hejdå 2007 - hej 2008

Nu har det snart gått ett helt år till. Vart tar all tid vägen egentligen!? Året har varit en blandning mellan bra och dåligt, det började väl inte på bästa sätt. Egentligen har det gått som en exponentionell kurva (för att låta lite nördig) uppåt och blivit bättre.  Och imorgon är det 2008, under året ska jag fylla 18, min brorsa ska ta studenten, Min syrra ska konfirmera sig och mina föräldrar firar 20 årig bröllopsdag. Det känns som att det var igår som jag stod vid sollentuna kyrka och grinade för att jag skulle sluta 9an och bli stor. Nu har det gått snart 2 år och jag ska ta studenten om lika lång tid.

Förra året, när 2006 var slut och vi sa hej till 2007 satt jag på flygplatsen i bangkok och sa "gott nytt år" till resten av alla trötta svenskar som satt och kollade på klockan för att räkna ner tiden till det nya året. Då var det thailändskt nyår, sedan flög vi i 11 timmar hem och hann med att säga gott nytt år en gång till fast på svensk tid. Samtidigt hemma så hade alla askul hemma hos Erika, och jag fick höra om allt efteråt. Skolan började igen och jag hade ganska så tråkigt. Klassen åkte till lofsdalen och frös arslerna av sig. Annars hände inget speciellt på våren, jag fick vg i idrott och blev skitsur. Hanna sa förlåt och idag skrattar jag åt det hon sa förlåt för, För ett år sen exakt var jag galen. sommarlovet inleddes med lite sorg men det ordnade upp sig. Alla tyckte jag grät allt för ofta och jag höngde på landet ett tag i början av lovet. Jobbade på ett ålderdomshem och fick massa cash. Drog till Oringen och kom 44. Felicia hade en hård natt och vaknade utan mobil och jacka. Kom hem och åkte till Tunisien dagen efter. Solade med familjen larsson och kom hem för att sedan dra till Kittelfjäll. innan ville jag inte åka men det var en av dom roligaste sakerna under 2007.  En dyster måndag sa vi hejdå till Tim och Lina som skulle lämna oss för USA. Nu har dom varit borta ett halvår och jag behöver Lina här. Skolan började och det var konstigt att se alla igen. 91orna invaderade skolan, och jag hittade snabbt nåra att kolla på. Vi höll i rilfesten och ettorna ville inte komma. Jag kunde inte jobba på matten och jag tröttade ut alla i min närhet med tjat, speciellt synd om Oscar och Carro måste jag säga. Jag fyllde år och fula bilder på mig sattes upp lite här och var, jag jobbade på friskis samma dag och veckan efter jobbade jag på posten en hel vecka. Sen vare jul, njöt inte ens av Kalle. Jag var upptagen mest hela veckan och hade massa att göra. och nu sitter jag här. En måndagseftermiddag som många skulle se som årets höjdpunkt. Men jag skulle helst av allt vilja lägga mig i sängen och kolla på film och glömma bort att det är idag vi firar NYÅR! Ett år närmare vuxenlivet, för nästa gång jag firar ett nytt år är jag fan gammal. Hur året ska sluta får vi se, ska hur som helst hem till Matilda och äta middag med resten av kompaniet och mamma gav mig nyss champange och sa att jag inte kan stå och dricka juice vid 12-slaget.

trött

Jag är en så otroligt trött person. Det brukar jag inte vara men såhär när det är lov och så blir jag alltid så seg. Jag somnar sent och kommer aldrig upp, vilket också gör att jag inte kan somna på kvällen sen. Igår somnade jag 3 fast jag bara hade varit på bio och kom hem vid 11.

Idag då, jaa antingen ska jag fika med Hanna och Axel eller så ska jag nog träffa Isabel. Men jag får inte tag på Hanna så jag vet inte hur det blir. Så jag funderar på att gå och duscha och lägga mig i soffan och kolla på film eller nått. Så får hon ringa när hon har tid.

Nu åkte pappa och mamma nyss iväg och bytte mina skidor har fått reda på att dom kostade 1800 med bindning och skor, hela kittet. Det var lite mindre än jag trodde så mina beräkningar stämde inte helt. Men pappa verkar också vara lite inne på att jag ska köpa en bärbar data. En för 7000 skulle jag lätt kunna köpa. Men vi får se hur det går med det.

jag saknar dig

image128

palla dig

okej, nu är det såhär att jag inte gillar dig alls!
när ska jag sluta bry mig om att du existerar - aldrig, eftersom att du alltid kommer att finnas där.

