jobbigt. Nu ska jag försöka skriva lite oftare.

Idag bråkade jag och Johan igen.. men blev sams senare på dagen. Var hos Felicia efter skolan och solade, känns som att jag fick färg. Jag ska bli brunast av alla iår. Mohaha.


Imorgon funtar jag på att dra till staden och inhandla lite nytt och fräsht ;) Jag borde klippa mig också faktiskt, men jag är så jäkla feg. Har sagt i typ ett halvår att jag ska slinga håret, jag är bara så jäkla rädd att det ska bli som förra året - jag tyckte det var alldeles för ljust. Men vi får se vad som händer.

Nu ska jag lägga in bilder på datan från i helgen byyeeeeeeee

utö

äntligen hemma efter en helg på utö. Det var faktiskt roligt, det trodde jag ju inte när jag åkte. Jag kan berätta mer imorrn eller på onsdag, för imorrn ska jag paddla med klassen. Jäkla frilufsmänniska jag är ;D

what if god was one of us


lovet närmar siiiig

Nu har jag bara en sak kvar i skolan. Den ska in på lördag och jag ska göra den nu. Imorgon är jag ledig och idag slutade jag kvart i 10. Ibland är livet asbra. Jag får Mvg i special idrott, Vg i Fysik och resten skiter vi i. På lördag morgon klockan kvart i 8 ska jag till UTÖ med skolan, är inte ett dugg taggad med de tär bara att bita ihop. Kommer hem på måndag för att dra direkt på möte med donken om jag hinner. Sedan på tisdag är det ännu med frilufsliv. Fast denna gång med hela klassen. Vi ska paddla. Inte så taggad där heller, men det kommer. Det betyder att jag ie ska till skolan förän onsdag, då jag visserligen har laborativt prov med jaja. Sen en lektion på torsdag och ledig på Fredag.

Igår gick det bajs att tävla. oj så fel jag kom. Hare bra hej! pyssss

!

MVG i specialidrott. Oh vad glad jag blir, det trodde jag faktikst aldrig!

yeey

Snart är helvetet över. Kursprov imorrn sen är det bar två småsaker och sen är det leva livet :D AAAAAAAAH!!!!!!!!

mitt liv för tillfället

Samma anledning som alltid till varför jag inte uppdaterar. Men mitt liv ser ut såhär just nu, eller har.

Torsdag: Historiaprov
Fredag: Utbildning på donken i Norrtälje.
Lördag: Tävling, Plugga och var med Johan på kvällen
Söndag: Plugga
Måndag: Fysikkursprov, Plugga
Tisdag: Plugga, tävling med dom små                     <-------------idag
Onsdag: Naturkunskapsprov, plugga, tävling
Torsdag: Plugga. Nybörjarkurs
Fredag: Utbildning i Norrtälje
Lördag: Plugga. Plugga
Söndag: Plugga. Plugga
Måndag: Biologiprov, plugga
Tisdag: Matte D kursprov
Onsdag: HRL. tävling
Torsdag: Historiaredovisning
Helgen: Utö med skolan

SEN ÄRE FREEDOOOOOOOOOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 maj

Igår var det skiva, tema cocktail. Åkte in till stad vid 6 med några andra finklädda tjejor. Jag hade tagit en trasa jag hittade i garderoben men den dög. När vi kom dit fick jag genast ett kryss på handen eftersom jag är under 18. "minderåringen" som killen bredvid mig vid bordet kallde mig. Vi gick runtoch pratade och träffade folk innan vi fick slå oss ner. Malin och jag satt mitt emot varandra som tur var. Under middagen hölls det olika tal och några sjöng och sedan sjöng vi lambo ett X antal gånger. God mat var det också. Vid 10 började dom ta undan borden för då skulle eftersläppet vara. Jag täntke försöka vara kvar vilket jag ar en stund. Hann i alla fall dansa lite men sen kom Hannas mamma fram 2 gånger och sa att vi som är under 18 måste gå. Så då tog Mathilda, Mia och jag vårt pick och pack och åkte hem. Var hemme halv 12 rätt skönt faktiskt. Nästa år är det min tur att vara 18 och gå på studentskivor som jag inte behöver lämna.


HANDIKAPPTÄVLING

Idag var jag med om en annorlunda och väldigt speciell händelse. Något som man inte glömmer i första taget. Klockan kvart över 6 ringde klockan och jag gick upp och gjorde mig iordning för att ta tåget kvart över 7 mot vallentuna. Min klass skulle vara funktionärer på en handikapptävling. Jag Mia och Erika fick ha koll på höjdhoppet. Och gud så duktiga dom var, seriöst asbra! Hur söta som helst sprang det barn med olika handikapp och tävlade och gjorde allt för att vinna. Erika tog fler kort än jag hoppas hon lägger ut dom sen. Det var verkligen en dag att minnas.

Nu ska jag äta så jag hinner inte skriva mer, sen ska jag plugga vilket jag ska göra i 2 veckors tid om jag är lite off igen. Imorgon ska jag iaf på skiva, med coktailtema. Får se hur det går. :) hoppas det blir kul i alla fall!
HA DET BRA HEJ!

sorry

Jag har på senaste tiden inte gjort så mycket roligt att skriva om. Eller jo men jag har inte haft tid och lust. Men det kommer. Det är pluggipluggi som gäller nu i helgen och ikväll är jag home alone. På valborg var några flickor och 2 pojkar hemma hos mig på middag. Hejhej

RSS 2.0