heeeeeej

Kan ju dra lite snabbt var jag gjort hittils på mitt sista sommarlov.

Det började med att Patrik tog studenten och hela släkten samlades för att fira honom. Dagen efter gick jag upp tidigt för att gå till jobbet. McDonalds är där jag hänger numera. Inte överdrivet bra betalt men lite cash iaf. Jobbade några dagar i rad och drog sedan till lidköping över dagen en onsdag. Firade min kusin som tog studenten och åkte hem igen. Sedan vare dags för Finland. Fellan jag och Sofie packade våra väskar och invaderade finlandsbåten. Tävlade för första gången på länge och det gick faktiskt väldigt bra!

Kom hem för att jobba lite till och vinka ädjö till Mami Papi och Elin som skulle resa bort. Elin skulle till England i 4 veckor och Pappa och Mamma till Thailand i 10 dagar. Det betydde alltså att jag och Patrik var alone i 10 dagar. Midsommar kom, självklart jobbade jag. På kvllen var jag bjuden hem till Sofie på middag med hennes föräldrar, MIkis och hennes föräldrar. Vi åt som vi aldrig hade ätit förut och senare på kvällen gick vi hem till mig och hade det trevligt med patriks kompisar.

Johan lämnade mig ensam hemma för att åka till Ödemarken och spela golf..... Fast han kom hem i fredags igen så det var rätt lungt iaf. Idag kom pappa och mamma hem igen , lite brunare än dom var innan dom åkte. Fick lite små presenter och fick se lite kort innan det bar iväg till Donken igen, och idag var det inte alls kul att jobba + att jag har ont i halsen så jag dör. Imorgon är jag ledig- skönt. Men ska till Öron, näs och hals specialist och kolla min käke som är lite knas.

Ikväll ska jag kolla på foootboll med Mikis och Kim. HEJDÅ PUSS! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0