.

orkar aldrig skriva. och nu hade jag skrivit värsta långa och så cpar datan.


hej

Nu är jag inne i en bloggsvacka igen.. jag har ingen ork att skriva något! Idag ska jag i alla fall åka till kista med familjen och lämna tillbaka lite saker och sen om jag hinner ska jag titta förbi filippa en snabbis. För sen ska jag äta hos Erika och jag måste hjälpa henna att laga mat och så. Det är jag Mia och Hanna som ska dit sen kanske det kommer några fler.

JULAFTON

I år fick jag :
Skidor (ska nog byta till nått annat)
pjäxor (eller vad det heter)
en lampa
shepherdtofflor
ansiktsgrejs
choklad
biocheckar och presentkort för 700 kr
Pengar
2 böcker
acne jeans
björn borg trosor
tunika
pengagrej
"Nu är det jul igen 3"
handkräm


Jag vet att jag har glömt saker men jag orkar inte gå ner och kolla vad det är, så det här får duga! Jag önskade mig 2 saker, en kamera och en bärbar dator. Jag fick inte det. Isället fick jag ett par skidor som jag 2 veckor tidigare hade sagt att jag helst inte ville ha. Men vad gör man, ler och tackar och frågar en halvtimme senare om man får byta. Haha, nu låter jag otacksam, det är bara att jag inte vet när jag ska använda dom. Jag åker inte längdskidor - plus att det inte är någon snö ute. Tur att jag fick jeans eftersom mina favoriter nu har gått helt sönder och inte går att använda och att mina andra favvisar håller på att gå sönder. Jag blev glad för allt jag fick egentligen, för det var saker jag ville ha/behövde.  Anledningen till att jag inte fick nån kamera var att jag redan har en som funkar bra men jag tycker den är tråkig och luckan är lite trasig. Och att jag inte fick någon data var för att dom kostar 7000 om man ska ha en hyfsat bra.

Men jag har tänkt, om jag byter skidorna och pjäxorna och skorna jag fick när jag fyllde år så får jag tillbaka kanske 4000 kronor att köpa annat för, juste ett halsband också för 400. 4400 kronor plus att jag snart får lön och att jag fick pengar, då är jag uppe i ungefär 6000 kronor. Och det blir ju faktiskt en hel del. jaa, värt att tänka på. Tack allaihopa, det var en trevlig julafton som inte är slut än. Nu banne mig kan jag gå på bio när jag vill.

KUL

Nu är det över, hejdå nu vill jag ha sommar

dagen vi alla väntat på

Nu är julen här, med granen och alla julklappar under den, precis som när man var liten och fick alla saker man kunde önska sig. Nu är det bara 7 timmar tills jag får öppna alla saker, och bara 4 timmar kvar till Kalle Anka. 2 år sen sist, det hra gått 2 hela år utan julen. Men nu är den äntligen här.
 
GOD JUL PÅ ER ALLESAMMANS

precis så

http://youtube.com/watch?v=H6Dg1Ymji-Q

.

im just to far
from were you are

nu är det jul.. igen!

Idag har varit en tråkig dag, eller jag har typ bara fixat saker till imorrn och jag orkar inte med julen. Sorgligt men sant, jag längtar inte ens efter att få massa saker. Just nu önskar jag att det vore sommar och att vintern och kylan var över helt och hållet över. Jag såg inte något stort nöje med att slå in julklapparna heller, blev bara matt att av se dom ytterst få som skulle slås in. Trött i huvet är jag och vill helst av allt gå och lägga mig. Fast klockan 9 ska jag se en julfilm på tv. Det ska bli nice!

1 dag kvar

Okej, snart är dagen här. Dagen jag har väntat på i 2 år. Med tanke på att jag inte firade jul förra året. Några julkänslor har jag dock inte, men det kommer väl. Granen satte familjen upp igår när jag var hos Hanna med Mikis och Tobbe, vi kollade på "En lysande Jul" den var faktiskt bra. Hursomhelst har jag försökt att titta så lite på granen som möjligt för att sedan imorrn tycka den är finast i världen. Haha, när det kommer till Julafton är jag som en 5 åring. Jag har precis gått upp och åt frukost precis. Har redan hunnit bråka med mamma, men det kommer lägga sig när hon får se mitt rum sen. Jag ska göra i ordning det för imorgon.

 - Byta lakan
 - Plocka i ordning
 - Ställa upp alla tomtar
 - Göra allmänt fint


Hon kommer smälta, för nu ser det inte okej ut. Jag har massa att göra idag, eller jag har lite att göra men jag ska dra ut på det så dagen går fort. Till att bröja med ska jag sitta här ett slag, sen ska jag slå in mina julklappar och göra julkort, började på ett till pappa och mamma igår men jag hann aldrig klart. Sen ska jag fixa rummet, äta lunch och kolla på "Nu är det Jul igen" (om den går på tv), det är tradition. Igår såg jag på "Nu är det Jul igen 2"  fan den går inte på tv såg jag nu. Aja då får det bli nått annat!


:D

HAPPY!!

Nu ska jag Tobbe och Mikis snart åka till Hanna för att kolla på film, men eftersom Mikis var och köpte julgran var vi tvungna att ta 09 bussen istället för 39. Men det gör inte så mycket jag har ändå inte klätt på mig än. Men det ska jag göra nu, skriver mer senare!

2 dagar kvar

Igår var jag på julbak hos Hanna med resten av gänget, jag hade ansvar för Chokladkolan, men det slutade med att Mia och jag hamnade i soffan och masserade varann. Eller Mia masserade mig mer, det var hur skönt som helst. Vid 3 skulle jag jobba, sista dagen på posten. Men det fanns inte så mycket post så jag fick sluta 5, drog då hem till Filippa och tog det lungt. Sen på kvällen åkte jag hem till Johan, vi skulle kolla film, men hans dataladdare funkade inte. Kom hem vid 1 kanske och pratade i telfonen till halv 2 för att sedan vara helt jävla död.

Ska snart gå och slå in dom julklappar jag har köpt vilket inte alls är så mkt men jag ska göra dom asfina med mycket snören och grejer. Idag skulle jag åkt till staden men jag pallade inte var typ hur trött som helst. Sen skulle jag baka med Sofie och Mikis men jag skulel precis slå in mina julisar så jag hinner typ inte. Ikväll ska jag nog träffa Tobbi och kanske nåra till, ska hur som helst ta det lungt.

HARE BRA HEJ!

trött

Okej, jag har inte skrivit på ett tag men jag har inte haft tid alls! Orkar inte skriva så mkt nu heller, det får bli i helgen. Men jag har varit så inaktiv för jag har haft två prov dom senaste dagarna, plus att jag har jobbat till halv 8 på kvällarna.
Hejdå

-

nu vill jag ha jullov!

min helg

Har inte riktigt haft ork att skriva något föränn idag. I fredags vare lite julpyssel och en jäkla massa telefonsamtal på lunchen. Åkte hem vid 2 eftersom jag hade frivillig lektion, duschade och lite så för att sedan pysa hem till Mikis. Vi gjorde oss i ordning, sminkade oss och plattade håret och så. Vi tåg tåget till Sollentuna för att möta resten av kompaniet. Vi åkte till Helenelund för att köpa mjölk och drinkmix. Vi åkte hem till Emelie där dom andra gjorde sig klara, vi var där till typ kvart i 10 kanske för att dra vidare till Emilies Discoparty. Jag, tråkig som jag är, orkade inte vara värsta glittrig hade bara en tröja med lite silver på. Det var faktiskt kul där fast jag och Mikis fick skjuts hem av hennes pappa klockan halv 1 typ. Filippa hade ringt tidigare på kvällen och frågat omhon kunde sova hos mig, så jag gick hem till Julia för att möta henne. När vi kom hem till mig, misslyckades jag med bäddnigen och i kollade på mina konfabilder som jag råkade hitta nånstans, minns inte var. Vi somnade vid kvart över 3 kanske.
 
Vaknade vid 9 för att ta 11.17 tåget till stan med Mikis, som skulle bli sminkad på Make Up Store. Hanna ringde och berättade lite roliga saker. På eftermiddagen vad jag i princip helt död. När Felicia kom till mig vid 6 halvsov jag i sängen. Det var en halvtimme innan hela släkten skulle komma. Jag var osminkad, hade inte plattat håret, och inte bäddat sängen (mamma hade tjatat hela dagen) och inte klätt på mig. Jag gjorde allt lite snabbt och fick sen gå ner och vara social ett tag. Sen gick vi och la oss i sängen tills det var mat, och så höll vi på, vi var uppe i sängen när dom andra umgicks för att jag hade fyllt år, sen gick vi ner är det var tårta och så. Tack för att du kom Felicia, du får saker att kännas så mycket bättre än dom kanske gjorde innan. GIck och la mig direkt efter att alla hade gått hem, vilket var vid typ halv 1 kanske. Jag satte på Harry Potter i bakrunden och somnade. Men Patrik kom hem vid 3 och jag vaknade då. Eftersom han skulle sova på golvet i mitt rum. Sov till 12 och duschade och så . Är lika trött idag nästan. Men jag har faktiskt gjort Historialäxan till imorrn, asstolt. Nu ska jag gå och göra Fysik, så jag får MVGpå provet på onsdag.

Ha det bra HEJ!

torsdag

Idag började jag halv 12 och slutade halv 4. Våran lärare släpper oss alltid så himla tidigt, asskönt!!! Sen var jag och tränade på friskis med Mikis, Kim och Sandra. Träffade Sara där också, det var aerobics, och tro mig när det kommer till nått som liknar dans så är jag sämst på det. Jag var väl ungefär fel hela tiden, när dom andra gick fram gick jag bak. Men efter en stund gick det hyffsat i alla fall. Nu ska jag hänga här resten av kvällen. Börjar halv 12 imorrn!
hej

Sovmorgon

Nu har jag sovit ungefär 9 timmar, sitter och äter frukost för att ta bussen till skolan om 1 timme. Innan det ska jag platta håret, sminka mig och borsta tänderna, och klä på mig. Men nu sk ajag slappa en liten stund :P

klänning, matkort, Potter

På fredag ska jag på lokalfest med discotema. Jättekul verkligen, men nu till problemet - kläderna. Vad tusan ska jag ha på mig? Jag har en ful paljettklänning hemma, men jag vet inte om jag vill visa mig ute med den alltså. Men hittar jag inte på något annat snart så måste jag ha den i alla fall.

Idag har jag köpt mitt 3:e matkort för hösten, det är 90 kronor plus att jag har köpt ett antal endagsmatkort. Jag har ingen aning om vart jag gör av dom. idag tömde jag hela skåpet och letade igenom vartenda vrå, men det var inte där. Så det vara bara att ta 30 kronor oc köpa ett nytt, gjorde det senast förra måndagen. En postiv sak idag är att toan nästan är klar, och att vi har måndagsschema imorgon. I vanliga fall skulle det vara sämst, men eftersom min fysiklärare tyligen alltid har ledigt på torsdagar är vi det också. Plus att det var en 2 timmarslektion som jag har hål efter. Så jag börjar 11.35 med matte. Hur skönt som helst. Förutom att jag inte fattar ett piss av vad vi håller på med.

Nu har jag också sett klart på Harry Potter och Fenixorden. Jag verkligen älskar Harry Potter. Både filmerna och böckerna, men jag är så trött så jag orkar aldrig läsa boken. men jag måste göra det snart innan nån kommer berätta hur det slutar, och då kommer jag bli skitsur. Aja, nu låter jag som värsta nörden! men jag bryr mig inte.

http://youtube.com/watch?v=XkDWWnK9JSQ
http://youtube.com/watch?v=XJCEhyJZdIA
http://youtube.com/watch?v=MK15w0INhVA&feature=related

Ha ett bra liv!

<3

image127

vi hade så mkt roligare i ettan.. jag orkar inte med nån längre. Och en av dom i klassen jag orkar med ser jag knappt aldrig! Och när vi ses är det ungefär 5 minutersmöten. Vad har hänt med världen!?

varför

Every time I see you
oh I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go
every time you leave the room
I feel I'm fading like a flower


!?

jag är så sjukt feg, jag är nog den mesigaste personen i hela universum. Vad är jag rädd för?

GAAAH

Jag hatar min data, alltså typ 3 gånger nu har internet plötsligt slutat fungera, eller så har datan bara stannat och man har inte kunnat göra nått på en stund. Det är asjobbigt!! HATAR DEN, och Patrik har den bra datan :/

tisdag

Idag - upp tidigt! Fick present av Mippen och Hanna tror jag det var. Kanske Erika med? haha sorry! Det var med nån badbomb och massa godis som Mia hade gjort alldeles själv! Sen hade vi Idled, Erika redovisade det gick bra! Sen Historia, pratade om Digerdöden. Lunch - SLUTA! Men jag hade möte med Yves så jag var kvar i skolan till kvart i 2. Mötet var inget kul och för tillfället så gillar jag inte han.. Tog bussen till Filippa, låg och pratade om mitt liv och alla mina så kallade problem sen somnade jag i 20 minuter kanske. Hur skönt som helst. Vi åt lite sen gick vi igen hela vägen till rotebro från Stenkullevägen. Det var jobbigt. Väldigt jobbigt. Men våra samtal tar ju ändå aldrig slut, dom handlar om samma sak jämt!! När jag kom hem badade jag och nu har jag målat tumnageln och hänger här och lyssnar på Westlife.

HJÄLP! Tips på julklapp till Pappa?!

10 december

Jag har haft en jättebra dag! Har fått reda på saker, fått saker min mamma tittar på och bara ler lite bekymrat, sett fula bilder på mig i hela skolan, jobbat, fått en tårta.
Tack alla ni är bäst!!!!!!!!!!!!

snart 17

Om 30 minuter fyller jag år, den 10 december, nobeldagen, Malins namnsdag.

1 dag kvar

IMORGON FYLLER JAG 17 ÅR

snart 2 dagar kvar

Jaha, Marie vann! Bryr mig inte som sagt, fast ska jag vara ärlig så ville jag nog hellre att Amanda skulle vinna.
 

@ felicia

Nu sitter jag här hos Felicia, vi håller på att ta lite fina kort på oss själva haha! Man kan säga att vi lätt kan underhålla oss själva. Ska lägga upp några stycken också. Vi har kollat lite p idol, eller det har stått på i bakrunden. jag tror att Amanda kommer vinna, jag bryr mig inte har aldrig brytt mig och kommer aldrig att bry mig om vem som egentligen vinner. 

 

3 dagar kvar

OKej, den senaste veckan har jag mest tagit det lungt varit lite hostig och så. Igår var jag med Filippa när hon var barnvakt, jag var så trött så jag somnade i soffan när hon gick och la dom. Kom hem vid typ 10 kanske, hämtade mina grejs hos Mikis på vägen. Eftersom att Hanna fyllde år så åkte jag Mia och Erika till skolan 07.10 för att vara där innan hon kom. Vi åt tårta som vi hade gjoert dagen innan  och sen vare lektion som vanligt. Idag började klockan 1 hade inget på shemat alls, utan bara NT-showen som iår var lite annorlunda. Vissa skämt var roliga, men i helhet så var showen ganska lam, ett plus för duschdansen och 4:an, för att han var söt! Jag skulle bara vilja att det var som förra året, det var hur bra ochkul som helst. OM jag är med eller inte nästa år får vi se. 

Vädret idag suger, hade det inte regnat kanske jag hade åkt till stan. Behöver verkligen köpa julklappar nu alltså. Men imorrn ska jag fika med Hanna, och efter det kan jag handla lite smått. Har int eså mycket inbokat i helgen annars, bara orienteringsavslutning.  


Förra året, var allt så mycket bättre! Bättre bombning, bättre skämt och bättre show!
image115
image116image117

4 dagar kvar

GRATTIS HANNA ANTONIA SEGER
image56

trött

Förlåt om jag blivit så sjukt dålig på att skriva, men jag orkar inte! Idag har jag varit hemma hos Mia och gjort lite grejs till Hanna, kan inte skriva vad nu om hon läser :P berättar imorrn! Ska sova nu hej

HAHA

Kul att Hanna får till det med alla mina boys, hahaha! det har hänt förr, det kan hända igen!!

Imorgon fyller den unga damen 17 år också, och jag fyller lika mycket om 5 dagar!

6 dagar kvar

Idag har varit en kort dag, slutade halv 12 så jag drog till Kista helt själv. Hittade en del jag ville ha, så nu hoppas jag att pappa och mamma köper det till mig. Är fortfarande inne i en period där jag inte pallar skriva så mkt, ikväll har jag träning och annars inget alls. Ska sova hos Mikis eftersom man inte kan vara här imorrn bitti. Hej!

ja

Ditt leénde kan få vem som helst att smälta


palla

jag orkar inte skriva i min blogg, finns inte en chans att jag tänker skriva om min helg idag. Den har varit lungn iaf, hejdå

jag är hes

Orkar inte skriva så långt idag, kan samanfatta dagen lite snabbt:
Coop med mami
Brunch hos Sabbe som fyllde 17 år
Stan med Mikis och Hanna
Middag
Hänga med Tobbe
Snart: Felicia och Micke kommer

Hej!

Goodnight

Ikväll har jag varit med Mikis och Filippa, vi åt ostbågar, lyssnade på julmusik och bara tog det lungt. Alla var rätt trötta så vi halvsov i min säng också. Nu gick dom hem för en liten stund sen och jag ska snart gå och lägga mig innan jag somnar. Ska upp imorrn och köpa nått till Sabbe också eftersom vi ska vara där klockan 11.
Gonatt

RSS 2.0